Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Καρφώματα...!!!

Ε ναι λοιπόν,αυτή είναι η αιτία...δεν θέλουν ν'ακούν το επίθετο Σαλμας στην Αμφιλοχία οι Πασοκτζήδες!
Αντιδράσεις και στο ΠΑΣΟΚ στην Βόνιτσα έχει προκαλέσει η επιλογή Καπότη για το ΚΑΦΚΑ!Οποιες όμως και να είναι οι αντιδράσεις το θέμα πρεπει να τελειώνει γιατι ο Τασος καιροφυλακτεί και θα το κλείσει το ΚΑΦΚΑ!Το Μέγαρο της πόλης έχει αμολήσει τα παπαγαλάκια του προς όλες τις κατευθύνσεις να μας πείσουν πως ουδεμία ανάμειξη έχουν οι του μεγάρου με την διαδικασία επιλογής του νέου διευθυντή του ΚΑΦΚΑ!Έλα όμως που στα πολιτικά γραφεία υπάρχει άλλη αίσθηση!
Καποιος να ενημερώσει επιτέλους τους ενοίκους του Δημαρχείου πως το να μας κατηγορούν όταν τους κρίνουμε και να μας αβαντάρουν όταν αναφέρουμε κάτι καλό,την δική τους εικόνα χαλάει...εμας ότι και να λένε οι επισκέψεις τους 2 πρωτους μήνες του 2010 έχουν ξεπεράσει τις επισκέψεις εξαμήνων των προηγούμενων ετών...διαφήμιση μας κάνουν!Κύριε Δήμαρχε,πολύ ευγενικά σας είχαμε ζητήσει να μας ενημερώσετε για την πορεία του έργου υδρευσης και αρδευσης της περιοχής του Βάλτου...δεν θεωρώ και τόσο κολακευτικό το να μην μπαίνετε καν στην διαδικασία να μας στείλετε ένα mail και να ενημερώσετε τον λαό της Αμφιλοχίας για ένα τόσο σημαντικό θέμα!Και να στε σίγουρος πως πολύ περισσοτεροι Αμφιλοχιώτες θα το διαβάσουν αν κάποια στιγμή αποφασίσετε να στελνετε δελτία τύπου στο Αμφιλοχία Press παρά σε χαμηλής κυκλοφορίας εφημερίδες του Νομού μας!Στο χορό των Μπουκιωτών στην Πρωτεύουσα από ότι μάθαμε παρευρέθηκαν οι κ Κουρουμπλής και Καραγκούνης που δείχνουν να έχουν καταλάβει πως η ρευστή κατάσταση που βιώνουμε επιβάλλει συνεχή επαφή με τους πολίτες,έστω και μέσω αυτών των συνεστιάσεων!Τέλος να μην ξεχάσουμε να καλωσορίσουμε και την εκπομπή "Μένουμε Ελλάδα" στη πόλη μας αυτές τις μέρες!

Σήμερα εγκαινιάζουμε την παραπολιτική μας στήλη "καρφώματα",η οποία θα εμφανίζεται αρκετά συχνά απο εδώ και πέρα...μερα με τη μέρα πιο διεισδυτική και παρασκηνιακή!


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα << καρφώματα >> αρκεί να μην δημιουργούνται << μαχαιρώματα >>
Ααχαχαχα συγχωρέστε μου το γέλιο , αλλά υπάρχουν πολλοί συντοπίτες σας που να πιστεύουν ότι ο πρόεδρος τον αναπήρων που είναι στην μπούκα , μπορεί να κλείσει το ΚΑΦΚΑ ??

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση , και ειλικρινά χάρηκα με την απόφαση που πήρατε .
Με σεβασμό και εκτίμηση
ΜΩΥΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

http://www.greekalert.com/2010/03/blog-post_6121.html

Ανώνυμος είπε...

Γιώργος Παπανδρέου: Το ανέκδοτο της δεκαετίας!
Σε εποχές παροξυσμού της καθεστωτικής βλακείας, όπως είναι φυσικό, ακούς και τα γλοιωδέστερα, αλλά και γελοιωδέστερα πράγματα.
Τα όσα ακούμε και όσα διαβάζουμε καθημερινά από τους «παραγωγούς» και τους «μεταπράτες» της βλακείας (ΜΜΕ) σου φέρνουν παραζάλη. Είναι απίστευτη η αποχαλίνωση του γελοίου και της φαυλοηλιθιότητας.
Φυσικά, κανείς δεν αμφέβαλε, ότι το ανέκδοτο της δεκαετίας, αν όχι του 21ου αιώνα, θα το ξεστόμιζε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.
Ο «ξένος» με την Ελλάδα εγκέφαλός του, σε συνδυασμό με την καχεκτική «πολιτική του διάνοια» και τον παροξυσμό της «πολιτικής» του ταραχής τον οδηγούσε στην εκστόμιση πολλών ανεκδότων το τελευταίο διάστημα. Όχι μόνο λεκτικών, όπως «το μηδέν εις το πηλήκιο» κ.λπ., αλλά πολιτικών ανεκδότων: «θα απολέσουμε την εθνική μας κυριαρχία», «η διαφθορά της Ελλάδας ευθύνεται για την κρίση» και πολλά άλλα παρόμοια της «τρομοκρατικής συνταγής» των ΗΠΑ…
Ωστόσο, χθες ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και «κέντησε» στο στημόνι της βλακείας, το ανέκδοτο της δεκαετία, ίσως και του 21ου αιώνα.
Μας είπε λοιπόν ότι τον σταματούν στο δρόμο οι άνθρωποι του μόχθου και του λένε ότι για να σωθεί η πατρίδα θυσιάζουν και το μισθό τους!!!
Και με μελοδραματικό ύφος, ο πρωθυπουργός μας, εξήρε το μεγαλείο του «ελληνικού πατριωτισμού»!!!
Γιατί είναι το ανέκδοτο της δεκαετία, ίσως και του 21ου αιώνα:
Πρώτον: Έχει περπατήσει ποτέ στο δρόμο ο Γιωργάκης και μάλιστα στις γειτονιές των ανθρώπων του μόχθου; Ιδιαίτερα αυτό τον καιρό κυκλοφορεί στους διαδρόμους του θεάματος, των Γραφείων των γραφειοκρατών της Ε.Ε., των μηχανισμών των ΗΠΑ, των επιχειρηματιών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Εκεί συνάντησε τούς ανθρώπους του μόχθου;;; Δεύτερον: οι απόκληροι και οι άνθρωποι του μόχθου, αυτόν τον καιρό, κατεβαίνουν στους δρόμους ΜΑΖΙΚΑ και διαμαρτύρονται για τα εξοντωτικά κυβερνητικά μέτρα, ακόμα και οι ξεπουλημενένες συνδικαλιστικές ηγεσίες του κόμματός του. Γιατί δεν κατέβηκε στο δρόμο που διαδήλωναν οι άνθρωποι του μόχθου να κάνει «ζωντανό ρεπορτάζ» και να μη μας αραδιάζει παραμύθια για μωρά παιδιά;;;
Τρίτον: Ο ΓΑΠ, κρίνει το «πολιτικό δαιμόνιο» τού πιο πολιτικοποιημένου λαού του κόσμου (του ελληνικού) με τον πήχη της δικής του πολιτικής αναπηρίας και της αλαζονικής βλακείας του αμερικανικού κατεστημένου;
Είναι δυνατόν να πουλάει «πατριωτισμό» αυτός στον ελληνικό λαό και να ταυτίζει το «ελληνικό πατριωτικό μεγαλείο» με τη θηριώδη βλακεία;
Γιατί, ο άνθρωπος του μόχθου δεν έχει ΠΟΤΕ «δωρίζει» το μισθό του στην «πατρίδα» των κερδών και των δυναστών του, σε εκείνους που τον ξεζουμίζουν και του πίνουν το αίμα για να διαφυλάξουν και να αυξήσουν τα κέρδη τους, αλλά και να διαλύσουν παντελώς την πατρίδα του και την εθνική του υπόσταση.
Τέτοια προσβλητικά περιφρονητική αντίληψη έχει ο Παπανδρέου για τον Έλληνα εργαζόμενο: Τον θεωρεί ολοκληρωτικά ηλίθιο!!!
Τέταρτον: ο κύκλος της γλοιώδους γελοιότητας κλείνει με το να επικαλείται τον «πατριωτισμό» ο Παπανδρέου. Ποιος, ο Παπανδρέου που κυνηγάει αλύπητα και κάθε «εθνική μυρουδιά»!!!
Εδώ παραδίδει την Ελλάδα στα υπερεθνικά κέντρα εξουσίας, συστηματικά και επιθετικά, διαλύσει κάθε ιστό εθνικής υπόστασης, επικυρώνει πολιτικά την αλλοδαπή κατοχή της ελληνικής κοινωνίας και την ισλαμοποίησή της, θεσμοθετεί την κατασκευή εχθρικών μειονοτήτων για τον τεμαχισμό της Ελλάδας και πολλά άλλα, ΚΑΙ παρόλα αυτά τα εφιαλτικά έχει το απύθμενο και αβυσσαλέο θράσος να επικαλείται τον πατριωτισμό των Ελλήνων για τη διάλυση της πατρίδας.
ΑΝ όλα αυτά δεν αποτελούν το πλέον βλακώδες και εφιαλτικό ανέκδοτο της δεκαετίας, ίσως και του 21ου αιώνα, ΤΟΤΕ, πράγματι, οι λέξεις έχουν χάσει κάθε σημασία…

Υ.Γ. Και ένθερμος υποστηρικτής του «πατριώτη» ΓΑΠ, μας προέκυψε και ο «υπερπατριώτης» Καρατζαφέρης!!!
Τα ανέκδοτα και το γελοίο έχουν και τους κλόουν...

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΑΦΚΑ αγαπητέ μου Μωυσή όσο κι αν δε το πιστεύεις κινδυνεύει να κλείσει αύριο κι΄΄ολας και φυσικά όχι λόγω του Τάσου. Δεν το κλείνει ο Τάσος, αλλλα οι κύριοι βουλευτές που δεν αφήνουν τον Τασο και τον Διοικητή να προσλάβουν το αναγκαίο προσωπικό για την σωστή λειτουργία το ΚΑΦΚΑ. Από αύριο λοιπόν το ΚΑΦΚΑ δε θα έχει γιατρούς ούτε καθαρίστριες ουτε συντηρητές και κατ΄επέκταση θέρμανση και ζεστό νερό, ούτε φυσικοθεραπευτές ούτε ψυχολόγο, ούτε λογοθεραπευτή. Και όλα αυτά γιατί οι βουλευτές και ο Κουρουμπλής αν και ΑμεΑ αδυνατεί να δείξει την απαιτούμενη ευαισθησία και υπευθυνότητα απέναντι στην ευπαθή ομάδα των συνανθρώπων μας. Και σας ρωτώ αν εσείς ησασταν στη θεση του Τάσου, προέδρου ΑμεΑ που θα εκανε τις προσλήψεις, όπως κάνουν και όλοι οι αντίστιχοι πρόεδροι ΑμεΑ θα το κλείνατε το ΚΑΦΚΑ? Αυτό εννοεί ο Αργύρης και τίποτα αλλο. Το αυτονόητο δηλαδή. Το ΚΑΦΚΑ θα υπολειτουργεί από αύριο κιόλας. Είναι γεγονός και όχι απειλή πλέον. Και το κρίμα στο λαιμό τους

Ανώνυμος είπε...

να διορίσει αυτούσ που θα του υποδείξει ο βουλευτής να τελειώσει το θέμα..κι αν δεν τους ξερει να του δώσει λίστα ο ηγεμόνασ..

Ανώνυμος είπε...

η αμφιλοχια ειναι ενα ιδιοτυπο βατικανο, με παπα και καπουτσινους. κουμαντο πισω απ τις γριλιες κανει ο παναγιοτατος ραφτης, και οσον αφορα τον ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ειναι απλα ενας εκτελεστικος βραχιονας που οταν δεν θα ναι απαραιτητος θα αποκοληθει απο την αγια τραπεζα.(αυτα ειναι μονο για μυημενους)το νεο οικοσημο του δημου θα ναι η σταυροβελονια.......

Ανώνυμος είπε...

Μερικές δικές μου απόψεις , περί του θέματος

Ότι καθαρό και ότι άπλυτο βρούμε , τα λερωμένα και άπλυτα δηλαδή , όπως λέει και ένα τραγουδάκι !! εμείς θα τα … σχολιάζουμε
Δημοκρατία έχουμε και όλα πρέπει να λέγονται βεβαίως βεβαίως , και να λέγονται , και να …διακινούνται .
Άλλωστε τι είναι το λεγόμενο ΙΝΤΕΡΝΕΤ ??
Ένα μέσω ενημέρωσης και διακίνησης ιδεών είναι , και ότι ανεβαίνει δεν καταβαίνει αν πρώτα δεν... εξυπηρετήσει τους σκοπούς του .
Εκτός και αν επέμβει κάποιος εισαγγελέας κατόπιν εορτής …..μακριά από εμάς βεβαίως βεβαίως .

Εμείς δεν κάνουμε αποκαλύψεις ούτε ρεζιλεύουμε ανθρώπους δίχως ντοκουμέντα , αφού είναι καράτσεκαρισμένο αυτό ! ! ( και δια στόματος αρχή…. εισαγγελέα ) (ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ…….. άκουσον άκουσες εεε??

ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ……ΥΠΟΚΛΟΠΕΑΣ .
ΑΘΩΟΣ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ …ΠΑΣ ΕΣΥ …ΜΕΣΑ .

ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ..ΟΧΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ ΕΕ???

ΜΩΥΣΗΣ

http://www.anapiria.gr/foroum/index.php?topic=151.0