Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2008

1000 Ευρώ η Ταρίφα!!!

Αρκετα τα ευρώ που φεύγουν από το Δημαρχείο προς συλλόγους για να συμμετέχουν αυτοί στο Καρναβάλι...με νύχια και με δόντια το κρατάνε...η πλήρης απαξίωση!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με το σχόλιο για το καρναβάλι της πόλης μας και την συμμετοχή των συλλόγων σε αυτό καλό θα είναι να μην απαξιώνουμε κάθε προσπάθεια που γίνεται από την δημοτική αρχή, από τους συλλόγους αλλά και τους ενεργούς πολίτες της πόλης μας που καταβάλλουν προκειμένου το καρναβάλι να διατηρηθεί αλλά και να γίνει πόλος έλξης όχι μόνο για τους κατοίκους της γύρω περιοχής αλλά και από μέρη εκτός του νομού μας. Το καρναβάλι της Αμφιλοχίας έχει καθιερωθεί ώς ένα από τα σημαντικότερα δρώμενα του νομού μας και καλό θα είναι να βοηθήσουμε ο κάθένας με τον δικό του τρόπο να κάνουμε το καρναβάλι της πόλης μας ακόμη πιο μεγάλο αντί να κατακρίνουμε κάθε προσπάθεια που γίνεται και ειδικά τις ενέργειες που κάνει η δημοτική αρχή.

Ανώνυμος είπε...

- Αρχικά ξεκαθαριζουμε πως το δημοσιευμα ειναι εγκυρο και διασταυρωμενο!
- Στόχος του δημοσιευματος ηταν η στηλιτευση της στασης του κόσμου απεναντι στο καρναβαλι καθως και καποιων φορεων,που οδηγουν στην απαξιωση αυτου!
- Σε καμια περιπτωση δεν μεμφόμαστε την Δημοτικη Αρχη η οποια στην προκειμενη περίπτωση μέσω το αρμοδίου Αντιδημαρχου κ Μπίνα κάνει καθε τι δυνατο να κρατησει αυτο τον θεσμό ζωντανο!