Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Αμφιλοχία Press, στην καρδία κάποιων και στο μάτι κάποιων άλλων,,,




Αναίτια και γραφική επίθεση κατα του Blog μας εξαπέλυσαν οι θιγόμενοι των συκοφαντικών (και καλά ) δημοσιευμάτων μας. Προτίμησαν αντί να απαντήσουν με τεκμήρια στα δημοσιεύματα( αναδιομοσιευση μεγαλης εφημερίδας ) , να καταφύγουν σε καταγγελίες σε άσχετα με το Blog μας site.


- Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν πως ουδεμία σχεση εχει το site my Amfilochia.gr , με τους διαχειριστες του Blog μας και άρα καμία ευθύνη δεν φερει αυτό για τα δημοσιεύματα μας.


- Ακόμη επαναλαμβάνουμε πως έχοντας δημοσιεύσει το mail μας μπορεί ο οποιοσδήποτε να μας βρει και να μας κάνει τα παραπονα του, επώνυμα και εκ του σύνεγγης αν επιθυμεί!Ηδη εχουμε επικοινωνήσει επώνυμα με παραπονούμενο εκ δημοσιεύματος, ο οποίος δεσμεύτηκε να μας φέρει στοιχεία που θα καταρίπτουν τα όσα δημοσιεύτηκαν, τα οποία ακόμη περιμενουμε και ελπίζουμε να μας ερθουν.


Εμείς θα πούμε απλά πως οι αλήθειες ενοχλούν, ενω με τις γραφικότητες και τα ψέματα δεν ασχολειται κανένας...εμεις στηλιτευσαμε την αδρανοποίηση ενος πολυ σημαντικου πορου για την περιοχή μας καθώς επίσης και την στυγνή κομματικοποίηση αυτου και της Κατασκήνωσης από τις δύο κραταιές παρατάξεις. Επιμένουμε λοιπόν στην έως τώρα τακτική μας και θα συνεχίσουμε με το ίδιο κριτικό ύφος...στηριζόμενοι στις 2000 επισκέψεις σε λιγότερες από 20 μέρες, σε μία μικρή αορά όπως αυτή της Αμφιλοχίας.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ?