Δευτέρα 5 Μαΐου 2008

Η εγκατάλειψη κι ο μαρασμός στο μεγαλείο τους!

Άφαντος ο Δήμαρχος από την καθημερινοτητα της Αμφιλοχίας και των χωριών!Χωριά και οικισμοί παρατημένα στο έλεος των φιδιών από τα χορτα και τα σκουπίδια που δεν καθαρίζονται,έργο που με όσες δυνάμεις έχουν προσπαθουν να κάνουν οι αναρμόδιοι Πολιτιστικοι Συλλόγοι των χωριών!Σας παραθέτουμε και μία εικόνα από την κεντρική πλατεία της Αμφιλοχίας...μία εικονα που λέει πολλά, που αντίκρισαν οι επισκέπτες το Πάσχα και οι εκατοντάδες εκδρομείς που σταματούν στην πόλη μας!

Αυτή η εικόνα μετά την δημοσιεύση της σίγουρα θα διορθωθει όπως έγινε και με τους δρόμους των εκκλησιών πριν το Πάσχα και μετά τα δημοσιευματά μας!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όλα τα χωρια στο ελεος του θεου!Η Μπούκα,το πιο όμορφο παραλλαικό μέρος του Δήμου μας και το μόνο μερος με μαγαζιά πανω στο κύμα δεν εχει πλατεία και εχει την πιο βρώμικη παραλία του Δήμου!Το Λουτρό με την πρώτη βροχη πλημμυρίζει...ρίξτε λεφτά στην Στάνο και στα Μοναστηρια στην πινεζα του Χάρτη!Στον Αμβρακικό κόλπο κυνηγάμε τον Θρησκευτικό Τουρισμό και αφήνουμε τα παραλλιακά χωρια μας στο έλεος τους!Μα Πόντιος είναι αυτός ο Δήμαρχος!!!

Ανώνυμος είπε...

και όπως καταλαβαίνετε συνεχίστε με τετοιου είδους θέματα μήπως τα κοιταξουν και διορθώσουν την πόλη μας...!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΑΤΕΙΕΣ Η΄ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ Η΄ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΤΙ? ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ (Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ) ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΦΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΣΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ... ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ, Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ... ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΖΑΓΚΑ!ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ... ΠΙΡΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΡΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...ΤΡΕΜΕ ΚΟΙΜΗΣΗ!ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΡΑ...ΤΗ ΣΤΑΝΟ!!

Ανώνυμος είπε...

παραπέρα ακόμα...μήπως να μεταφερθεί και στη πλακωτή???????????

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

einai panta poli efkolo na leme pos gia ola ftei o dimarxos!!!!!! as koitaksoume omos na apodosoyme tis efthines ekei kai opou yparxoun.

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙΙΙΙΙΙ...!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά,αν για τέτοιες καταστάσεις δε φταίει ο δήμαρχος,τότε ποιος φταίει?Ο γείτονας?Ε,φταίει κι ο γείτονας που ψήφισε τέτοιο δήμαρχο. Κι εννοώ κάθε δήμαρχο που αδιαφορεί για την πρόοδο της πόλης και της περιοχής που αντιπροσωπεύει.Όλοι οι δήμαρχοι ανά την Ελλάδα ενδιαφέρονται πρωτόιστως για την εικόνα της πόλης. Αν κρίνω από αυτή την εικόνα. ο δικό σας δεν ενδιαφέρεται για τίποτα. Τα περί λιμενικού ταμείου είνα9ι μαλ..... και ντροπή. Η Αμφιλοχία έχει 5 δρόμους και μερικά μέρη και δε μπορεί να κάνει κάτι γι'αυτό??Έλεος.Η κατάσταση βρίσκεται σε φάση τέτοια που υποδεικνύεται από το επίθετο του δημάρχου!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ , ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΑΥΤΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

POIO ARXIDI XALASE TA KAGELA;;