Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Ανανεωμένη η Τοπική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ


Ομαλά και με μεγαλύτερη προσέλευση του αναμενομένου πραγματοποίηθηκαν χθες στην πόλη μας οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Μέλη και Φίλοι του Κινήματος προσήλθαν στις κάλπες να εκλέξουν το νέο συντονιστικό της Τοπικής Οργάνωσης Αμφιλοχίας και τον γραμματέα αυτού καθώς και για την Νομαρχιακή Επιτροπή και τον γραμματέα της!Νέος γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης της Αμφιλοχίας εξελέγει ο κ.Γιώργος Τσόγκας,ο οποίος ήταν και ο μόνος υποψήφιος για τη θέση και διαδέχεται την Παρασκευή Ψωφάκη!Για το συντονιστικό,αίσθηση προκάλεσε η άνετη πρωτιά του νεαρού 22χρονου Θεόδωρου Μπότσαρη,ο οποίος απέσπασε 164 ψήφους αφήνωντας αρκετά πίσω του τον δεύτερο Κώστα Μπεκιαράκη με 96 ψήφους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
1.Μπότσαρης Θεόδωρος.....164
2.Μπεκιαράκης Κώστας.......96
3.Γιάννης Καρδούτσος........93
4.Τσούκας Βασίλειος..........71
5.Κοτσώρης Νίκος.............69
6.Μασά Γεωργία...............43
7.Μπαλάσκας Νίκος...........30
8.Ζίγκηρη Αλεξάνδρα........18

Λόγω της ποσόστοσης εκτός μένει ο Μπαλάσκας Νίκος!
Στη Κάλπη για την Νομαρχιακή επιτροπή όπως ήταν αναμενόμενο ξεχώρισαν οι υποψήφιοι της πόλης,κ.Ψωφάκη Παρασκευή και Μαργάρη-Ζαβογιάννη Ελευθερία, οι οποίες με τα έως τώρα ανεπίσημα αποτελέσματα και ενόψει ενστάσεων φαίνεται να εκλέγονται και οι δύο!Μάλιστα την έκπληξη κάνει η δημοτική σύμβουλος κυριά Ψωφάκη η οποία φαίνεται να καταλαμβάνει θέση στην πρώτη τριάδα αγγίζοντας τους 2000 σταυρούς!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και την Παρασκευή και το Μποτσαρόπουλο εβγαλε ο Ψυχάλας,εβαλε ποδι και στο Δημοτικό και στο Νομαρχιακο ο Αγροτοσυνδικαλιστής-Διοριστης!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον Γιώργο Τσόγκα για την εκλογή του που ήταν κοινώς αποδεκτή γιαυτό και ηταν ο μόνος υποψηφιος!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Θοδωρή...

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξέρετε ποου δουλεύει και πότε πατάει εκει ο... Ψυχάλας; Αλλά και η κόρη του μήπως ξέρετε πόσες ψήφους πήρε στο... Θέρμο. Αν δεν ξέρετε πάντως να σας ενημερώσω οτι πήρε 274!!! Απο την ξέρουν στο Θέρμο την Παρασκευούλα θα μου πείτε τώρα. Και θα έχετε δίκιο!!! Έλα όμως που την... ξέρουν!!! Παπακωστόπουλος λέγεται ο... σπρώχτης και είναι κολλητάρι του Ψυχάλα αλλά και των φίλων του Ψυχάλα. Έρμο και έρμαιο το ΠΑΣΟΚ...

Ανώνυμος είπε...

Ermo kai ermaio to PASOK...kati mou thimizei...efimerida to thema..kapoio arthro....
tou sokou vlepete den tou aresei i nomarxia....exeis alles vlepseis o anthropos...kai fisika xreiazete kai ti neolaia mazi tou....kai den exase xrono...istera apo ton diorismo tou giou tou sto metro molis sta 18 xronia tou....istera apo to i3,2,5 den thimame ti to evgale sto strato....strato xaxaxa ti leo, aeroporia agriniou...mipos den pire kan adeia apo ti douleia to paidi gia na paei na ipiretisei?...tora evale to nikoli gramatea neolaias....Ermo kai ermaio to PASOK....