Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Νέα Δημοσκόπηση:Πρόθεση Ψήφου Αμφιλοχίας για τις Εθνικές Εκλογές

Νέα δημοσκόπηση ξεκινά από σήμερα το Αμφιλοχία Press,καθαρά πολιτικού ενδιαφέροντος με ερώτημα:Αν την ερχόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές,ποιο κόμμα θα ψηφίζατε?
Αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά δημοσκοπήσεων στο πλάισιο του προεκλογικού κλίματος που φαίνεται να μπαίνουμε με την ελευση του νέου έτους!Η επόμενη δημοσκόπηση θα είναι σε σχέση με τους Βουλευτές του Νομού μας!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το δίλημμα υπευθυνότητα ή λαϊκισμός επανέφερε για μια ακόμα φορά ο πρωθυπουργός, ο οποίος το Σάββατο πραγματοποίησε περιοδεία στο Βόλο. Ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε στα μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης, ασκώντας κριτική στην Αντιπολίτευση.

Μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι έχει πλήρη συναίσθηση της κρισιμότητας των περιστάσεων και ότι γνωρίζει ότι πολλά νοικοκυριά πιέζονται και τα βγάζουν πέρα δύσκολα.

«Πήραμε και θα πάρουμε κάθε αναγκαίο, κάθε εφικτό μέτρο. Οφείλω όμως να πω ότι δεν δικαιούμαι να υποθηκεύσω αυτά που με θυσίες πετύχαμε στα χρόνια που πέρασαν. Αυτά δηλαδή που επιτρέπουν στην Οικονομία μας να εμφανίζει σήμερα ισχυρότερες αντοχές και καλύτερες προοπτικές από τις οικονομίες των εταίρων μας στην ΕΕ.»

Αναφερόμενος στο σχέδιο ενίσχυσης της ρευστότητας των τραπεζών επανέλαβε ότι δεν επιβαρύνονται οι φορολογούμενοι. «Το Σχέδιο σημαίνει όφελος για τον καταθέτη. Όφελος για τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, που θέλει κεφάλαιο κίνησης. Όφελος για τον οικογενειάρχη, που δυσκολεύεται να αποπληρώσει το δάνειό του. Όφελος για τα νέα ζευγάρια, που θέλουν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι. Όφελος για τον εργαζόμενο, που αν δεν πάρουμε μέτρα σήμερα, κινδυνεύει να βρεθεί χωρίς δουλειά αύριο.»

Παράλληλα, επανέλαβε ότι δεν θα υπάρξουν νέοι φόροι και ότι τα επιπλέον έσοδα του προϋπολογισμού του 2009 θα προκύψουν από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και την προβλεπόμενη ανάπτυξη της οικονομίας.

«Τονίζω και πάλι: Όχι μόνο δεν υπάρχουν καινούργιοι φόροι, αλλά μειώνονται οι φορολογικοί συντελεστές για τα μεσαία εισοδήματα, από 27% σε 25%. Αυτή είναι η πραγματικότητα.»

Ο πρωθυπουργός άσκησε κριτική στην αντιπολίτευση, λέγοντας: «Οι δήθεν απλόχερες πολιτικές και τα 'πακέτα', που τάζουν ανεύθυνα οι γνωστοί δημοκόποι, δεν σημαίνουν ενδιαφέρον για τον πολίτη. Σημαίνουν υποταγή των πάντων στην κομματική σκοπιμότητα. Σημαίνουν αδιαφορία για την οικονομία και τις αντοχές της. Είναι κατάφορος εμπαιγμός στους πολίτες.

» Τα προβλήματα δεν λύνονται με ευχολόγια. Τα προβλήματα λύνονται με σοβαρές, με υπεύθυνες πολιτικές. Από το να είμαι πρόσκαιρα ευχάριστος, επιλέγω να είμαι χρήσιμος για τον τόπο. Η πρόκληση για όλους μας είναι ξεκάθαρη. Ο καθένας καλείται να κάνει τις επιλογές του: Ανάμεσα στις εντυπώσεις και το ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ανάμεσα στα ευχολόγια και τις πραγματικές λύσεις. Ανάμεσα στην επιπολαιότητα και τη σοβαρότητα.»

Ο Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε διαδοχικά το Επιμελητήριο Βόλου, τη σήραγγα της υπό κατασκευή Περιφερειακής Οδού Βόλου και τη Συνεταιριστική Βιομηχανία Γάλακτος ΕΒΟΛ, στη Βιομηχανική Ζώνη.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε και εμείς αν ξεχειλώσει ο προυπολογισμός!Τάξε στο λαό λεφτά να πάρουμε τις εκλογές και μετά θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
Όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - να κονομήσουμε ΟΛΟΙ:
* [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.* [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)* [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα* [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας* [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)* [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ.* [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί* [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:
Kάθε πέντε μέρες ΜΑΙΜΟΥ δημοσκοπήσεις στα κανάλια (η δημοσκόπηση της Rass – ιστορικά η πιο φερέγγυα εταιρία δημοσκοπήσεων που φέρνει στα ίσια Ν.Δ. και πασόκ θάβεται από όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια)και πάει λέγοντας.
ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ.
Ο γνήσιος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.
Τότε, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.
Απλά πράγματα, λίγο υπομονή.
ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ!