Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2008

ΔΕΟΣ...Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΣΚΥΝΑ.......13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αντιγραφή απ το τρωκτικό δεν πέφτει?Έλεος....Βάλτε κανά άλλο βιντεάκι τουλάχιστον.Και στους τίτλους και στις επιλογές απ τα βίντεο.Βάλτε βιντεάκι απ την φάση του γκολ...απ τους πανηγυρισμούς....όχι ό,τι έχει το άλλο blog και δεν είναι αποκλειστικότητά του!!!
ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε κι εσείς και το ΠΟΚ σας. Έτσι σας έμαθαν όμως.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ ΜΟΝΟ ΡΕΕΕΕ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ Η ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ρε συ σύντροφε γιωργάκη, εγώ ομολόγησα δημόσια ότι πήρα ένα εκατομμύριο μίζα από τη Siemens και το έδωσα στο κόμμα. Οι άλλοι (Αντρέας, Σημίτης, Λαλιώτης, Κουλούρης, Γιάννος, Άκης, Τσοβόλας, Λιάνης, Μιμή Λιάνη, Πάγκαλος, Παπουτσής, Βενιζέλος, Καρχιμάκης, Μαντέλης, Βερελής, Πανταγιάς, Πάχτας, Δρυς, Φωτιάδης) τι έδωσαν στο κόμμα? Υπήρξα κρατικοδίαιτος από το 1983 μέχρι το 2000 (με είχε διορίσει το πασοκ). Όταν μου είπε η Πόπη μου ότι το πασοκ ΔΕΝ είναι ιδεολογία αλλά ΕΠΕΝΔΥΣΗ (που το είχε κοπιάρει από τη Μιμή Λιάνη), έγινα πασοκ. Γιαυτό το πασοκ με έκανε ανεπίσημο ταμία για να του "καθαρίζω" τα χρήματα. Μόλις το πασοκ ενθυλάκωσε τα "καθαρισμένα" χρήματα που τους πήγα, με πέταξε έξω. Έτσι από Θόδωρος του πασοκ, έγινα σκέτος Θόδωρος. Θέλω τα μεγαλεία "Κόμμα και κράτος Θόδωρος Τσουκάτος". Επίσης λατρεύω Πόπη.

Ανώνυμος είπε...

Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία
Γράφει: Ο Κωνσταντίνος Ρωμανός
Καθηγητής πανεπιστήμιο Αιγαίου


Στις 24.11.08 οι κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Παντελεήμονα έκαναν ειρηνική συγκέντρωση στην πλατεία προκειμένου να διεκδικήσουν από την Πολιτεία, τον Δήμο και την Αστυνομία τα αυτονόητα του Πολιτισμού: το δικαίωμα να κυκλοφορούν χωρίς φόβο έξω από τα σπίτια τους, το δικαίωμα να είναι σεβαστή η ζωή και η περιουσία τους. Πέραν αυτών, το δικαίωμα ο δημόσιος χώρος να είναι ασφαλής για τις γυναίκες και τα παιδιά, όχι εγκληματικός ή μολυσματικός, αλλά ανθρώπινος. Προφανώς οι όροι αυτοί δεν πληρούνται σε μία περιοχή όπου κατά την επιστολή των κατοίκων (1000 υπογραφές) προς τους αρμοδίους οι πλατείες έγιναν αποχωρητήριο άστεγων αλλοδαπών οι οποίοι διαβιούν μόνιμα σε αυτές, έγιναν 13 φόνοι και πλήθος ληστειών, αμέτρητες κλοπές και διαρρήξεις με αποκλειστικούς δράστες αλλοδαπούς. Δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις του Πολιτισμού όταν το κέντρο της Αθήνας και οι κάτοικοί του έχουν παραδοθεί σε βρώμα, εγκατάλειψη και εγκληματικότητα αντάξια των γκέτων της Βομβάης, της πόλης του Μεξικού και της Αφρικής. Όταν οι μόνιμοι Έλληνες ιδιοκτήτες αναγκάζονται από την απάνθρωπη παραβατικότητα να πουλούν όσο-όσο τα σπίτια τους και να εγκαταλείπουν την γειτονιά που έζησαν αυτοί και οι γονείς τους για να σωθούν.
Τίποτα καλό δεν μπορούμε να πούμε για την εσπευσμένη ενέργεια του Δήμου να στείλει συνεργεία καθαρισμού στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα ακριβώς πριν από την εκδήλωση διαμαρτυρίας των κατοίκων: ήθελε να ρετουσάρει το αποκρουστικό πρόσωπο της πλατείας για τα Μ.Μ.Ε., να ακυρώσει, όσο ήταν δυνατό, την μαρτυρία των κατοίκων.
Όπως ήταν αναμενόμενο, μια εκδήλωση που αφορούσε στα δεινά που προκαλεί η ιερή αγελάδα της λαθρομετανάστευσης δεν θα μπορούσε παρά να είναι κόκκινο πανί για τους αριστεριστές και τις ποικιλώνυμες αντιρατσιστικές τους οργανώσεις. Να χτυπήσουμε την διαμαρτυρία στην αρχή της, σκέφθηκαν οι καθοδηγητές και οδήγησαν την φάλαγγα των πραιτωριανών στοιχισμένη με ντουντούκες και πανό στον ΄Αγιο Παντελεήμονα, μια ώρα πριν από την προγραμματισμένη εκδήλωση της επιτροπής των κατοίκων. Κάτω ο ρατσισμός, βροντοφώναξαν, κάτω τα χέρια από τους μετανάστες! Ποιος από τους δημοκράτες αυτούς να διάβασε άραγε την φτωχή χειρόγραφη αφίσα των κατοίκων πάνω στη μάντρα του Αγίου Παντελεήμονα: «Δεν είμαστε ρατσιστές, είμαστε απελπισμένοι." Ποιος να καταδέχτηκε να μιλήσει με τους κατοίκους που στάθηκαν μόνοι στην πλατεία κι έλεγαν «Βλέπουμε να κοιμούνται οι μετανάστες στη βροχή, φέραμε ολόκληρες κατσαρόλες φαγητό, ρούχα, αλλά φοβόμαστε…»( Έλευθεροτυπία 25.11.0Cool.
Ποιος είναι ρατσιστής; Όχι πάντως οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, ο οποίος αν και άγιος, έφθασε στα όρια της ελεημοσύνης του. Μήπως ρατσιστές, με ρατσισμό που στρέφεται κατά των φτωχών Ελλήνων είναι η φάλαγγα των αριστεριστών; Μήπως ρατσιστές είναι οι εύποροι αστοί στο Κολωνάκι, που δεν εννοούν να φιλοξενήσουν κι αυτοί μερικές χιλιάδες δυστυχισμένων λαθρομεταναστών, όπως ο Άγιος Παντελεήμονας; ( Άντ’ αυτού η κυρίαρχη πλουτοκρατία έφερε προσφάτως νομοσχέδιο προς ψήφισιν στη Βουλή, να νομιμοποιήσει τα παιδιά των λαθρομεταναστών για να ενθαρρύνει και άλλους να έλθουν στην Ελλάδα δηλαδή στον Άγιο Παντελεήμονα…) Κάποιες υποψίες φαίνεται διακατέχουν προς την κατεύθυνση αυτή τμήματα του πληθυσμού, εφ’ όσον κατά την εξέλιξη της διαμαρτυρίας ακούστηκε και το σύνθημα : «αλήτες πολιτικοί!»
Η δραματουργία των συμβάντων του Αγίου Παντελεήμονα θα ήταν παρ’ όλα ταύτα ελλιπής, αν στις ομάδες των αριστεριστών και των κατοίκων (να μην ξεχάσουμε βεβαίως την αστυνομία) δεν προστίθενταν άλλοι δύο παίκτες, οι «δεξιοί πατριώτες» και ο Αφγανοί λαθρομετανάστες. Οι πρώτοι μπήκαν ορμητικά στα πράγματα για να στηρίξουν τη διαμαρτυρία των κατοίκων με το σύνθημα. «Η Ελλάδα στους Έλληνες!» (Από τον Ανδρέα Παπανδρέου το πήραν, δεν γνωρίζουν ότι τέτοια πράγματα δεν λέγονται πιαWink μη παραλείποντας να μοιράσουν σποραδικά εδώ ένα χαστούκι κι εκεί μία κλωτσιά επί δικαίων και αδίκων μεταναστών που έτυχε να βρεθούν στο δρόμο τους.
Οι δεύτεροι, το πλήθος των οποίων εν τω μεταξύ διογκώθηκε από νέες προσελεύσεις (όσο οι Έλληνες ασχολούνταν με τον εμφύλιό τους) συσπειρώθηκαν γύρω από ένα Ιμάμη ο οποίος με βροντερή φωνή έψαλε στα αραβικά την προσευχή στο θεό του. Ξαφνικά ακούστηκε από δεκάδες στόματα μουσουλμάνων, μπροστά στη μεγαλύτερη εκκλησία της Ελλάδος, η πολεμική ιαχή «Αλά ού Ακμπάρ!» και πίσω από τα χοντρά ντουβάρια της εκκλησίας του ο Άγιος Παντελεήμονας ερρίγησε. Βουβάθηκαν και οι αριστεριστές, για μια στιγμή οι συλλογικές μνήμες των Ελλήνων (μεταλλαγμένων και μη) φτερούγισαν προς τα πίσω και προς τα εμπρός, η ίδια θηριώδης βία που κατέστρεψε το παρελθόν τους φάνηκε να στοιχειώνει και το μέλλον τους…
Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ φόβου αισθάνονται, δουλείαν ας έχωσιν.
Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία.

Ανώνυμος είπε...

«Δεν είμαστε Έλληνες»!
Του Ξενή Ξενοφώντος

Ύστερα από πολυήμερη σκληρή αντιπαράθεσή του με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔ και άλλα οργανωμένα σύνολα για το θέμα της Ιστορίας και του Αγώνα της ΕΟΚΑ, ο Υπουργός Παιδείας έβαλε νερό στο κρασί του θεωρώντας το θέμα λήξαν.
Ο καταλύτης που ανάγκασε τον Υπουργό ν' αλλάξει πορεία πλεύσης ήταν η πρωτοσέλιδη παρουσίαση δημοσκόπησης, σύμφωνα με την οποία το 72% των πολιτών τάσσονται εναντίον της κυβερνητικής πρόθεσης για αλλαγή των βιβλίων της Ιστορίας, ενώ μόνο το 41% των ΑΚΕΛικών τάσσονται υπέρ.
Το γεγονός αυτό έπεσε σαν κεραμίδα στα κεφάλια των ΑΚΕΛικών επικοινωνιολόγων, οι οποίοι έδωσαν πάραυτα σαφείς οδηγίες για αλλαγή τακτικής. Τα ηνία πήρε αμέσως ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που έσπευσε να διαμηνύσει με το γνωστό ύφος του ότι δεν κινδυνεύει η ελληνικότητα της Παιδείας μας, ούτε ο τόπος οδεύει σε δρόμο αφελληνισμού. Στην προεδρική συχνότητα συνδέθηκε αμέσως ο Υπουργός Παιδείας, ο οποίος με ομιλίες του σε μνημόσυνα ηρώων της ΕΟΚΑ και με μεταμορφωμένες δημόσιες δηλώσεις του, εξήρε το μεγαλείο των μαρτύρων της Κυπριακής Ελευθερίας και των ηρώων του Εθνικοαπελευθερωτικού μας Αγώνα.
Το τραγικό, όμως, της όλης σκηνοθετημένης συγχορδίας είναι ότι, την ίδια ώρα, τα ΑΚΕΛικά όργανα και οι συνοδοιπόροι τους κτυπούσαν πισώπλατα την ελληνικότητα της παιδείας μας και της εθνικής μας φυσιογνωμίας, με ενέργειες που κάθε άλλο παρά ευθυγραμμίζονταν με τις προεδρικές διαβεβαιώσεις και τις υπουργικές νουθεσίες. Εν μέσω αυτής της πρωτοφανούς σύγχυσης, που προκαλούν στο λαό κατά αριστοτεχνικό τρόπο οι δόκτορες της ΑΚΕΛικής προπαγάνδας, οι πολίτες παρακολουθούν με αμηχανία τα τεκταινόμενα και ευλόγως διερωτώνται:
• Μήπως είναι τυχαίο γεγονός το ξέσκισμα και κάψιμο ελληνικών σημαιών από νεολαίους της ΕΔΟΝ (χωρίς να τους προκαλέσει κανένας), υπό την απόλυτη ανοχή του ΑΚΕΛ και την πλήρη κάλυψη της Κυβέρνησης;
• Είναι τυχαία η στάση μερίδας μαθητών να εναντιωθούν στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου σε σχολική γιορτή; (Ενός υπέροχου Ύμνου, που εκθειάζει μόνο το υπέρτατο αγαθό της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και τίποτε άλλο).
• Είναι τυχαία πράξη η προσπάθεια των καθοδηγητών της ΕΔΟΝίτικης επαγρύπνησης να εμποδίσουν την είσοδο ελληνικών σημαιών στη μαθητική εκδήλωσης προς τιμήν της εξέγερσης του Πολυτεχνείου;
• Είναι τυχαία η (στρατευμένη) αρθρογραφία που βλέπουμε συχνά-πυκνά στον Τύπο, η οποία αναφέρεται σε ελληνόφωνη και όχι ΕΛΛΗΝΙΚΗ κοινότητα της Κύπρου;
• Είναι τυχαία η κυβερνητική απόφαση που οδήγησε στη σιωπηλή υποστολή της ελληνικής σημαίας από το ΡΙΚ, η οποία ήταν αναρτημένη για πολλές δεκαετίες;
Τα παραδείγματα της ανθελληνικής νοοτροπίας των κυβερνώντων ή καλύτερα της συγκροτημένης προσπάθειας για αποεθνικοποίηση της Παιδείας και σταδιακής εδραίωσης της κυπριακής συνείδησης (η οποία θα έχει ως μετεξελικτική κατάληξη τη δημιουργία κυπριακού έθνους στην Κύπρο), είναι πολλά και συχνά.
Όμως, για εκείνους που διατείνονται ότι κινδυνολογούμε, τους αποκαλύπτουμε την περίφημη δήλωση του Ανδρέα Χρήστου, νυν δημάρχου Λεμεσού, πρώην βουλευτή και Υπουργού και ΑΚΕΛικού πρωτοκλασάτου ιστορικού στελέχους, με την οποία αμφισβητεί την ελληνικότητά μας ως Ελληνοκύπριων πολιτών.
Ιδού τι είπε κατά λέξη ο Ανδρέας Χρίστου κατ’ ιδίαν στον πρώην πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο Χρήστο Γ. Ζαχαράκι (βιβλίο «Άκρως απόρρητο ειδικού χειρισμού» - Κατάθεση μνήμης και στοχασμών 1979 - 2004, έκδοση Α.Α. Λιβάνη, σελ. 343).
«Ο ισχυρισμός για ύπαρξη Ελληνισμού στην Κύπρο συνιστά εσφαλμένη και αναληθή θέση. Η χρήση της ελληνικής γλώσσας από τους Ε/κυπρίους αποτελεί συμπτωματικό γεγονός, γιατί αυτή επεβλήθη από μερικές εκατοντάδες Έλληνες όταν στην Κύπρο ζούσε γηγενής πληθυσμός 500.000 ατόμων, επί των οποίων θα μπορούσαν να έχουν υπερισχύσει οι Αιγύπτιοι ή οι Φοίνικες!».
Ξεκάθαρη και θαρραλέα, λοιπόν, η ομολογία του ΑΚΕΛικού ανώτατου στελέχους, ο οποίος «ρίχνει άπλετο φως στην ιστορική πραγματικότητα» αποκαλύπτοντας τις πραγματικές μακρόχρονες επιδιώξεις του κυβερνώντος κόμματος.
Εμείς τι άλλο μπορούμε να πούμε; Απλώς τους παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών και στην οργή της ίδιας της Ιστορίας!
Πηγή: εφημερίδα «Σημερινή», 27/11/2008
* Αμερικανοτσολιάδες και στην Κύπρο!
Αναρτήθηκε από σίβυλλα στις 22:44 0 σχόλια Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση

Ανώνυμος είπε...

ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΠΟΥ ΜΠΛΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ

Τα έχουν δοκιμάσει όλα!

Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς,για τους Κινεζους, για την ευρωπαικη και οχι φιλοαμερικανικη πολιτική κλπ.

Ενω ο γιρωργακης. ΑΝΑΝ και πάλι ΑΥ-ΝΑΝ για χαρη της μητερας πατριδος.

Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, εταιρείες κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία

Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

βάλτε τίποτα άλλο. έχει πάει ο ολυμπιακός 5-1. ο παο εχει 1-1 με αστερα .σημερα κυριακή ο θρυλος θα περασει με 9 βαθμούς μπροστα. αντε.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη ανησυχία διακατέχει τα στελέχη ΠΑΣΟΚ. Διότι ναι μεν οι δημοσκοπήσεις δείχνουν διαφορά υπερ τους, αλλά όλο αυτό το διάστημα το χαζογιώργο τον έβαλαν να κάνει διεθνείς περιοδείες λένε..
Ήτοι αυτός περιοδεύει και η τύχη του δουλεύει.
Τώρα που θα επιστρέψει σιγά - σιγά και θα αρχήσει τις αρλούμπες- και τις αναγκαστικές εορταστικές εμφανίσεις μπροστά στους Έλληνες, ανησυχούν στη ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, μήπως ξαναππαρει το πασοκ την κάτω βόλτα. Ούτως άλλως γνωρίζουν ότι δεν ανεβαινει αλλά η ΝΔ είναι αποσυσπειρωμένη.ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ.!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η..... ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ . ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΑΛΤΕΡ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΔΕΛΦΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΜΕΓΚΑ ΜΕΡΙΑ. Η..... ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΑΛΤΕΡ ΔΕΝ ΚΤΥΠΑΕΙ) ΤΟ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΜΕ ΠΑΣΟΚ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ (ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ;)

"Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ενέργεια των υπευθύνων του Τηλεοπτικού Σταθμού ALTER CHANNEL να προχωρήσουν σε απολύσεις έξη (6) Τεχνικών, δύο (2) Δημοσιογράφων και οχτώ (8) Διοικητικών με το πρόσχημα των περικοπών για περιστολή εξόδων.
Συγχαρητήρια στην Διοίκηση του αδελφού μας Σωματείου της Αττικής Ε. Τ. Ι. Τ. Α. που με την άμεση και δυναμική της αντίδραση κατόρθωσε αφ’ ενός μεν να αναδείξει αμέσως το θέμα αφ’ εταίρου να ακυρώσει τις απολύσεις των δύο (2) μελών της, από τις έξη (6) των Τεχνικών.
Καταδικάζουμε την εκδικητική συμπεριφορά του σταθμού ενάντια στην τεχνικό, διαζευγμένη μητέρα δύο ανηλίκων παιδιών, που περιλαμβάνεται στους απολυμένους, γιατί, πρόσφατα, «τόλμησε» να διαμαρτυρηθεί δημόσια επειδή η υπεύθυνη του ψυχαγωγικού προγράμματος, εκτός του ότι μιλούσε μειωτικά και με ακατονόμαστες φράσεις στους εργαζόμενους, έφτασε σε σημείο να χειροδικήσει εις βάρος της.
Ο χριστουγεννιάτικος μποναμάς που επεφύλαξε ο ALTER για τους εργαζόμενούς του είναι εντελώς αδικαιολόγητος, με δεδομένο ότι ο σταθμός, που είναι εισηγμένος στο ΧΑΑ, παρουσίασε κέρδη γ΄ τριμήνου του 2008 περισσότερα από την αντίστοιχη περίοδο του 2007. (oikon_stoix/oik_). Ζητάμε να παρθούν πίσω άμεσα όλες οι απολύσεις και προειδοποιούμε τους ιδιοκτήτες και τους υπεύθυνους ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ, ότι αν προχωρήσουν σε απολύσεις, με το πρόσχημα των …..περικοπών λόγω οικονομικής κρίσης, όπως έντονα φημολογείται, θα μας βρουν αντιμέτωπους με όλες μας τις δυνάμεις.
Ρωτάμε, τι εννοούσαν οι εκπρόσωποι της Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε. όταν μετά την συνεδρίαση της Πέμπτης 20 Νοεμβρίου 2008 δήλωναν ότι δεν μπορούν (;) να κάνουν περικοπές στο προσωπικό (Εφημ. ΠΑΡΟΝ, 23.11.08, τυπολογίες), και πως ερμήνευσε αυτή τη θέση ο εκπρόσωπος του ALTER;
Καλούμε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση, όλους τους εργαζόμενους στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, για άμεση αντίδραση σε περίπτωση που οι εργοδότες μας ετοιμάζουν και άλλα χριστουγεννιάτικα δώρα.
Δηλώνουμε σε όλες τις κατευθύνσεις ότι είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε να χαθεί ούτε μια θέση εργασίας. Δεν πρόκειται να αφήσουμε να θυσιαστούν εργαζόμενοι των εφτακοσίων και χιλίων Ευρώ στον βωμό των παχυλών μισθών που ορισμένοι προσπαθούν να διατηρήσουν ανέπαφους. Αν τα κανάλια έχουν ανάγκη περικοπών οι ιθύνοντες γνωρίζουν πολύ καλά σε ποια κλιμάκια μπορούν να τις κάνουν για να έχουν και αποτελέσματα.
Κύριοι του ALTER η απόλυση δεκαέξι (16) εργαζομένων που παλεύουν για το μεροκάματο, μέσα στον κυκεώνα των σκανδάλων τύπου Βατοπεδίου, με εκατομμύρια να χαρίζονται σε λίγα λεπτά και με δώρα δισεκατομμυρίων στους τραπεζίτες, είναι πρόκληση.
Εργαζόμενοι, μόνο την δική σας αγωνιστική αντίδραση φοβούνται τα αφεντικά μας.
Καμιά χαλάρωση στις γιορτινές μέρες που έρχονται.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε Τ Ι Τ Β Ε

Ανώνυμος είπε...

ομολογια ΗΠΑ για χρηματισμό ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ.

O Γιωργάκης μας έλεγε τότε ναι στο ΑΥΝΑΝ. Αμερικανακι το παιδι να μη στηριξει τη μαμά. Χρήματα όμως εκτός απο Κυπρο δεν...πηγαν Ελλάδα;

Τα τελευταία χρόνια επενδύονταν ετησίως 15 εκ. δολ. για την υποστήριξη 4 προγραμμάτων απευθείας από την αμερικανική πρεσβεία.
Με το πρόγραμμα Bi-Communal Support Program, οι Αμερικανοί μπορούν να ασχοληθούν με «ευαίσθητες πολιτικές δραστηριότητες» ελεγχόμενες απευθείας από τον εκάστοτε πρέσβη.

Οι ΗΠΑ ομολογούν χρηματισμό
Επίσημο έγγραφο με υπογραφή Κλόσον αναφέρεται στα... στόματα των ΗΠΑ για το σχέδιο Ανάν
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δημιούργησε ειδικό ταμείο στην αμερικανική πρεσβεία της Λευκωσίας, το οποίο ασχολείται με «ευαίσθητες πολιτικές δραστηριότητες» στην Κύπρο και ελέγχεται από τον εκάστοτε πρέσβη.
Πρόκειται για το Bi-Communal Support Program (BSP), που συνήθως παρουσιάζεται από τους Αμερικανούς διπλωμάτες και τους δημοσιογράφους που τους εξυπηρετούν, ως ένα αθώο πρόγραμμα, το οποίο υποτίθεται πως έχει σχέση με την Παιδεία, την επαγγελματική ανάπτυξη και την εκπαίδευση (νέων) ηγετών. Αντίθετα απ ό,τι παρουσιάζεται, το πρόγραμμα αυτό χρησιμοποιείται ως εργαλείο επιβολής της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής.
Η αποκάλυψη περιέχεται σε αμερικανικό έγγραφο που χαρακτηρίζεται «ευαίσθητο» (sensitive) και υπογράφεται από τον πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στη Λευκωσία Μάικλ Κλόσον, ο οποίος αναμείχθηκε, με απαράδεκτο και αντιδιπλωματικό τρόπο, στις εσωτερικές πολιτικές υποθέσεις της Κύπρου, προκαλώντας απανωτά διαβήματα της κυπριακής κυβέρνησης προς τον Λευκό Οίκο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Ο κ. Κλόσον, που ηγήθηκε μίας αποτυχημένης προσπάθειας απαξίωσης Ελληνοκύπριων πολιτικών και δημοσιογράφων, αναφέρει στο συγκεκριμένο τηλεγράφημα, ημερομηνίας 27 Μαϊου 2003, σχεδόν 11 μήνες πριν από το δημοψήφισμα για το σχέδιο Ανάν, ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες τοποθετούν τα χρήματά τους εκεί που είναι το στόμα τους», τονίζοντας πως η οικονομική ενίσχυση (μέσω διαφόρων γνωστών και άγνωστων προγραμμάτων) «προσφέρει στην Αμερική ένα ποικίλο, ευέλικτο και περιεκτικό σετ εργαλείων με το οποίο θα προσεγγίσει Κύπριους οι οποίοι έχουν επιρροή για την επίτευξη πολιτικής διευθέτησης»...
H συνέχεια στο 'Έθνος", 30 Νοέμβρη 2008
* * Για να μην ξεχνιόμαστε...
- 25 χρόνια από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους, οφείλουν ο ΟΠΕΚ και το ΕΛΙΑΜΕΠ να πουν στο λαό για τα μαύρα δολάρια των ΗΠΑ που μπήκαν στα "ταμεία" τους
- Ο ΟΠΕΚ (ναι του Σημίτη) θα μας πει πόσα πήρε από τα μαύρα δολάρια των ΗΠΑ για να στηρίξει το σχέδιο Ανάν;
- Τα μαύρα δολάρια των ΗΠΑ για να στηρίξουν την επιχείρηση «ναι» στο Σχέδιο Ανάν για την Κύπρο! ΙΙ

Αναρτηθηκε από Σιββιλα

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΑΚΙ

«Κοσμοπολιτισμός για τους αυτόχθονες Έλληνες – Μειονοτικός εθνικισμός για τους εισαγόμενους εποίκους».

Αυτή είναι η πλεκτάνη σε βάρος του Ελληνισμού που έχουν σχεδιάσει οι κοσμοκράτορες. Ενώ θεωρείται αυτονόητο ότι αν κάποιος επιλέξει να εγκατασταθεί νομίμως σε μία χώρα, θα ενσωματωθεί σε αυτήν σεβόμενος τα ήθη, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό που θα συναντήσει, στην Ελλάδα αυτό παραδόξως και κατά περίεργο τρόπο δεν ισχύει!!
Ας δούμε την δική μας πλευρά :

Εμείς, με καλά οργανωμένη προπαγάνδα σε βάρος μας, (στην οποία αυτός που δεν υπακούει και δεν ενδίδει καταγγέλλεται ως Ελληναράς!!), οφείλουμε να απαρνηθούμε τον πολιτισμό μας, να αποδεχθούμε το «όραμα», ότι μόνοι εμείς από όλους τους γείτονες μας οφείλουμε να έχουμε ανοικτά σύνορα ελεύθερης διέλευσης και εγκατάστασης και να είμαστε παθητικοί στην πλαστογράφηση της ιστορικής αλήθειας, να είμαστε ειρηνιστές και κατευναστικά υποχωρητικοί στις επεκτατικές προκλήσεις των εχθρών μας, πράοι και αδιάφοροι στην κατάργηση της Ελληνικής ιδιοπροσωπίας, καρτερικά σιωπηλοί στην ανθελληνική μισαλλοδοξία, εθνομηδενιστές απέναντι στην αμφισβήτηση μας από τους γείτονες, αμνήμονες, ανιστόρητοι και παραπλανημένοι επιλήσμονες, δίχως ήρωες και διάθεση αντίστασης, ανεκτικοί στην κατάργηση των εθίμων και τον εκχυδαϊσμό των ηθών, ματαιόδοξοι και με μοιρολατρική ξενοδουλεία, χωρίς ιδανικά ελευθερίας και αξιοπρέπειας, δουλικά ξενόφιλοι αντί φιλόξενοι, πολυπολιτισμικοί, ανεχόμενοι χωριστικά γκέτο ανταγωνιστικής συνύπαρξης, αρνησιπάτριδες, πολυφυλετικοί με πανσπερμία εθνών, υπέρ των ατομικών δικαιωμάτων και όχι των πολιτικών δικαιωμάτων του ανθρώπου, άθεοι ή πανθρησκευόμενοι αφενός και υπερασπιστές των αιρέσεων και των τεχνητών ψευδοθρησκειών αφετέρου, παράλυτοι στις επιβουλές- παράκλητοι στους εισβολείς, με εθνοτικές υποδιαιρέσεις γεωγραφικού χαρακτήρα (άλλο Πελοποννήσιος και άλλο Κρητικός, Μακεδόνας κλπ) και παράλληλη αυτονόμηση τους από την κεντρική διοίκηση και κυβέρνηση, με διαπολιτισμική παιδεία υπέρ των εποίκων, με κατάργηση των εθνικών συμβόλων, καθαίρεση των θρησκευτικών συμβόλων και εικόνων από σχολεία και δικαστήρια και όλες τις δημόσιες υπηρεσίες (για να μην ενοχλούνται οι μετανάστες).

Με τέτοια απάθεια και αδιαφορία σιγά-σιγά θα επιβληθεί η κατάργηση του νόμου που παρεμποδίζει τον προσηλυτισμό, θα επέλθει το τέλος των παρελάσεων, η αντικατάσταση του θρησκευτικού όρκου με τον πολιτικό, η αντικατάσταση της σημαίας με τον σταυρό από το σκέτο έγχρωμο πανί, η κατάργηση των θρησκευτικών αργιών λόγω γενικευμένης ανεξιθρησκίας συμπεριλαμβανομένης της αργίας της Κυριακής (για να μην υπάρχει ελεύθερος χρόνος, οικογενειακές στιγμές, εκκλησιασμός, αναψυχή), η κατάργηση των εθνικών εορτών για να μην καλλιεργείται ο αντιστασιακός πατριωτισμός, η κατάργηση των διακοπών των Χριστουγέννων και της Ανάστασης, του θρησκευτικού στολισμού των πλατειών, ακόμη και του χτυπήματος της καμπάνας γιατί ενοχλεί τους αλλοθρήσκους! Θα επιβάλλουν την γενικευμένη απελευθέρωση του δικαιώματος της άρνησης στράτευσης και την καλλιέργεια μίσους και απέχθειας για ότι είναι Ελληνικό, την επιβράβευση σε ότι μας συκοφαντεί, θα μιλάμε υποχρεωτικά τα αγγλικά ως επίσημη γλώσσα του κράτους μας, όπου θα γράφονται και όλα τα επίσημα δημόσια έγγραφα και θα είμαστε πολίτες του κόσμου!!

Αυτή είναι η πλευρά της Βαβυλωνίας που καλούμαστε να μετατραπούμε!!

Αυτή είναι ταυτόχρονα η πολυθρυλούμενη επιβολή της σύγχρονης πολυπολιτισμικής αυτοκρατορίας και εμείς οι νέοι ραγιάδες.

Εμείς λοιπόν, να σβήσουμε την εθνική μας συνείδηση και να κάψουμε την εθνική μας ταυτότητα!

Και τώρα ας κοιτάξουμε την άλλη πλευρά :

Οι «άλλοι» θα αποτελούν αναγνωρισμένες μειονότητες με κατοχυρωμένα δικαιώματα! Θα έρχονται μουσαφίρηδες ( δήθεν «μούσα φέροντες») και θα γίνονται οικοκύρηδες του τόπου. Θα έχουν προνομιακό δικαίωμα διατήρησης του πολιτισμού που κατάγονται, δίχως να έχουν τις υποχρεώσεις των αυτοχθόνων, θα έχουν ισότιμα δικαιώματα. Ανεξάρτητα από την αριθμητική τους παρουσία θα αποκαλούνται μειονότητα και θα απολαμβάνουν ισονομίας. Όποτε αποφασίσουν, αν έχουν εγκατασταθεί κοντά στα σύνορα των κρατών καταγωγής τους, θα έχουν και δικαίωμα ένωσης με αυτά . Θα έχουν δικαίωμα δια της πολιτείας στη εκμάθηση των γλωσσών καταγωγής τους, οι οποίες θα αναγνωριστούν επιπλέον ως μειονοτικές. Θα έχουν εθνική συνείδηση την οποία αφενός θα δικαιούνται και αφετέρου θα εξωθούνται να διατηρήσουν.

Θα έχουν τώρα που καταργήθηκε πονηρά η ναοδομία, τους ευκτήριους ετερόδοξους οίκους όπου θέλουν, ακόμη και δίπλα στις ορθόδοξες εκκλησίες!! Θα αρνούνται το εθνικό δίκαιο και θα απαιτούν τους θρησκευτικούς δικαστές του δόγματος τους. Θα έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι και θα αποκτούν αυτόματη υπηκοότητα για όποιον γεννιέται στην χώρα. Θα εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο με ελάχιστη εκπροσώπηση ως μειονότητες. Θα ενωθούν μεταξύ τους και θα αμφισβητήσουν το ενιαίο και αδιάσπαστο του κράτους. Για αυτούς δεν θα ισχύει η κατηγορία του φανατικού, του εθνικιστή μιας και η δική τους εθνική ταυτότητα οφείλει να διατηρηθεί και να επιβραβευθεί! Τα δικά τους ήθη και έθιμα μπορούν να εκπληρωθούν δίχως εμπόδια στην χώρα υποδοχής τους. Θα αυτοπροσδιορίζονται ως μειονότητα όσοι δηλώνουν ιδιαίτερη θρησκευτική ή παραθρησκευτική πεποίθηση!

Θα κατοχυρωθούν ως μειονότητα οι τσιγγάνοι ή γύφτοι ή ρόμ ή σκηνίτες.

Θα κατοχυρωθούν ως μειονότητα και οι ομοφυλόφιλοι, που θα κάνουν νόμιμους «γάμους» και θα υιοθετούν παιδιά! Θα προσλαμβάνονται στο δημόσιο με ποσόστωση όλες οι μειονότητες! (πρόσφατα η Ελληνική βουλή ψήφισε την ποσόστωση 5 τοις χιλίοις διορισμό στο δημόσιο για τους μουσουλμάνους της Θράκης μετά από εισήγηση της ΝΔ)!!

Αυτή διπλή επιβολή του γεωπολιτικού σχεδίου στην περιοχή μας προχωράει με τις εξής παραδοξότητες

α) από την μία πλευρά επιβάλλονται οι ανοικτές πόρτες ελεύθερης διέλευσης κατά το πρότυπο της ανοικτής κοινωνίας, δίχως σύνορα πατρίδες και κράτη. Αυτό ισχύει για την Ελλάδα την Σερβία, την Συρία, τον Λίβανο, την ελεύθερη Κύπρο, την Παλαιστίνη, αυτοί είναι οι λεγόμενοι «κακοί και ανεπίτρεπτοι εθνικισμοί! Τα απαγορευμένα έθνη»!!

β)από την άλλη πλευρά, υπάρχουν «οι εκλεκτοί λαοί» με απεριόριστα εθνικά και θρησκευτικά δικαιώματα, (ακόμη και με κλειστά σύνορα και τείχη για τα άλλα έθνη) και με δικαίωμα απεριόριστης εδαφικής επέκτασης τους και σκληρό σοβινιστικό ρατσισμό για τους αλλοφύλους!! Αυτό ισχύει για την Αλβανία και την Τουρκία (χωροφύλακες), την τεχνητή ψευτο-Βαρδαρία, το Ισραήλ. Αυτοί είναι «οι καλοί εθνικισμοί», οι επιτρεπόμενοι επεκτατιστές, οι αποκλειστικοί δικαιούχοι να εισβάλουν στους γείτονες τους!!

Η εφαρμογή της διπλής απειλής-εξαπάτησης των Ελλήνων έχει προχωρήσει αρκετά, σε βαθμό τα περισσότερα από αυτά που προείπαμε να είναι εντός και μερικά πρό των πυλών!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι Έλληνες καλούνται στα πλαίσια του πολυπολιτισμού να σβήσουν την εθνική τους συνείδηση και να γίνουν δημογραφικά, πολιτισμικά και πολιτικά θλιβερή μειονότητα άνευ δικαιωμάτων και αυτονόητων προνομίων στην ίδια τους την χώρα! Η απάντηση μας είναι μονόδρομος: « Ο εθνικός και ο διεθνιστικός αλληλέγγυος αγώνας των λαών ενάντια στην ιμπεριαλιστική παγκοσμιοποίηση και την νέα τάξη πραγμάτων. Να επιστρέψουν οι μετανάστες στην χώρα καταγωγής τους και να ανατρέψουν τους δυνάστες που τους έδιωξαν από αυτές. Είμαστε σταθερά στο πλάι τους στη δύσκολη αυτή επιλογή»!!
Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος
πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

(Ομιλία στην Ημερίδα «Ιων Δραγούμης και Ελληνισμός», Παλαιά Βουλή, 24-9-08)Κυρίες και Κύριοι,Σήμερα βιώνουμε στην Ελλάδα μια μοναδική για τα ευρωπαϊκά δεδομένα ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του έθνους, τόσο σε θεωρητικό όσο σε πολιτικό επίπεδο.

Από τους κουκουλοφόρους και λοιπούς οπαδούς της τηλεκατευθυνόμενης αναρχίας (συμπεριλαμβανομένων μεγάλου αριθμού δήθεν οικολογικών ομάδων από τις οποίες δεν θα περίμενε κανείς να έχουν άποψη επί του θέματος) έως το κόμμα του Συνασπισμού, τον αρχηγό και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, του κυβερνώντος κόμματος ,αλλά και από μεγάλο αριθμό μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας ακούμε τα τελευταία χρόνια όσα επιχειρήματα της σύγχρονης αγγλοσαξονικής βιβλιογραφίας μεταπρατικά εισήλθαν στον ελληνικό χώρο, (αλλά και της παλαιότερης διεθνιστικής φιλολογίας του αριστερού χώρου κατά τον 19ο και αρχές του 20ου αιώνα) για να πλήξουν την ιδέα του έθνους. Σημειωτέον ότι η εκστρατεία αυτή απεχθάνεται τον επιστημονικό διάλογο και έχει καθαρά δημαγωγικό –συνθηματολογικό χαρακτήρα σταυροφορίας από θέσεως ισχύος. Αυτή η στάση είναι γνωστή από την πολιτική – στη χειρότερή της εκδοχή – αλλά ανάξια του επιστημονικού προσωπικού της χώρας.Εν τούτοις με την απόλυτη συνεργία των κεντρικών ΜΜΕ, την δράση μη κυβερνητικών οργανώσεων και άφθονες επιδοτήσεις, την πλύση εγκεφάλου, επί μια δεκαετία, των νέων δασκάλων στα παιδαγωγικά τμήματα των πανεπιστημίων, η προπαγάνδα κατά του έθνους έχει ήδη επιδράσει βαθειά σε μεγάλα τμήματα της νεολαίας. Με την αρωγή δε του Υπουργείου Παιδείας και των νέων σχολικών βιβλίων που εισήχθησαν στα σχολεία το 2006, όπου πλέον είχε δημιουργηθεί η κρίσιμη μάζα διδασκόντων ανεθνικών «πολυπολιτισμικών» πεποιθήσεων εναρμονισμένων με αυτές των νέων βιβλίων, η αποδόμηση της εθνικής αρχής γίνεται πλέον στην Ελλάδα με ορίζοντα μέλλοντος κεντρικό στοιχείο της πολιτικής μας παιδείας.Έτσι π.χ. τα έθνη έξαφνα αποκαλούνται, από τους ίδιους οικολόγους που τραγουδούν το αθώο τραγουδάκι «είμαστε όλοι παιδιά της Γής», «κηλίδες αίματος στο πρόσωπο της γης (!)» θέση η οποία θεραπεύεται στο ελληνικό πανεπιστήμιο από καθηγητές όπως π.χ. η κκ. Ρεπούση, Φραγκουδάκη, Θ. Δραγώνα , Α. Λιάκος, κλπ. Εδώ αφ`ενός προβάλεται η Γη ως φυσικό μέγα οικοσύστημα που εμπεριέχει όλα τα επιμέρους αλληλεξαρτώμενα οικοσυστήματα με τον άνθρωπο μέσα σ` αυτά, αφ` ετέρου διαπλέκεται αριστοτεχνικά με την πολιτική έννοια της «κοσμόπολης» ως κοινής δήθεν πατρίδας όλων των ανεθνικών κοσμοπολιτών του ελλαδικού χώρου. Η έννοια «Γη» εισάγεται επομένως ως υποκατάστατο της ελληνικής πατρίδας, η οποία ως «κηλίδα αίματος»,δηλαδή έθνος, είναι δηθεν ηθικά απαράδεκτη.Ακούγεται ότι 1200 οργανώσεις με αυτά τα πιστεύω δρούν ήδη στην Ελλάδα, από την Κρήτη ως την Κομοτηνή. Η ύπαρξη τους αποτελεί μνημείο των μεθόδων αποσάθρωσης της εθνικής αρχής, όπως αυτές που υπο τον όρο «soft power» των ΗΠΑ περιγράφονται διεξοδικα από τον καθηγητή Παναγιώτη Ήφαιστο. Γεννάται εδώ το ερώτημα : τι έχουν πράξει καθ` όλο το χρονικό αυτό διάστημα κατίσχυσης του αντεθνισμού εκεινοι οι Έλληνες επιστήμονες που δεν έχουν αμέσως ή εμμέσως εξαγορασθεί, προκειμένου να εκφέρουν τον από τον ελληνικό λαό δικαίως αναμενόμενο αντίλογο σ` αυτό το εισαγομενο συνοθύλευμα εντέχνως δομημένων ασυναρτησιών; Γιατί δεν υπέδειξε η σοβαρή ελληνική επιστήμη ότι ο όρος «κοσμοπολιτισμός» και «κοσμόπολις» είναι όροι στωϊκοί της ελληνικής φιλοσοφίας, δηλαδή από την πολιτισμένη ανθρωπότητα γενικώς αναγνωρισμένη κατάκτηση του ελληνικού πνεύματος του Ανθρωπισμού (το ίδιο ακριβως ισχυει για τον όρο «οικουμένη» (κατοικημένη γη), οικουμενικός και οικουμενικότητα που έχουν υιοθετήσει οι χριστιανικές εκκλησίες). Κατά ποιαν λογική ταυτίζεται από τους ανελλήνιστους μεταπράτες ο ελληνισμός με την έννοια του στενού τοπικισμού και βρίσκεται δήθεν σε αντίθεση με το ιδανικό της οικουμενικότητας?Γιατί , περαιτέρω, δεν κατεδείχθη, όπως π.χ. στον συλλογικό τόμο της Martha Nussbaum «Πατριωτισμός ή κοσμοπολιτισμός;» αποσαφήνισαν σοβαροί δυτικοί στοχαστές, (όπως άλλωστε πολύ πριν από αυτούς ο στωικός φιλόσοφος Ιεροκλής) ότι η αγάπη του τόπου όπου γεννιέται και ανδρώνεται ο άνθρωπος (κατά προέκταση της οικείωσης προς εαυτόν) είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να φθάσει κανείς στην αγάπη της ανθρωπότητας; Γιατί επιτρέψαμε η αγάπη του οικείου και των δικών μας ανθρώπων να δυσφημισθεί, όπως το θέλει η προπαγάνδα, ως συνώνυμο του εγωισμού, σε αντιθετική δήθεν σχέση με την αγάπη του Άλλου, τον αλτρουισμό; Γιατί δεν φροντίσαμε να καταδείξουμε στους μεταπράτες κακοχωνεμένων φιλοσοφημάτων ότι η αγάπη που συνέχει την κοινότητα των ομοίων, των ανθρώπων με κοινή καταγωγή,(« το ομογενές προς το ομογενές» των στωικών) όχι μόνον δεν αποτελεί «ρατσισμό» και «ξενοφοβία» αλλά είναι, αντιθέτως, ως αφετηρία της φυσικής κίνησης της ολοένα επεκτεινόμενης από το κέντρο προς την περιφέρεια .Συμπάθειας (μιας έννοιας που ανέπτυξε συστηματικά ο στωικός φιλόσοφος Ποσειδώνιος) αναγκαία προϋπόθεση για την αγάπη της ανθρωπότητας ολάκαιρης, προϋπόθεση του Ανθρωπισμού; Γιατί επιτρέψαμε στην προπαγάνδα να μεταλλάξει την ελληνική φιλοξενία σε ξενοφιλία, την οικείωση σε αλλοτρίωση; Γιατί επιτρέψαμε να δυσφημιστεί αναίσχυντα ο ελληνικός οικουμενισμός ως δήθεν «στείρος ελληνοκεντρισμός»; Γιατί δεν διακρίναμε εγκαίρως ότι στόχος της αλλοκεντρικής, «πολυπολιτισμικής» προπαγάνδας είναι στην πραγματικότητα η απόρριψη των δικών μας ανθρώπων, η οικειοφοβία; Προς αυτήν την κατεύθυνση παραπέμπει και το σύνθημα « είμαστε όλοι μετανάστες!»Ακόμα και ανώτατοι πολιτικοί αξιωματούχοι εκόντες-άκοντες έχουν περιπέσει στην ως άνω σύγχυση. Έτσι π.χ. η νυν υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος σε παρουσίαση βιβλίου που έγινε πριν λίγους μήνες στην Στοά του Βιβλίου είπε σε ομιλία της με θέμα τις «μακεδονικές ταυτότητες» ότι για να αγαπήσεις το δικό σου έθνος πρέπει να μισήσεις τα άλλα έθνη! (Κατήγγειλε την φιλοπατρία, δηλαδή ως ακραίο εθνικισμό). Δεν στάθηκε η κα. υπουργός να σκεφθεί αν αυτό δεν σημαίνει επίσης ότι και η φυσική αγάπη προς τον πατέρα της έχει κατά προέκταση ως προϋπόθεση το μίσος προς όλους τους άλλους πατέρες αυτής της Γής, πράγμα προφανές αστείο.Χρεώνει η προπαγάνδα στα έθνη- κράτη όλους τους πολέμους και την επιθετικότητα αυτού του πλανήτη, ξεχνώντας ότι και πριν από τα έθνη-κράτη οι αυτοκρατορίες έκαναν πολέμους, αλλά και στα πλαίσια του ιδίου έθνους πχ των Ιταλών της Αναγέννησης ή. των Αρχαίων Ελλήνων πολέμους έκαναν και οι πόλεις –κράτη και πριν από αυτές οι πρωτόγονες φυλές επίσης με τον ίδιο ζήλο πολεμούσαν μεταξύ τους. Ο πόλεμος δεν εφευρέθηκε τα τελευταία διακόσια χρόνια, όταν δηλαδή στην Ευρώπη τα προϋπάρχοντα έθνη, έχοντας καταλύσει την δυναστική φεουδαρχική αρχή, θωράκισαν την αυτοδιάθεση τους δια της δημιουργίας ιδίας κρατικής εξουσίας. Ο πόλεμος είναι προαιώνιο κακό της ανθρωπότητας και οι μεγαλύτεροι σοφοί-ανθρωπιστές που ασχολήθηκαν με το τεράστιο αυτό πρόβλημα δεν στάθηκαν ικανοί να μεταβάλλουν αυτήν την κατάσταση.Βέβαια βολεύει σήμερα η ψευτοεπιστημονική ταύτιση του φαινομένου του πολέμου με την αρχή του έθνους, γιατί; Διότι επιτρέπει να προβληθεί ο «πολυπολιτισμός», δηλαδή ο πολυεθνοτισμός ως φάρμακο και θεραπεία. Προβάλλεται ως αντίδοτο η ιδέα μιας κρατικής εξουσίας η οποία απορρέει δήθεν «δημοκρατικά» από πολλές συνιστώσες εθνότητες. Και αυτό στήνεται με σπουδή, μονομερώς και αποκλειστικά, στον δικό μας, μικρό ελληνικό χώρο , δηλαδή τον χώρο που χρειάζεται για την αναπαραγωγή του το ελληνικό γένος! Όμως η αρχή του ενός κράτους με πολλές συνιστώσες εθνότητες δεν είναι άλλο από την παλιά, γνωστή μας αρχή της αυτοκρατορίας, την αυτοκρατορική αρχή. Αν πιστέψουμε τον Νέγρι και την συζήτηση στα αμερικανικά πανεπιστήμια, η αυτοκρατορία ξανάρχεται, η αυτοκρατορία ξαναχτυπάει. Ποιόν; μα τα έθνη-κράτη, που θέλουν την κρατική εξουσία φύλακα του έθνους, της ιδιοσυστασίας του πολιτισμού του και εγγυητή της μελλοντικής αναπαραγωγής του. Την αυτοκρατορική αρχή αποδόμησης του ελληνικού έθνους υπηρετούν λοιπόν οι ντόπιοι γενίτσαροι. Προς χάριν μιας ουτοπικής παγκόσμιας κυβέρνησης διαλύουν το υπαρκτό ελληνικό έθνος και τους φυσικούς δεσμούς της κοινωνίας των ανθρώπων πανάρχαιας κοινής καταγωγής που αποτελούν: το ένδοξο γένος των Ελλήνων, το δικό μας γένος!Αν η Ελλάδα είναι να αποτελέσει σε μικρή κλίμακα προμαχώνα μιας προβαλλόμενης παγκόσμιας αυτοκρατορίας που θα διοικείται από κάποια - προς το παρόν ανεξιχνίαστη - υπερκυβέρνηση, αν η Ελλάδα προορίζεται μόνη αυτή από όλα τα έθνη της Ευρώπης να θυσιαστεί στον βωμό της αυτοκρατορικής αρχής και το ελληνικό γένος «διεθνοποιούμενο» να αυτοκτονήσει - ή να το «αυτοκτονήσουν» - θα αποτελέσει η θυσία αυτή άραγε μια συμβολή στην παγκόσμια ειρήνη στα πλαίσια μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας;Όχι βέβαια, εφόσον όπως οξυδερκώς σημείωσε ο Παναγιώτης Κονδύλης και μέσα στα πλαίσια ενός παγκοσμίου κράτους δεν θα εξέλειπαν οι εμφύλιοι πόλεμοι! Δεν γνωρίζουμε τάχα από την ιστορία εμφυλίους πολέμους μέσα στα όρια των κρατών? Τι θα μπορούσε ν` αλλάξει σ` αυτό η τυχόν παγκοσμιοποίηση της αυτοκρατορικής αρχής; Μήπως η εφαρμογή της δικτατορίας στο υπερκράτος; (ο λόγος που ο διαφωτιστής φιλόσοφος Καντ απέρριψε στο σύγγραμμα «Αιώνια Ειρήνη» ένα παγκόσμιο υπερκράτος ως ευκταία προοπτική). Μήπως μια υπερσύχρονη δικτατορία γενετικών μεταλλάξεων και ελέγχου του νου του Ανθρώπου; Και είναι άραγε έτοιμοι οι ντόπιοι μεταπράτες της νεοταξίτικης κριτικής κατά του έθνους να διασφαλίσουν την παγκόσμια ειρήνη με τίμημα την ανθρώπινη ακεραιότητα και αξιοπρέπεια;Αν κρίνουμε από τον συνωμοτικό, αυταρχικό τρόπο με τον οποίο επιβάλουν πραξικοπηματικά την μετάλλαξη του Έλληνα εις άλλον είδος, (μια μετάλλαξη όχι απλώς ιδεολογική - αντεθνική άπατρις ιδεολογία και παιδεία - αλλά και βιολογική δια της επιγαμίας με εκατομμύρια αλλοφύλων εποίκων-λαθρομεταναστών), αν κρίνουμε από τον οπορτουνισμό τους απέναντι στα καλέσματα της Υπερδύναμης, αν κρίνουμε από την δυσοσμία της «προδοσίας και της ασκήμιας» (Μίκης Θεοδωράκης) που συνοδεύει κάθε τους έκφραση, δεν μπορούμε παρά να συμπεράνουμε ότι η αλλοτρίωση που δόλια επιβάλλουν στο γένος των Ελλήνων είναι και δεν μπορεί παρά να είναι προάγγελος της αλλοτρίωσης του ανθρώπινου γένους στο σύνολό του.Αν πέσει η Ελλάδα, αν εξαφανισθεί ο υπαρκτός Ελληνισμός, αν υπερισχύσουν εδώ οι δυνάμεις του χάους, θα έχει ανοίξει ο δρόμος για την πτώση της Ανθρωπότητας, τουλάχιστον της πολιτισμένης ανθρωπότητας όπως την συνέλαβε και εξέφρασε το Ελληνικό Πνεύμα στην νομοτέλειά της.Μεγάλε Έλληνα, μεγάλε Ίωνα Δραγούμη!Που είσαι σήμερα, την ώρα των νάνων του πνεύματος, των γενίτσαρων που επιφέρουν το λυκόφως της Ελλάδος; Που είσαι να κηρύξεις πάλι αυτό που έχομε απόλυτη ανάγκη, την «ομορφιά των εθνών», που είναι η ιδιοσυστασία του πολιτισμού τους; Να μας εξηγήσεις, όπως τόσο πειστικά το έκαμες στο έργο σου «Ελληνικός Πολιτισμός», ότι σκοπός του έθνους είναι ο πολιτισμός, ότι η πολυμορφία των τοπικών πολιτισμών είναι ο πλούτος της ανθρωπότητας, τα χίλια άνθη που ανθίζουν στο περιβόλι του Ανθρώπου;Να μας εξηγήσεις ότι το κράτος ένα χρέος έχει, το να εξασφαλίζει όσο καλύτερα μπορεί το «άνθισμα του έθνους» (Ελλην. Πολιτισμός σελ. 69), να μας το εξηγήσεις σήμερα που το κράτος μας παραπαίει, που σκοπό έχει βάλει όχι πλέον τη σωτηρία του έθνους αλλά όλο πιο απροκάλυπτα την καταστροφή του έθνους του ίδιου του έθνους που εντέλλεται να διαφυλάξει! Σήμερα, που υπουργοί αυτού του έθνους, όπως ο Δικαιοσύνης Χατζηγάκης, ισχυρίζονται μέσα στην ίδια την Βουλή των Ελλήνων ότι το έθνος είναι από τη φύση του «επιθετικό» και «δεν εγγυάται τα ανθρώπινα δικαιώματα»(!) που μπορεί να υπάρχουν μόνο στον πολυπολιτισμό! Σήμερα, που ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Γ. Παπανδρέου θα πει στο Γαλλικό Ινστιτούτο κατά την παρουσίαση βιβλίου του Λιονέλ Ζοσπέν (Μάιος 2006) «ότι εάν βασίσουμε την ταυτότητα μας αποκλειστικά στη θρησκεία, την εθνική ή φυλετική καταγωγή, τότε επιλέγουμε κοινωνίες είτε θεοκρατικές, είτε βαθιά αυταρχικές, ρατσιστικές ή ακραία εθνικιστικές». (Εννοώντας ότι δήθεν μόνο στον πολυπολιτισμό μπορούμε να στηριχθούμε !)Και ποιός έδωσε σ` όλους αυτούς τους καταστροφείς της εθνικής αρχής αξιώματα, ελευθερίες, βήμα για να εκφράζουν τις υποβολιμαίες διδαχές τους αν όχι το έθνος που υποσκάπτουν; Ποιος θεσμοθέτησε συντάγματα δημοκρατικά, νομοθετική, δικαστική και εκτελεστική εξουσία, ελευθερία λόγου, θρησκευτικών πεποιθήσεων, ελευθερία συναθροίσεων, ισότητα μπροστά στο νόμο, αν όχι το καταφρονημένο από τους άφρονες αυτούς έθνος;Που είσαι, μεγάλε Έλληνα Ίωνα Δραγούμη να μας διδάξεις σήμερα πώς η παράδοση και η ιστορία κάνουν τα μέλη μιας φυλής έθνος (Ελλην. Πολιτισμός σελ. 89) και ότι το έθνος δημιούργησε το κράτος για να προστατεύεται μέσω αυτού, κι ότι το έθνος είναι μια οικογένεια από κοινότητες; («Οι Τρεις Προκηρύξεις» σελ. 151)Η σεχταριστική μεταπρατική επιστήμη των Α. Λιάκου και ΣΙΑ επιδιώκει σήμερα να μας πείσει ότι το νέο κράτος του 1830 δημιούργησε εκ του μηδενός το ελληνικό έθνος. Αντιθέτως , ο ειδικός σε θέματα εθνογένεσης καθηγητής της Τυβίγγης Langewiesche και πολλοί άλλοι συνοψίζοντας τα αποτελέσματα της εγκυρότερης σύγχρονης έρευνας εξήγησαν πως το γερμανικό έθνος ως κοινότητα ανθρώπων κοινής καταγωγής προηγήθηκε βεβαίως κατά πολύ του κράτους που δημιουργήθηκε το 1870. Κατά πολλούς Γερμανούς ιστορικούς ένα έθνος είναι μια «κοινότητα πεπρωμένου» - Schicksalsgemeinschaft. (Αυτά σε σειρά δημοσιευμάτων του περιοδικού Spiegel αρχές του 2007.) «Είτε το θέλουμε είτε όχι», είπε ο καθηγητής Langewiesche, «καμία έξω από το έθνος αρχή δεν συγκίνησε τόσο τους ανθρώπους τα τελευταία 200 χρόνια ώστε να δίνουν και τη ζωή τους γι` αυτήν».Αλλά τι πειράζει τον καθηγητή Α. Λιάκο αν σφάλλει ισχυριζόμενος ότι το κράτος δημιούργησε το 1830 το δήθεν ανύπαρκτο προηγουμένως ελληνικό έθνος; Ο Α. Λιάκος γνωρίζει ορθά κάτι γι` αυτόν πολύ σημαντικότερο, ότι το κράτος αν δεν εδημιούργησε, όμως είναι εις θέσην να καταστρέψει το έθνος. Αλλο η δημιουργία άλλο η καταστροφή. Σήμερα κι όλας. Δια της αφελληνισμένης παιδείας. Και δια του «πολυπολιτισμού» που στηρίζεται στη λαθρομετανάστευση.Ο Ίωνας Δραγούμης είπε πως η ελληνική γη χρειάζεται χέρια να την δουλέψουμε, γιατί τα παιδιά της την αφήνουν και φεύγουν. Αν εξακολουθήσει αυτό, είπε το 1913 ο Ίων, θ` άρθουνε σίγουρα, σήμερα –αύριο, ξένοι να εκμεταλλευτούν τον τόπο μας («Τρεις Προκηρύξεις» σελ. 135).Η προφητεία επαληθεύτηκε. Πιστή στα κελεύσματα της αυτοκρατορίας, η ελληνική ελίτ επέτρεψε και επιτρέπει την μαζική είσοδο ξένων στην ελληνική γη που ερημώθηκε μετά τον καταστροφικό εμφύλιο πόλεμο 1946-9. Την ελληνική δε υπογεννητικότητα του 0,9% (μεγαλύτερη της Ευρώπης και από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως) θα υπεραναπληρώσουν, ευτυχώς, οι ελληνοποιημένοι ξένοι(!), όπως μας βεβαιώνουν οι μισέλληνες της διοίκησης, το «Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής» παρά τω υπουργείω Εσωτερικών, η «Κοινωνία Πολιτών» κλπ. Καμία βεβαίως ενίσχυση της ελληνίδας μητέρας και της ελληνικής οικογένειας δεν προβλέπεται από την εποχή Σημίτη και εντεύθεν. Προς τι άλλωστε να ενισχυθεί το επάρατο ελληνικό έθνος; Γι αυτό θέλουμε «πολυπολιτισμό», γι αυτό προωθούμε εποικισμό και συγκυβέρνηση της Ελλάδος με ξένους των Βαλκανίων της Ασίας και της Αφρικής γι αυτό προωθούμε την δημιουργία ενός υβριδικού πολιτισμού που δεν θα φέρει αντίσταση στην συρρίκνωση της ελληνικής επικρατείας, προς όφελος της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην περιοχή και του Κεφαλαίου που δεν γνωρίζει πατρίδες; (οι Προλετάριοι έχουν πατρίδα, είπε ο σοφός Μάρξ, το Κεφάλαιο είναι που δεν έχει).Τι πειράζει επομένως που ξένα δημογραφικά ινστιτούτα προβλέπουν συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού στα 2.5 εκατομμύρια για το 2050; Τι πειράζει που η εμπειρία ολόκληρης της Ευρώπης καταδεικνύει την συγκρουσιακότητα του πολυπολιτισμού, ή η εμπειρία και αυτών των ΗΠΑ επισημαίνει την καταστροφή του κοινωνικού κεφαλαίου; ( η πολύχρονη έρευνα του αριστερού καθηγητή του Χάρβαρντ Robert Putnam έδειξε καθίζηση της εμπιστοσύνης και κοινωνικότητας στα πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα). Τι πειράζει τελικά όταν διαφαίνεται η αδυναμία λειτουργίας της ίδιας της δημοκρατίας όταν άνθρωποι χωρίς κοινή ιστορική διαδρομή και στόχους για το μέλλον συμβιώνουν τεχνητά στο πάλαι ποτέ εθνικό έδαφος; (Ηabermas 2001). Το πραγματικό πρόβλημα είναι οι Έλληνες, οι ιδιοκτήτες του εθνικού χώρου που δεν μπορούν να απαλλαγούν από την «έμμονη ιδέα» μιας δήθεν προνομιακής τους σχέσης με τον εθνικό χώρο που θεωρούν πατρίδα... Γι` αυτούς θα υπάρξει καταστολή και αλλοδαποί πραιτοριανοί στην αστυνομία και τον στρατό.Γιατί να ακολουθήσουμε τους Γάλλους που προβαίνουν σε απελάσεις λαθρομεταναστών; Εμείς οι Έλληνες είμαστε ανθρωπιστές. Όχι βέβαια για τις άνεργες Ελληνίδες, αλλά για τις δεσποινίδες χωρίς χαρτιά από τη Sierra Leone.

Όχι για τους άνεργους έλληνες συνταξιούχους που φυτοζωούν με συντάξεις πείνας, αλλά για τους πεινασμένους που οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και οι δουλέμποροι φέρνουν από την Ασία. Όχι για τον έλληνα αγρότη που τα παιδιά του, όπως είδε ο Δραγούμης εγκαταλείπουν την ύπαιθρο για να γίνουν χαραμοφάηδες δήθεν ακαδημαϊκοί, αλλά για τους Αλβανούς εποίκους που θα κληρονομήσουν το ελληνικό χώμα. Η άφρων, δημαγωγική-ψηφοθηρική παροχή ανωτάτης παιδείας σε όλους αποστέρησε την ύπαιθρο από κατοίκους και την χώρα από παραγωγικές δυνάμεις γενικότερα, παρέχοντας έτσι έδαφος στα σχέδια της ελίτ για μετάλλαξη του έθνους σε πολυεθνοτικό προτεκτοράτο δια του λαθρομεταναστευτικού εποικισμού. Οι λαθρομετανάστες παρουσιάζονται έτσι ως αναγκαίο συμπλήρωμα της παραγωγικής τάξης της Ελλάδος που συρρικνώθηκε από την εσωτερική και εξωτερική μετανάστευση και τις «ανώτερες σπουδές».Πολύ ορθά παρατήρησε ο Ίων Δραγούμης ότι «οι αρχηγοί του έθνους είναι τις περισσότερες φορές οι μεγαλύτεροι μισέλληνες και εχθροί του»!! («Όσοι Ζωντανοί» σελ. 100). Πολύ ορθά είπε ακόμα πως το «Ρωμαίικο κυλά σ` ένα κατήφορο κατά τον εκμηδενισμό του» («Όσοι Ζωντανοί» σελ. 102)«Ένα έθνος για να ζήσει», είπε ο Δραγούμης, «πρέπει να έχει ένα σκοπό και ένα πρόγραμμα, ειδεμή άλλο έθνος με πρόγραμμα θα βρεθεί να μας σαρώσει όλους».

(«Όσοι ζωντανοί»σελ.69)Το τελευταίο αυτό ισχύει ακόμα, ενώ ταυτόχρονα γίνεται ορατός ο κίνδυνος το έθνος μας να πληγεί και εκ των ένδον: Από την πέμπτη φάλαγγα των γενιτσάρων και το αμέτρητο πλήθος των νεοεισαχθέντων αλλοδαπών εποίκων. Οι τελευταίοι έχουν γεννητικότητα πολλαπλάσια των Ελλήνων και δικαίωμα συνένωσης οικογενειών. Σε ελάχιστα χρόνια οι έλληνες θα γίνουν μειονότητα στην πάλαι ποτέ ελληνική επικράτεια. Οι φιλάνθρωποι και αισιόδοξοι συμπολίτες μας που ευελπιστούν ότι τα εκατομμύρια των ξένων θα «εξελληνιστούν» πέπρωται να απογοητευθούν, για τρεις λογούς : πρώτον διότι το ποσοστό των ξένων είναι απαγορευτικά υψηλό (πολύ μεγαλύτερο από τον μέσο όρο στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες). Δεύτερον διότι δεν υπάρχει πλέον, μετά την Γιαννάκου, Ρεπούση, Λιάκο, κτλ. Ελληνική παιδεία στα σχολεία. Υπάρχει αντ`αυτής «πολυπολιτισμική», συγκαλυμμένα ή απροκάλυπτα μισελληνική παιδεία. Τρίτον, διότι ο ίδιος «ελληνικός » μεταναστευτικός νόμος του Σημίτη του 2003 αποκρούει την αφομοίωση των μεταναστών ως συντηρητική ιδεολογία της Ευρώπης και αντ`αυτής θέτει ως στόχο της μεταναστευτικής πολιτικής της Ελλάδος την ανοχή και τον σεβασμό της «διαφορετικότητας» των μεταναστών με όλες τις εθνικές, θρησκευτικές και γλωσσικές τους παραδόσεις – όλα τα στοιχειά αυτά προφανώς υπηρετούν όχι μια λογική αφομοίωσης, αλλά μια λογική εγκαθίδρυσης πολυπολιτισμού στην Ελλάδα. Με αλλά λόγια, την μετάλλαξη του εθνικού κράτους σε ουδετεροεθνές κρατικό μόρφωμα στην νοτιοανατολική Ευρώπη.Ποια άμυνα είναι υπό αυτούς τους όρους δυνατή κατά του ολοένα ενισχυόμενου εθνικισμού και ανθελληνισμού των από βορρά και ανατολών γειτόνων της Ελλάδος;

Για να εξηγούμεθα, μια τελευταία παρατήρηση: Κατά κανέναν τρόπο ας μην θεωρηθεί από οποιονδήποτε πως είμαστε εναντίον του μετανάστη γενικώς και αορίστως. Ποιος Έλληνας είναι άλλωστε;Αυτό που ζητούμε, είναι μια εθνική μεταναστευτική πολιτική όπως αυτήν κάθε πολιτισμένου έθνους. Μια πολιτική που καθορίζει την μεταναστευτική ροή με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και που εγγυάται επίσης την ύπαρξη προϋποθέσεων και δομών για την ανθρώπινη, δημοκρατική και ισότιμη μεταχείριση του Ξένου.

Μια τέτοια ακριβώς υπεύθυνη εθνική μεταναστευτική πολιτική αρνούνται στην Ελλάδα οι ιθύνοντες. Και γνωρίζουμε γιατί: διότι γι` αυτούς δεν αποτελεί γνώμονα το εθνικό συμφέρον.Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Κων/νος Π. Ρωμανός

Ανώνυμος είπε...

9 ΒΑΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ