Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Συλήψεις Αμφιλοχιωτών για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν την προηγούμενη Δευτέρα στο Αιτωλικό τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 26, 30, 32 ετών αντίστοιχα, κάτοικοι Αμφιλοχίας και μία 27χρονη γυναίκα κάτοικος Μεσολογγίου, γιατί σε έλεγχο - έρευνα που έγινε από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Α.Δ. Αιτωλίας στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκε να κατέχουν από κοινού τέσσερις συσκευασίες με την ναρκωτική ουσία ηρωίνη, συνολικού βάρους τριάντα ένα γραμμαρίων.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου. Προανάκριση ενεργεί το τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΕΦΥΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑΝΑΣΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

«Εμπρός, τραγούδια μου! Έπαινο απ’ τους νέους και τους αδιάλλακτους ζητήστε.

Μονάχα ανάμεσα στους εραστές του τέλειου πλανηθείτε.

Σταθήτε αγνάντια πάντα στο σκληρό Σοφόκλειο φως και τις πληγές σας με χαρά απ’ αυτό δεχτείτε.» ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών, που βεβηλώνουν τα μαρμάρινα λείψανα που λάμπουνε μέσα στα σκοτάδια της νύκτας, τα λείψανα ενός μεγάλου πολιτισμού που φύτρα του και συνέχειά του είμαστε εμείς, οι τελευταίοι Έλληνες. Αυτών που θέλουν τους ιερούς τόπους, όπου γράφτηκαν οι πιο χρυσές σελίδες δόξας της παγκόσμιας ιστορίας, να τις κάνουν «σούπερ-μάρκετ» και σκουπιδότοπους.

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών, που τους βολεύει να πιστεύουν ότι με «καθώς πρέπει» μεταρρυθμίσεις και ψηφοφορίες κάλπικες είναι δυνατόν να αλλάξει η ιστορία. Εναντίον όλων αυτών, οι οποίοι αδιαφορούν ή και χαίρονται για μια πατρίδα που χάνεται, για ένα έθνος, που αργοπεθαίνει, εναντίον όλων των προδοτών και των προσκυνημένων.
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

kalo taxidi thanasi