Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Χρίσμα ΠΑΣΟΚ: Κοιμήσης-Βασίλας...παρών, Τορουνίδης...απών

Σήμερα νωρίς το πρωί κοινοποιήθηκαν από την επιτροπή εκλογικών διαδικασιών του ΠΑΣΟΚ τα ονόματα όσων προτάθηκαν ή αυτοπροτάθηκαν για την θέση των υποψηφίων Δημάρχων!Για τον Δήμο Αμφιλοχίας αυτοπροτάθηκε ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ Κοιμήσης Απόστολος ενώ ετεροπροτάθηκε ο Δήμαρχος Μενιδίου κ Βασίλας Μάρκος!Η είδηση λοιπόν είναι πως ο κ Τορουνίδης επέλεξε να μην καταθέσει υποψηφιότητα για το χρίσμα,πράγμα που μπορεί να είναι και ενδεικτικό των προθέσεων του,καθώς όσο πλησιάζει ο καιρός δείχνει να απομακρύνεται το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του για τον Δήμο!Όσον αφορά τώρα τα δύο ονόματα που ζητούν το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ είναι σαφές πως πολύ δύσκολα ο εκλεκτός δεν θα είναι ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας,αξίζει όμως να σημειώσουμε την εμφάνιση στο προσκήνιο του κ Βασίλα που μέχρι τώρα δεν είχε μιλήσει!Άρα πλέον δημιουργείται ένα σκηνικό με τον Κοιμήση μπροστά και επίσημα,τον Τορουνίδη φαινομενικά να κάνει ένα βήμα πίσω και την εμφάνιση πλέον στο κάδρο και του Μάρκου Βασίλα!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κοιμήσης είναι η φρεσκαδούρα. Το μέχρι τώρα μεγαλειώδες έργο του στο Δήμο θα μείνει στην ιστορία του βάλτου. Είναι κονωνικότατος, τον αισθάνεσαι δίπλα σου σε ένα σοβαρό προσωπικό σου ζήτημα. Τι δεν έχει ο άνθρωπος. Είναι τυχεροί οι βαλτινοί που τον έχουν...

Ανώνυμος είπε...

o βασίλας είναι ο λαγός του κοιμήση. ας υπάρξει 1 σοβαρή υποψηφιότητα απο τη ν.δ. ή απο το κκε και θα δείς που θα το βάλει το χρίσμα ο αποστόλης. ΠΟΙΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ? ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ? ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ? ΥΠΟΜΟΝΗ...ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΗ.

Ανώνυμος είπε...

blogger τωρα που ο κολλητος σου και συχωριανος σου δεν μπορει να ειναι υποψήφιος ως Δημοτικος υπαλληλος ποιον θα στηρίξεις!

Ανώνυμος είπε...

Ο Τορουνιδης αφου δεν εκανε δήλωση ότι δεν κατεβαινει, προφανως τηρει τον σχεδιασμό του να κατεβη ως ανεξαρτητος υποφηφιος Δήμαρχος Αμφιλοχιας με την στηριξη της Νεας Δημοκρατιας, γιαυτο επεβαλε στον Ιναχο να μην υπαρχει κανένας υποφήφιος ως Δήμαρχος για χρισμα απο το ΠΑΣΟΚ,ουτε ο νυν Δημαρχος κ. ΜΠΑΣΙΟΥΚΑΣ. Αυτο κανει η αλαζονεια για την εξουσία.Ας τον χαίρονται αυτοί που τον ανεδειξαν......ΣΩΚΟΣ και ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ.Δεν θα πρεπει ισως καποιος απο το επισημο ΠΑΣΟΚ να του τραβηξει το ...αυτι του???

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ BLOG..ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ..