Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

Κάποιος να ξυπνήσει επιτέλους αυτό το Δήμαρχο!

Μήπως οι Διοικούντες τον Δήμο είναι από τον Πόντο?Μα να πλακοστρώνουν τα πεζοδρόμια της παραλίας τον Ιούλιο?Εντάξει κύριε Κοιμήση θα μαθευτέι το τεράστιο έργο σας,δεν χρειάζεται να το βίωσουμε στο πετσί μας!Συνεχ/ιστε με τον ίδιο ρυθμό και θα καταφέρετε να ξεπεράσετε και την κυρία Σωτηρίου...θα έχετε διατελέσει εσείς πλέον ως Δήμαρχος στην χειρότερη τετραετία για τον Δήμο Αμφιλοχίας!Α, και δεν πιστεύω να έχετε ακόμα βλέψεις για το Κοινοβούλιο???Θα έιναι το ανέκδοτο του Καλοκαιριού...Καλά είστε εδώ...Μιμάρ!,Παπούλ!,Θεοδώρ!,Ζάγκ!,Γάκ!,Κοπ! και τον γραφικό πλεον Τελ... ως εκεί!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιμάρ!,Παπούλ!,Θεοδώρ!,Ζάγκ!,Γάκ!,Κοπ!Τελ! Η μικρή Βουλή!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ένας βλάχος πήγε σε μια βρύση να πιει νερό. Εκείνη την στιγμή πήγε και ένας Άγγλος στην βρύση. Ο Άγγλος ευγενικά του παραχωρεί την θέση του λέγοντας:
- Please.
Και ο βλάχος:
- Όχι, όχι εσύ πλυσ', εγώ νερό θέλω να πιω.

Ανώνυμος είπε...

γιατι τέτοια λόγια για τον υπέροχο δήμαρχο.......και τους υπέροχους δημοτικούς συμβούλους ......που πασχίζουν για την πόλη χωρίς κανένα συμφέρον κυρίως.....και έχει γίνει η αμφιλοχία το must του φετινού καλοκαιριού????
Με τις υγείες σας.....!!!!!!!!!

Epanastatis είπε...

Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Την αλλη φορά ο Δήμαρχος να κάνει δημοψήφισμα πότε βολεύεται ο καθένας να κάνουν τα έργα.

Ανώνυμος είπε...

δεν χρειαζεται δημοψηφισμα! κοινος νους χρειαζεται.οχι οτι δεν εχει μυαλο.τετραπερατος ειναι. αλλα κανει (μαλακιες)

Ανώνυμος είπε...

ME TON ZAGKA PAREA THA PAEI MPROSTA!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ???

Ανώνυμος είπε...

ZAGKAS OLE!!!! MPEEEEEE