Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

Νέκρα στα πανάκριβα μαγαζιά της Αμφιλοχίας!

Εικόνες ερήμωσης παρουσιάζουν τα μαγαζιά της πόλης καθόλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς και τα βράδια!Η δύσκολη οικονομική συγκυρία σε συνδιασμό με τις πανάκριβες τιμές των μαγαζιών κρατούν ειδικά την νεολαία μακρια από τα μαγαζιά!Είναι χαρακτηριστικά τα παραδείγματα των πλαζ στο Κατεργάκι,το Κουλούρι,την Αμφιλοχία,όπου ο κόσμος αρκειτα απλά στον κάνει μπάνιο χωρίς να επισκέπτεται τα μαγαζιά καθώς η τιμή της μικρής μπύρας στα 2,50 Ευρώ είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα των τιμών!Στα club της πόλης η κατάσταση είναι χειρότερη με ην τιμή του πότού στα 5 Ευρώ,πάνω από αρκετά νησιά,με συνεχείς συνενοούμενες αυξήσεις!Για φαγητό πια δεν το συζητάμε με την Μπούκα να κρατάει τα ηνία της ακρίβειας και των απλησίαστων τιμών!Μην παραπονούμαστε λοιπόν που ο κόσμος προτιμα απλά να κανει βόλτες στο πεζοδρόμιο και δεν πλησιάζει τα μαγαζιά!

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα παντα στην Αμφιλοχια ειναι ακριβα.

Ανώνυμος είπε...

http://margarisfoundation.blogspot.com/
ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

PLIRONIS THN BIRA PANAKRIBI GIA NA THN PINEIS ENO PERNA I NTALIKA JISTA APO SENA

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΩΝΗΣ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΤΗΝ ΣΑΡΔΕΛΑ ΤΗΝ ΑΘΕΡΙΝΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕΡΙΔΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

στην πλαζ πηγατε; πως σας φαινονται οι τιμες,οι μεριδες, η ποιοτητα;

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΝΕΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΟΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ?

Ανώνυμος είπε...

Παιζει και αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΔΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΡΓΑ ΑΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

giati, voulosan tin trypa tis plateias min pidixei kana pitsiriki sti 8alassa? a more kaimene, o ka8enas koitaei tin parti tou!!!!

Ανώνυμος είπε...

den einai mono gia thn epoxh tou kalokairiou,to kako einai genikotero!!!
ta xwria tou dhmou einai egkatalelhmena to idio kai oi paralies tous,gia na mh milhsoume gia to aperigrapto xaos ths idias ths polhs!!!ma kala autos o dhmarxos otan perpataei den exei ta matia tou anoixta???ti na pw?
krima oi monimoi katoikoi...ntroph tou!na dw me ti moutra tha zhthsei ksana thn sthriksh apo ton lao ths perioxhs....

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ .