Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Χωματερή η Αμφιλοχία!

Κάποιος να καθαρίσει αυτή τη πόλη!Σε έσχατο σημείο έχει φτασει η πόλη της Αμφιλοχίας στον πλέον σημαντικό τομέα της καθαριότητας!Η πόλη μας πλέον είναι πιο βρώμικη από ποτε και σε συνδιασμό με την κατάσταση που επικρατει στα παραθαλάσια μέρη του Δήμου,βλεπε Μπούκα, η κατασταση γίνεται πρωτόγονη!Αποδεχόμαστε πως ο Δήμαρχος που τα ξέρει όλα πρεπει να ξεπληρώσει το ότι έιχε τάξει στο Ζάγκα να τον βάλει Αντιδήμαρχο για να μην πάει από την αντίπερα όχθη αλλά καθε γελοιότητα έχει και ενα μέτρο!Ο εκ του Παλλάς ορμώμενος αντιδήμαρχος έχει καταφέρει να μας κάνει να νοσταλγήσουμε ακόμα και το Μαράκι,η οποία κυκλοφορεί τις τελευταιες μερες αρκετα στην πόλη μας...λέτε να χαρίσει άλλη μία τετραετία στον Κοιμήση!Δυστυχώς οι προσδοκίες που όλοι έιχαμε από έναν πραγματικό γνώστη της αυτοδιοίκησης φαίνεται να πέφτουν στο κενο!Οι κόλακες του Δημαρχειακού Μεγάρου τον οδηγούν σε επικύινδυνες ατραπόυς!Δυστυχώς για όλους μας στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές θα ισχύει το ότι στους τυφλούς θα επικρατήσει ο μονόφθαλμος.

10 σχόλια:

Epanastatis είπε...

Μπορεί εσύ να μην γουστάρεις το Δήμαρχο αλλά οι εκλογές έδειξαν ότι οι περισσότεροι Αμφιλοχιώτες γουστάρουν το έργο του

Ανώνυμος είπε...

Τα εργα του τα πριν.
Τωρα;
Του δωσαμε αλλη μια τετραετια επειδη ειδαμε φως.
Τωρα ομως εχουν πεσει ολα τα λαμογια να φανε οσο περισσοτερο μπορουν.

Ανώνυμος είπε...

kala bre bloger de blepis ti ginete sto nomo aitoloakarnanias? exei meinei 50 xronia piso h amfiloxia se sxesh me to nomo einai pio mprosta oso mporei toylaxiston alla kateba stiw ekloges poy tha erthoyn na ta ftiaxeis ola mias kai ferneis ligo gia theos!!!

Ανώνυμος είπε...

τα στραβα πρεπει να λεγονται.
Εσυ λοιπον να μη πας να αγορασεις ρουχα γιατι στην αφρικη ειναι μισογυμνοι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ !!!

Ανώνυμος είπε...

ειναι αληθεια οτι οι υποψηφιοι θα ειναι απο ολους τους χωρους ;

Ανώνυμος είπε...

Αμφιλοχία: η κατάσταση στην παραλία 'κουλούρι' στο Σπάρτο

http://www.29dytika.gr/1.php?recordID=3430

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ


Πρωταθλητές στην απιστία!


Οι Ελληνες ανησυχούν περισσότερο από όλους τους Ευρωπαίους για το «κεράτωμα»! Επίσης θεωρούν την απάτη εναντίον συναδέλφων στο χώρο εργασίας πολύ σοβαρότερο πρόβλημα, απ' ό,τι στις άλλες χώρες της Ευρώπης.
Αυτό τα δύο ευρήματα, που θέτουν ασφαλώς σε νέα βάση τη συζήτηση για την «νεοελληνική ιδιαιτερότητα», είναι ενδεικτικά στην πανευρωπαϊκή έρευνα της GFK.

*Η χώρα μας έχει το υψηλότερο ποσοστό ανθρώπων που θεωρούν ότι το «κεράτωμα» αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα της χώρας (72%). Στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι Ιταλοί με 69%. Τα χαμηλότερα ποσοστά τα βρίσκει κανείς στο Βέλγιο και τη Σουηδία, όπου μόνο ένας στους δύο κατοίκους θεωρεί την ερωτική απιστία σοβαρό πρόβλημα.

*Και δεν είναι μόνο ότι θεωρούμε μείζον «εθνικό» θέμα τη συζυγική απιστία. Στη χώρα μας περισσότερο από τις άλλες δυτικοευρωπαϊκές έχουμε την εντύπωση ότι το «κέρατο» έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία 10 έτη: Θεωρούμε σε ποσοστό 69% ότι το «κέρατο» πάει σύννεφο. Ενα ποσοστό που υπερβαίνει σημαντικά τον ευρωπαϊκό μέσο όρο του 38%.

*Στον αντίποδα βρίσκονται η Γερμανία και η Ολλανδία, όπου μόνο το 26% και το 27% αντίστοιχα πιστεύουν ότι η απιστία έχει αυξηθεί.
*Ενδιαφέρουσα είναι η περίπτωση της Ιταλίας, όπου ενώ το ποσοστό των ανθρώπων που θεωρούν ότι η ερωτική απιστία αποτελεί σημαντικό πρόβλημά τους είναι υψηλό (69%), εν τούτοις ένα χαμηλό ποσοστό (44%) πιστεύει ότι το φαινόμενο παρουσιάζει αύξηση τα τελευταία έτη. Προφανώς θεωρούν ότι το πρόβλημα υπήρχε από γεννήσεως της χώρας...

*Φαίνεται ότι οι απόψεις των Ελλήνων βασίζονται όχι απλά σε φήμες, αλλά και σε... προσωπική πείρα! Ετσι έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό ατόμων στην Ευρώπη που έχουν γευθεί (ενεργητικά ή παθητικά) το «κέρατο». Ενας στους τέσσερις Ελληνες δηλώνει ότι έχει απιστήσει ερωτικά. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ολλανδία (20%), ενώ στις τελευταίες θέσεις η Πορτογαλία (8%) και η Ελβετία (10%).

Συναδελφικά καρφώματα

Ας περάσουμε, όμως, από το κρεβάτι στο γραφείο:

*Οπως δείχνει η έρευνα, στον εργασιακό χώρο στην Ελλάδα επικρατεί κάθε άλλο παρά πνεύμα συνεργασίας και συναδελφικής αλληλεγγύης. Αντίθετα, φαίνεται ότι ισχύει το «Ο θάνατός σου η ζωή μου» με την Ελλάδα να κατέχει και πάλι την πρώτη θέση όσον αφορά τις απάτες εναντίον συναδέλφων στον εργασιακό χώρο: Πάνω από 2 στους 3 Ελληνες θεωρούν ότι η απάτη εις βάρος συναδέλφων στην εργασία αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα για τη χώρα.

*Στη δεύτερη θέση βρίσκεται πάλι η Ιταλία, με το 67% να θεωρεί ότι πρόκειται για ένα σημαντικό πρόβλημα. Στον αντίποδα των «θερμών» μεσογειακών χωρών βρίσκεται η «παγωμένη» Σουηδία, όπου μόλις το 37% θεωρεί ότι υπάρχει πρόβλημα απάτης μεταξύ συναδέλφων.

*Επίσης οι Ελληνες βρίσκονται στην πρώτη θέση (59%) όσον αφορά την αναγνώριση ότι τα κρούσματα εξαπάτησης στο χώρο εργασίας έχουν αυξηθεί τα τελευταία δέκα χρόνια. Αντίθετα, μόλις 19% των Σουηδών έχει αυτή την άποψη.



Τ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

XXXX

Ανώνυμος είπε...

MA KALA PIGATE DIAKOPES???