Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

Ανεξέλεγκτος,πίνει το αίμα των αλλοδαπών!

Κατι τρεχει με τους αλλοδαπούς στην Αμφιλοχία!Έχουν ξεσηκωθεί ενάντια σε υπάλληλο ο οποίος για να κανει την δουλεια του τους επιβάλει χαράτσι!Η υπόθεση ειναι γνωστή αρκετό καιρό αλλα δεν φαίνεται να κάνει κανένας κατι,όλοι στον δήμο κάνουν τις πάπιες!Εντός ημερών και αφού συλλεξουμε αρκετα στοιχεία θα δημοσιοποιήσουμε και το όνομα του αισχρού αυτού υπαλλήλου που έχει βάλει ταρίφα κατα κεφαλή για τους Αλβανούς!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ασύρματο ευρυζωνικό δίκτυο στο Αγρίνιο

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης προσπάθειας για παροχή καινοτόμων υπηρεσιών στους πολίτες του Δήμου Αγρινίου και στους επισκέπτες της πόλης μας, ξεκινάει από σήμερα «η παροχή δωρεάν internet». Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν και περιλαμβάνει την πρόσβαση στο διαδίκτυο με ευρυζωνική ταχύτητα. Στόχος της δημοτικής αρχής δεν είναι να γίνει ο Δήμος Αγρινίου πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου, υποκαθιστώντας τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα αλλά να φέρει σε επαφή τον οικιακό χρήστη, τον μαθητή, τον φοιτητή, με τις νέες τεχνολογίες και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των απλών χρηστών, ιδιαίτερα των νέων που δεν έχουν οικονομικές δυνατότητες.

Ανώνυμος είπε...

Ελληνες, οι μεγάλοι απατεώνες της Ευρώπης
Του ΤΑΚΗ ΜΙΧΑ
Ενας στους δύο κατοίκους της Δυτικής Ευρώπης θεωρεί ότι η απάτη έχει αυξηθεί στη «Γηραιά Ηπειρο» μέσα στα τελευταία 10 χρόνια. Το 30% πιστεύει ότι έχει παραμείνει στα ίδια επίπεδα και μόνο το 10% ότι έχει μειωθεί.

Αυτά είναι τα συμπεράσματα μιας πρόσφατης δημοσκόπησης που έκανε η γνωστή εταιρεία ερευνών αγοράς GFK. Τα ερωτήματα που τέθηκαν αφορούσαν αν η απάτη είναι σήμερα πιο διαδεδομένη απ' όσο πριν από δέκα χρόνια ιδιαίτερα σε χώρους όπως η εκπαίδευση, η φορολογία, ο αθλητισμός, η εργασία, οι συναλλαγές και οι ερωτικές σχέσεις.

Οι συμμετέχοντες ερωτήθηκαν αν οι διάφορες μορφές απάτης αποτελούν σημαντικό πρόβλημα στη χώρα τους, ποια ευρωπαϊκή χώρα θεωρούν ότι εξαπατά περισσότερο και κατά πόσον η απάτη είναι αποδεκτή.

Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα

*Οσον αφορά την επιχειρηματική απάτη, άνω των 50% των ερωτωμένων απάντησαν ότι πιστεύουν πως έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια.

*Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Ελλάδα, με 2 στους 3 συμπολίτες μας να πιστεύουν ότι το φαινόμενο παρουσιάζει αύξηση την τελευταία δεκαετία.

*Ακολουθεί η Ιταλία. Το χαμηλότερο ποσοστό καταγράφεται στην Ολλανδία, όπου μόνο το 40% υποστηρίζει ότι έχει υπάρξει αύξηση.

Theo είπε...

εμεις ανοικομεν στην ανατολικη 'so called" ευρωπη....