Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Ξεπεράσαμε τις 50000 επισκέψεις...να τις εκατοστήσουμε!!!



Όταν ξεκινήσαμε στην αρχή του έτους σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε αυτή την ανταπόκριση και φυσικά δεν περιμέναμε να γίνει το Αμφιλοχια Press το νούμερο 1 μέσο ενημέρωσης για τον Δήμο,καθώς και μέσω πίεσης των αρχών!Μας χαροποιεί που καθημερινά στις παρέες γίνεται λόγο για κάτι που έφραψε το APress,μας χαροποιεί που γίναμε ένα μέσο πίεσης προς την εξουσία να διορθώνει καποια κακώς κείμενα!Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο να έχουμε ξεπεράσει τις 50000 επισκέψεις από την αρχή τους έτους, να δεχόμαστε περίπου 6000 επισκέψεις τον μήνα, να φέρουμε την Αμφιλοχία ποιο κοντά στους ξενιτεμένους όπως δείχνει ο χαρτης,καθώς μόνο από την αθήνα είχαμε 3200 επισκέπτες του τελευταίους 4 μήνες!Σας ευχαριστούμε λοιπόν όλους για την ανταπόκριση...όποιος θέλει να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος στην ομάδα του ΑPress!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας και για το οτι καθημερινα μας ταξιδεύετε στο χωρίο μας,αν και ορισμένες φορες ξεφεύγετε προσπαθώντας να περασετε πολιτικη γραμμη!!!

Ανώνυμος είπε...

Την άμεση παρέμβαση στην υπόθεση της Μονής Τοπλού στην Κρήτη, καταγγέλλοντας παρανομίες και «ευθύνες φυσικών προσώπων και κρατικών οργάνων για πράξεις και παραλείψεις βλαπτικές του δημοσίου συμφέροντος», ζητά από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ.Σανιδά ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Αλαβάνος, με αναφορά - υπόμνημα που διαβίβασε στην εισαγγελία την Πέμπτη.

Στην αναφορά - υπόμνημα του, ο Αλ.Αλαβάνος αναφέρει: «Επί δύο σχεδόν δεκαετίες βρίσκεται σε εξέλιξη μια υπόθεση που αφορά την εκμετάλλευση έκτασης περίπου 26.000 στρεμμάτων γνωστής ως Κάβο Σίδερο, που βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο της Κρήτης, στο νομό Λασιθίου και υπήρξε αντικείμενο διεκδίκησης από το Ελληνικό Δημόσιο και τη Μονή Τοπλού.

»Η έκταση έχει μεταβιβαστεί από τη Μονή Τοπλού προς το Κοινωφελές Ιδρυμα 'Παναγία Ακρωτηριανή', που συνέστησε η ίδια η Μονή, και στη συνέχεια, με διαδικασίες προδήλως παράνομες και αδιαφανείς, παραχωρήθηκε προς εκμετάλλευση για ογδόντα (80) χρόνια στην αμφίβολης αξιοπιστίας και φερεγγυότητας Αγγλική εταιρεία Loyalward Limited (τώρα 'Minoan Group'), η οποία έκτοτε τη διαχειρίζεται ως αντικείμενο χρηματιστηριακής κερδοσκοπίας.

»Το όλο ζήτημα άπτεται προφανώς του δημοσίου συμφέροντος εν όψει του κοινωφελούς χαρακτήρα του Ιδρύματος, το οποίο τελεί υπό την εποπτεία τεσσάρων κρατικών υπουργείων (Οικονομικών, Παιδείας, Πολιτισμού και Γεωργίας).

»Πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία, από τα οποία προκύπτουν, σοβαρές ενδείξεις αδιαφάνειας και διαφθοράς, πολλαπλές παραβάσεις της ελληνικής νομοθεσίας και βαρύτατες ευθύνες φυσικών προσώπων και κρατικών οργάνων για πράξεις και παραλείψεις βλαπτικές του δημοσίου συμφέροντος. Με βάση τα νέα δεδομένα, πιστεύουμε ότι επιβάλλεται η εκ νέου διερεύνηση και πλήρης διαλεύκανση της όλης υπόθεσης από την Ελληνική Δικαιοσύνη και κάθε άλλη αρμόδια αρχή».

Την 13σελιδη αναφορά συνοδεύουν 37 συνημμένα έγγραφα με δικαστικές αποφάσεις, με παρεμβάσεις πολιτικών προσώπων, κρατικών υπηρεσιών, γνωμοδοτήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Κουβεντούλα καφενείου και ουσία μηδέν στην εκπομπή τπου Χατζηνικολάου για τη μονή Τοπλού.
Τα νομικά κενά είναι τεράστια όπως και οι μεθοδεύσεις του μοναχού (ένας και μόνος στο μοναστήρι), του δημάρχου Σητείας (που συμμετέχει στην εταιρία εκμετάλλευσης σαν ιδιώτης και πήρε χιλιάδες μετοχές δωρεάν, ναί δωρεάν – από τον αντίδικο) και τόσα άλλα.
Χαρακτηριστικό του μεγέθους του σκανδάλου των 26.000 στρεμμάτων είναι το ότι η σύμβαση ανάμεσα στην κοινωφελή (μη κερδοσκοπική εταιρία) και την ξένη Loyalward είχε υπογραφεί μήνες ΠΡΙΝ αποφανθεί η δικαιοσύνη για την ιδιοκτησία της περιοχής.
Ο Δρύς που είχε υπογράψει τη σύμβαση ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ, λόγω κωλύμματος!
Ο Καρχιμάκης, βεβαίως, ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ.
Σκάνδαλο ολκής.
Να δούμε τι θα κάνει η εισαγγελέας.

Ανώνυμος είπε...

na skeftite oti mesa se mia ora ekana 1500 episkepsis sto a pres to 50000 einai plasmatiko

Ανώνυμος είπε...

ego apo 32100 to eftasa 36000 se ena apogeyma

Ανώνυμος είπε...

1ον κανένα απόγευμα δε καταγραψαμε 3500 επισκεψεις που ισχυρίζεσαι,ουτε 1500 σε μια ωρα!2ον μας προβληματιζει η κομπλεξική προσπάθεια απαξίωσης σε κατι που επισκεπτεστε οπωσδηποτε καθημερινα!Και 3ον αν δεν σας αρεσει θα συνεχισουμε και χωρίς τα δικά σας κλικ!

Ανώνυμος είπε...

χαχα τι άλλο θ'ακουσουμε και θα δουμε!!Ρε σεις παλικαρια αλλη δουλεια δεν ειχατε να κανετε και χτυπαγατε χιλιαδες κλικ ??να σας δωσω sites να χτυπατε κλικ και να παιρνετε και χρηματα???