Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Βουλευτές του Νομού στην Ποταμουλα Αιτωλοακαρνανίας



Στην Ποταμούλα του Δήμου Παρακαμπυλίων, την περιοχή η οποία υπέστη το μεγαλύτερο πλήγμα από την πρόσφατη κακοκαιρία βρέθηκαν οι βουλευτές Δημ.Σταμάτης και Θ.Μοραΐτης καθώς και ο Υφυπουργό Ανάπτυξης Γ. Βλάχος.
Την κήρυξη του Δήμου Παρακαμπυλίων σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζήτησε από τον Υφυπουργό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενώ χαρακτήρισε ως πρωτοφανή τα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το δήμο και ειδικά το συγκεκριμένο διαμέρισμα.
Ο κ. Μωραΐτης σε δηλώσεις του εξέφρασε την οδύνη του για άδικο χαμό των δυο συμπατριωτών μας. Υποστήριξε ότι οι καταστροφές στις οικοσκευές, στις καλλιέργειες, στα θερμοκήπια, στην κτηνοτροφία είναι ανυπολόγιστες. Επίσης τόνισε ότι «το πλήγμα στην τοπική οικονομία και στις ζωές, στην καθημερινότητα των κατοίκων είναι πολύ βαρύ συνυπολογίζοντας και το γεγονός ότι η περιοχή και οι κάτοικοι δίνουν ήδη μάχη επιβίωσης». Παράλληλα, σημείωσε ότι «η Πολιτεία έχει χρέος άμεσα να προχωρήσει στην καταγραφή των καταστροφών και να δοθούν χωρίς γραφειοκρατικές καθυστερήσεις οι ανάλογες αποζημιώσεις».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

thats amazing story.