Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

Μάλλον είναι τυχαία η συγγένεια του Διοικητή του ΚΑΦΚΑ και του Αμφιλοχιώτη Βουλευτή


Παλιότερα είχαμε αναφερθεί στην σχέση του ανίδεου στον τομέα της υγείας Διοικητή του ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας κ Αρβάλη με τον Βουλευτή του Νομού κ Μάριο Σαλμά και είχαμε παραθέσει και δημοσίευμα του Βήματος.Οι φωνές λοιπόν πληθαίνουν και μεις σας παραθέτουμε άλλα δύο δημοσιεύματα!


Εφημερίδα "Ημερησία"

Η οικογενειοκρατία και η ευνοιοκρατία ζει και βασιλεύει στη Νέα Δημοκρατία. Κουμπάροι, γιοι, θυγατέρες, αδέλφια, ανιψιοί, λοιποί συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι, έχουν τοποθετηθεί στον κρατικό μηχανισμό: στη Βουλή, σε τράπεζες, σε διοικητικά συμβούλια, σε περιφέρειες, αλλά και σε διάφορους οργανισμούς ως ειδικοί σύμβουλοι. Όλοι μεταξύ τους συνδέονται είτε με «κώδικες αίματος» είτε με κομματικούς -γαλάζιους- κώδικες.
Η επέλαση των διαφόρων «κουμπάρων» προκαλεί αντιδράσεις στον κομματικό μηχανισμό. Ο κατάλογος με τις... «εκλεκτικές» συγγένειες είναι μακρύς.

...Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Μ. Σαλμά είναι Διοικητής του Νοσοκομείου Ψυχικών Παθήσεων (ΚΑΦΚΑ) στην Αμφιλοχία....


Press.gr

Η «ΜΑΥΡΗ» ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

...Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινησατε παλι τον πολεμο στον Αρβαλη?ειναι εντολη της κολλητης σας της Μαριας,γιατι δεν ειναι τυχαιο οτι το δημοσιευμα ερχεται μια μερα μετα της εμφανιση της!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ Ο ΒΙΛΛΑΡΧΗΣ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΞΟΡΚΙΖΕ ,Κ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Κ.Α.Φ.Κ.Α ΕΧΕΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ.