Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Αιώνια πιστός...



10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βαζελακια χαρείτε τώρα. Την κυριακή θα καταλάβετε πόσο μικρή είναι η ομαδούλα σας και αυτός ο καραγκιόζης που λέγεται καραγκούνης που δεν μπορεί να κρατηθεί όρθιος ακόμα και όταν έχει άπνοια.

Ανώνυμος είπε...

έσκασες απ το κακό σου ε?χαιρόμαστε μεγάλε γιατί σίγουρα το είδες το ματς χτες και ευχόσουν να μπορούσε να παίξει έτσι και η ομάδα σου.Δεν είμαστε κομπλεξικοί να ασχολούμαστε μετά απο τέτοια επιτυχία με τα γαυράκια.Κάθε πράμα στον καιρό του...Κυριακή κοντή γιορτή!!!Προς το παρών φαε τα λυσσακα σου και κοιταζε τις 3 γκολάρες σ όλες τις ειδήσεις!!!

Ανώνυμος είπε...

μα πωσ να ασχολειθείτε με την ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ αφού κατά βάθος ξέρετε και εσεις ότι δεν μπορείτε να κοντράρετε αυτή την ομάδα εδώ και πολλά χρόνια. Αυτά, τα υπόλοιπα την κυριακή, με ντιογο, κοβάσεβιτσ, τζολε, γκαλέτι, ντουντου, στολτίδη, νικοπολίδη και τους υπόλοιπους παικταράδες της ομάδας μας. Τα υπόλοιπα σχόλια δεν είναι αξια σχολιασμού.

Ανώνυμος είπε...

.... ναι ναι δεν μπορούμε να κοντράρουμε την ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ...έχουμε να ασχοληθούμε με ευρώπη τώρα...ωχ αφήστε μας να το φχαριστηθούμε μην πετάγεστε ..δεν ασχολούμαστε μαζί σας πριν απ την Κυριακή.(Βέβαια εσείς δεν έχετε τί να κάνετε μεσοβδόμαδα ..... :P :P)

Ανώνυμος είπε...

Οτι καταφερατε στην καλυτερη χρονια σας μετα απο 10 χρονια προσπαθειών ο Παναθηναικος το πετυχαίνει σε μια μετρια χρονια χαλαρα...

Ανώνυμος είπε...

αφήστε τα μίση και κάνετε......


Πρόταση νόμου, με την οποία δίδεται η δυνατότητα σύναψης Συμφώνου Συμβίωσης στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, κατέθεσαν στη Βουλή 19 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με πρώτη υπογράφουσα τη Θ. Τζάκρη.
Ο σύμβουλος του Παπανδρέου άρχισε να κάνει παρεμβάσεις....

Ανώνυμος είπε...

Όπως λεει και ο Μπέζος άλλωστε...και οι γκέυ ειναι αναγκαίοι!!!

Ανώνυμος είπε...

BAZELES KOYRELES,KOUNELAKIA TOU STRIPTIZ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΛΑΓΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ωραιο συστημα κατεβασατε γαβροι.ολοι πισω απλα και κατανοητα.εχετε πρωταθληματα εχετε κυπελλα ονομα στα εκτοσ εδρασ δεν εχετε επεται συνεχεια