Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ...Βουλιάζει η ΝΔ



Στο 2,74% έχει ανέβει η διαφορά ΠΑΣΟΚ - Νέας Δημοκρατίας με την αντιπολίτευση πλέον να ανεβάζει τα ποσοστά της και τη Νέα Δημοκρατία να μην μπορεί να σταματήσει την κατρακύλα!Στην δεύτερη κάρτα βλέπουμε την κατανομή των εδρών στην Περιφέρεια μας,με το ΠΑΣΟΚ να κερδίζει 4 έδρες τις οποίες χάνει η κυβέρνηση!Στον Νομό μας λογίκά θα έχουμε 4 πρασινους βουλευτές,τρεις μπλέ και εναν κόκκινο,ενω το ποιο ακραίο σενάριο αναφέρει και πέντε βουλευτές για το Πασόκ!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο...επιστρεψτε στα τοπικά και δη στα πολιτικα που ειναι και η ειδικοτητα σας!

Ανώνυμος είπε...

οσα γκαλοπ κ να γινουν,το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.η κλεψυδρα τελειωνει για την Ν.Δ.το πε αλλωστε κ ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ,ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ!!οχι τιποτε αλλο να παει κ ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ να παιξει PLAYSTATION 3!χωρις αγχος

Ανώνυμος είπε...

Εσείς μπορείτε να λέτε οτι θέλετε αλλα κοιτάξτε τα αποτελέσματα των εκλογων στούς καθηγητές και δασκάλους που τα κρυβουν. όσο και να θελει το συστημα διαπλεκομενων ΜΜΕ να ριξει τον καραμανλη και να φερει το χαζο του ΠΙΚΠΑ στο τελος το "κσαι"του θα ειναι λιγο.

Ψήφισαν περίπου 140.000!!!

Ανατολική Θεσσαλονίκη (Ψήφισαν 3706): ΔΑΚΕ 37% - ΠΑΣΚ 24%
Δυτική Θεσσαλονίκη (Ψήφισαν 4.208): ΔΑΚΕ 1196 - ΠΑΣΚ 897
Αττική (Ψήφισαν 20.484!): ΔΑΚΕ 28,5% - ΠΑΣΚ 24,5%
Ροδόπη(η ΔΑΚΕ στις περασμένες εκλογές ήταν δεύτερη): ΔΑΚΕ 255 - ΠΑΣΚ 161
Μαγνησία (Ψήφισαν 1331): ΔΑΚΕ 546 - ΠΑΣΚ 189
Κιλκίς (Ψήφισαν 649): ΔΑΚΕ 41% - ΠΑΣΚ 27%
Δυτική Ελλάδα (Ψήφισαν 5.454): ΔΑΚΕ 2.057 ψήφους (37,7% ενώ στις προηγούμενες εκλογές είχε λάβει 35,86%) - ΠΑΣΚ 1.357 ψήφους (24,8% ενώ το 2006 είχε λάβει 25,45%)
Τα παραπάνω αφορούν τις οργανώσεις των Καθηγητών. Στους δασκάλους τα αποτελέσματα ήταν αντίστοιχα.Τα υπόλοιπα ποσοστα πηγαν σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή http://www.edugate.gr/

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ.(ΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ . ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ . ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ .)

Ανώνυμος είπε...

ενω ίσιο κρεας έχουν τα ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ !!!!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ;

αυτη τη στιγμη το 95% των ΜΜΕ των 5 οικογενειων- εργολαβων- επιχειρηματιών + Κοκκαλης που φτιαχτηκαν απο καθεστως πασοκ με τα χρηματα ττων δημοσίων έργων Ε.Ενωσης είναι με το πασοκ της φ"τωχολογιάς" και οχι με τη νδ των "πλουσίων";
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ; ο λαος δεν κοροιδευεται απο κανενα ΜΕΓΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ευριπίδης Στυλιανίδης:
Το ΠΑΣΟΚ εκτιμώ ότι έχει υποκατασταθεί στο ρόλο του ως αντιπολίτευση από μια μεγάλη ομάδα μέσων μαζικής ενημέρωσης τα οποία προσπαθώντας να πλήξουν την εικόνα του Κώστα Καραμανλή και της κυβέρνησης δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν το οτιδήποτε για να καλλιεργούν κλίμα μέσα από μονοθεματικά δελτία ειδήσεων. Εμείς είχαμε και έχουμε την ευκαιρία αυτήν την κατάσταση να τη διορθώσουμε. Δεν υποτιμώ τη σημασία των δημοσκοπήσεων, θεωρώ όμως ότι δε μορφοποιείται ρεύμα υπέρ της αντιπολίτευσης, ότι οι πικραμένοι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας δεν πηγαίνουν στο Πασοκ, αλλά στους αναποφάσιστους, δίνοντας μια ευκαιρία στον Καραμανλή να αντεπιτεθεί και ότι οποιαδήποτε διαφορά καταγράφεται υπέρ του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες μετρήσεις οφείλεται κυρίως στην ψυχολογική αποσυσπείρωση της ΝΔ που έχει φτάσει στο 55% και στην αντίστοιχη συσπείρωση του ΠΑΣΟΚ που έχει φτάσει στο 85%. Η επανασυσπείρωση της ΝΔ, δηλαδή, υπερκαλύπτει τη διαφορά που εντοπίζεται και οι επιθετικές κινήσεις στο χώρο της πολιτικής και της επικοινωνίας έχουν τη δυνατότητα να ξαναδώσουν σαφές πολιτικό προβάδισμα στον Καραμανλή και στην κυβέρνηση.
Θέλω να προσθέσω κάτι. Αυτές οι δημοσκοπήσεις είναι τηλεφωνικές μετρήσεις των 1000 ατόμων. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι πραγματικές δημοσκοπήσεις δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας και χαρακτηριστικά αναφέρω την πρόσφατη εκλογή αιρετών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε όλη τη χώρα. Στήθηκε κάλπη, ψήφισαν περίπου 140.000 εκπαιδευτικοί και αθροιστικά στις δύο βαθμίδες η ΔΑΚΕ βγήκε πρώτη αυξάνοντας τη δύναμή της σε ψήφους. Αυτό δεν εμφανίστηκε πουθενά. Βγήκε η ΟΛΜΕ και ζήτησε να γίνει πανελλήνια απεργία διαρκείας και από τις 86 γενικές συνελεύσεις των ΕΛΜΕ, οι 78 εψήφισαν κατά της απεργίας. Οι καταλήψεις πριν από δύο χρόνια ήταν 2500 και σήμερα είναι 18. Αυτά, όταν εκπέμπουν αρνητισμό, γίνονται πρωτοσέλιδα, όταν όμως τελικώς αποδεικνύονται «φούσκες» δε γράφονται στις εφημερίδες, δεν ακούγονται στα δελτία ειδήσεων.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.(ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.)

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ,ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ!!ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ.Κ Η ΔΕΞΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

kai me to Mario ti ua ginei, pote ua ginei Ypoyrgos??????

Ανώνυμος είπε...

Η εισβολή συγκεκριμένων στο χώρο των blogs είναι το τελικό στάδιο της απόλυτης σήψης και της μη αναστρέψιμης πορείας τους προς το χάος.
Άτομα χωρίς καμία υπόσταση, χωρίς ήθος, χωρίς αξιοπρέπεια