Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Αποτελέσματα Ψηφοφορίας: Σε ελεύθερη πτώση η εικόνα του έργου του Δημάρχου

Η ψηφοφορία που ξεκίνησε στις 15 του Ιανουαρίου και είχε ως θέμα την 2η θητεία του Δημάρχου Αμφιλοχίας κ Κοιμήση έλαβε τέλος και σήμερα σας παρουσιάζουμε συνοπτικά τα αποτελεσματα!Το αποτέλεσμα της Ψηφοφορίας αν μη τι άλλο χτυπάει αλλο ένα καμπανάκι πριν να είναι αργά για τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας,ένα καμπανάκι που το Αμφιλοχία Press κρουεί εδώ και κάποιους μήνες προς την Δημοτική Αρχή αντιλαμβανόμενο τον παλμό και το κλίμα της κοινωνίας!Κακοί χειρισμοί,κακες επιλογές,αλαζονικές συμπεριφορές,επιβράδυνση στην παραγωγή έργου είναι κάποιοι από τους λόγους που η εικόνα του Δημάρχου έχει πάρει την κατιούσα!Και το να κυνηγάς φαντάσματα λέγοντας πως το Blog που οι απανταχού Αμφιλοχιώτες διαβάζουν μας πολεμά δεν βοηθάει σε τίποτα,ένα blog που θα θυμίσω πως το καλοκαίρι δέχοταν πόλεμο από Αγρινιώτικα blog για την στήριξη στον Δήμαρχο!Για να κατανοήσουμε καλύτερα την κατρακύλα σας παραθέτουμε και τα αποτελέσματα της ίδιας ψηφοφορίας τον περασμένο Μάρτιο,όπου οι θετικές γνώμες έφταναν το συντριπτικό 80 % σε πλήρη αντιδιαστολή με την σημερινή εικόνα που οι αρνητικές γνώμες πλησιάζουν το 60%!
Το ζουμί της υπόθεσης...ο κ Κοιμήσης θα είναι ο Δήμαρχος του νέου διευρυμένου Δήμου Βάλτου,γιατι 1ον ενωνονται 3 πράσινοι Δήμοι και 2ον δεν έχει αντίπαλο!Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τον ωθήσει στην συνεχιση της πολιτικής των 2 τελευταίων ετών αλλά να θυμηθεί πως κατάφερε στο τέλος μιας πολύ καλής πρώτης θητείας να ανεβάσει την διαφορά!Και επειδή κάποιοι τουλάχιστον αδαείς μιλάνε για συκοφαντικά δημιοσιεύματα,αν και αυτό το δημοσίευμα περιλαμβάνεται σε αυτά τότε κάτι δεν πάει καλά...υπάρχει μία διαφορά...στο blog δεν γράφουνε ναιναιδες,αλλά γράφουν άνθρωποι με κρίση που στο κάτω κάτω αυτό που κάνουν το τελευταίο διάστημα είναι να προσπαθούν να αφυπνίσουν έναν ανθρωπο με ικανότητες που όλοι είχαν πιστέψει!Τα περι συκοφαντιων θα τα πούμε μέσα στο Σαβ/κο!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ...ΜΗ ΜΑΣΑΣ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ...ΞΥΔΑΚΙ...!

Ανώνυμος είπε...

η δημοσκοπηση αποτελει παντα ενα χρησιμο εργαλειο, και γιαυτον που τη κανει, αλλα και για αυτους που αναφερεται. στηριζοντας τον νυν δημαρχο απο το1998 οταν και κατεβηκε ανταρτης,μεχρι σημερα. εχω διαπιστωσει και γω ,στον ιδιο βαθμο οπως και δημοσκοπηση. οτι υπαρχει ολοενα και αυξανομενη δυσαρεσκεια,προς την τωρινη δημοτικη αρχη. απλα εγω θα την επικεντρωνα στα προσωπα τα οποια ο δημαρχος πλαισιωνεται. εδω και 8 χρονια στο δημαρχιακο μεγαρο,ανακυκλονωνται τα ιδια ατομα,στις ιδιες θεσεις, ατομα μεγαλα σε ηλικια ,με ξεπερασμενες αντιληψεις,που το μονο ζητουμενο τους ειναι ο μισθος. καμια ανανεωση,αλλα και καμια διαθεση για διαλογο. και το χειροτερο ειναι πως και ο αγαπητος και αξιος δημαρχος,δεν δειχνει να θελει να συνταξιοδοτησει καποιον απο αυτους. ελπιζω το παθημα του καραμανλη να τον ταρακουνησει πριν ειναι αργα, και μπουμε σε περιπετειες τυπου Μαριας. θα ναι κριμα για την υστεροφημια του αποστολη. επιλεγω την ανωνυμια για να μην φανω εμπαθεις,και υστεροβουλος.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΕΚΤΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ? ΘΕΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.Ο ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΗ., ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΝΕΣ ΜΑΛΙΟΤΡΑΒΙΟΥΝΤΑΙ . ΤΟ ΒLOG TOYΣ ΦΤΑΙΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να γίνω Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη

Ανώνυμε 3:32 μμ.
Επιλέγεις την ανωνυμία για να μην δούμε ότι είσαι κι εσύ ένα πράσινο τσιράκι που τα βάζεις με τους συνεργάτες του Κοιμήση γιατί απλά πολύ θα ήθελες να είσαι εσύ στη θέση τους και να τα οικονομάς εσύ.
Ακούς εκεί φταίνε οι άλλοι και δεν φταίει αυτός που τους διάλεξε…. Το μεγαλύτερο προσόν ενός αρχηγού είναι να ξέρει να διαλέγει συνεργάτες. Τα άλλα έπονται. Κι όσο εσείς τα βάζετε με τους συνεργάτες του Κοιμήση τόσο τον απαλλάσσετε από τις ευθύνες του για την κατάντια του τόπου μας.

Κι εσύ πολυχρονεμένε Δήμαρχε γιατί τους παιδεύεις έτσι; Μοίρασε λίγο την κουτάλα. Βάλε και κανένα φέρελπι νέο να γλύψει κάνα κοκαλάκι. Δεν τους βλέπεις που κάνουν σαν τις χήρες στο κρεβάτι.
Άκαρδε……

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ..ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

προφανως ο 7,30 ανηκει στο χωρο της δεξιας οπου η καλοπιστη κριτικη, δεν υπαρχει. υπαρχει μονο το γαυγιζω μπας και αρπαξω κανα κοψιδι.ουτε τσιρακι ειμαι του κοιμηση ουτε επιθυμω να ενταχθω στο σκυλολοι με τους ανεπαγγελτους που χει περιμαζεψει. και επειδη ξεχνας ,ο κοιμησης δεν σαρωσε στις εκλογες του 2002 απο τους πασοκους,ουτε εκανε περιπατο το 2006 επειδη ηταν το πασοκ κραταιο. κοιτα ποσα μεγαλοστελεχη σας ετρεξαν να δηλωσουν φιλια και μετα ξαναελα να σου πω και τα υπολοιπα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΩΝ Β.ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ. 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΕΜΑΣ.