Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Ανεβαίνει η στάθμη της Θαλασσας στην Μπούκα, παρότι κόπασαν οι ανέμοι!

Δύο μέρες μετά τις πλυμμήρες και η στάθμη της θάλασσας στην Μπούκα παραμένει στα ίδια υψηλά επίπεδα!Παρότι τις τελευταίες δύο ημέρες οι άνεμοι έχουν κοπάσει η θάλασσα δεν δείχνει να υποχωρεί και στην επόμενη κακοκαιρία οι ισχυροί άνεμοι δεν θα δυσκολευτούν να ξαναπνίξουν τον οικισμό της Μπούκας!Αυτά προς ενημέρωση των τοπικών αρχών αλλά και των Κυβερνώντων που κινούνται με ρυθμούς ΠΑΣΟΚ!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΤΙΧΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΣΗ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΟΟ ,ΓΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΛΙΑ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΩΚΛΗΣΙ ,ΜΑΝΟΥΑΛΙ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙ. ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΕΡΓΟ ,ΦΕΡΕ ΝΕΡΟ, ΣΤΕΓΝΩΣΕ ΤΟ ΧΕΙΛΗ!!!! ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΠΛΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

και παρακατω λεει. οχι αλλο ΡΙΑ ,ΖΑΓΚΑ ,ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΙΝΑ, ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ!! ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΡΩΕΙ Η ΠΕΙΝΑ!!

Ανώνυμος είπε...

που να ασχοληθει ο ΠΑΠΑ-ΔΗΜΑΡΧΟΣ,με την ερμη την μπουκα?αφου ειπαμε ο δημος ειναι μετοχη του ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ αδερφου ημων,και μεις πιστοι ενοριτες.ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ Ο ΒΑΡΕΤΑΔΟΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ Ο ΣΠΑΡΤΟΥ!ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΣΑΡΔΙΝΙΩΝ ,ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ.με λιγα λογια ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟ ΣΩΘΗΤΟ!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ..ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!ΝΑΙ...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ!!!ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ!!ΜΠΟΥΚΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ...ΕΣΕΙΣ ΠΝΙΓΕΣΤΕ ΕΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ!!!