Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Να γελάάάς...

Στην Μπούκα βρέθηκαν οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ. Κουρουμπλής και Μακρυπίδης το μεσημέρι των Θεοφανείων,όχι όμως για να δουν και από κοντά την κατασταση μετα τις πλημύρες αλλά για να φάνε ψαρακι φρέσκο σε παραλιακή ψαροταβέρνα!Έτσι λοιπόν αφού περίμεναν να στραγγίξουν καλά τα νερά πήγαν συνοδεία αργόμισθων του Δημαρχείου στην Ψαροταβέρνα και απόλαυσαν τα θαλασσινά τους σε μία όμορφη ηλιόλουστη μέρα με αφθονο κρασάκι...μια όμορφη ατμόσφαιρα!!!Να θυμίσω οτί ο κ Κουρουμπλής ήταν 1ος σε σταυρούς στην Μπούκα και ο κ Μακρυπίδης 3ος!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και εφαγαν τον αγλεουρα ολοι μαζι ομου ανταμα,εβγαλαν το κατωθι ανακοινωθεν¨¨ ΣΩΣΩΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΣΑΙ ΤΟΙΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΜΑΣ!! περιττο να πω οτι πριμο σεκοντο εκανε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ! φευγοντας μας αποχαιρετησαν με ενα βαθυστοχαστο ρεψιμο!(και τ χρον)

Ανώνυμος είπε...

Ιωάννης Καποδίστριας πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος, προς την Δ´ Εθνοσυνέλευση

«…Ελπίζω ότι όσοι εξ´ υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ´ εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ´ ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της…»

«…εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν».


Σχόλιο : Από ότι λένε οι Κυβερνώντες, η χώρα μας είναι εν μέσω οικονομικών ερειπίων και εκατομμυρίων ανθρώπων κάτω από το όριο της φτώχειας. Ας αποφασίσουν λοιπόν για την φετινή χρονιά να μην πάρει κανείς (από υπουργούς, βουλευτές, στελέχη) μισθό και να ζήσουν με τα δικά τους εισοδήματα, αφού μάλιστα έδιωξαν από τη μέση και το ασυμβίβαστο και όλοι πλέον δουλεύουν......

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία με αυτά που κάνει Ο Γ. Παπανδρέου ο μικρός έχει βάλει το Ελληνισμό σε ένα συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα μας.

Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσει αυτή την Πατρίδα.

Αμφισβητείται η Λαϊκή Κυριαρχία μας , τα Πολιτικά μας δικαιώματα, η παιδεία μας ,και η θρησκεία μας

Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά και έξω από κόμματα και ιδεοληψίες να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

Εάν τους αφήσουμε θα συνεχίσουνε να δρουν ανθελληνικά σύμφωνα με τις επιταγές των πατρόνων τους.

Η Πατρίδα έχει μπει στο μάτι γνωστών ανθελληνικών κύκλων του εξωτερικού που ζητούν τη ολοσχερή διάλυσή της.

Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα με το σπίτι μας ,στο χώρο της εργασίας μας ,σε φιλικά μας πρόσωπα ,συγγενείς .

Πολλοί από αυτούς , με τα προβλήματα της καθημερινότητας ,δεν έχουν συνειδητοποιήσει το που μας πάνε.

Ελάτε ΟΛΟΙ με βάση το άρθρον 120 του Συντάγματος των Ελλήνων να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

Ανώνυμος είπε...

kala ola ayta.perimenw na akoysw onomata dimotikon symboulwn pou proteinete oloi osoi diabazete to amfiloxia press.oxi aytous pounyparxoun?nea proswpa af8arta kai me oreksi gia douleia

Ανώνυμος είπε...

αποστολη θα ρθεις? θα φαμε συναγριδα . ελα απστολη ξεβουλωσε η μπουκα ,θα ρθεις ?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟΥΣ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ,ΠΙΣΤΟΙ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ . ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.,