Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

"Καλλικράτης", η νέα Αρχιτεκτονική για την Αυτοδιοίκηση...370 οι Δήμοι

Αυτή την ώρα σε ανοιχτό Υπουργικό Συμβούλιο ο Υπουργός Εσωτερικών κ Γιάννης Ραγκούσης αναλύει το Πρόγραμμα "Καλλικράτης",γνωστό έως τώρα ως Καπποδιστρια ΙΙ,για την νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης!Στα πρώτα λόγια του Υπουργού έχουμε ήδη την πρώτη ανατροπή,καθώς τα σενάρια ήθελαν οι Δήμοι να ειναι γύρω στους 430 με ενδεχόμενο να πλησιάσουν και τους 500,μα πριν λίγο ο Υπουργός μίλησε για 370 Δήμους,αριθμός που αλλάζει τους συσχετισμούς που είχαν αρχισει να δημιουργούνται!Αυτό προς το παρόν,τα περισσότερα στη συνέχεια!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειτε 10 οι δημοι στο νομο ειτε 14,εμεις εδω στο δημο ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ,δεν ανησυχουμε ιδιαιτερα. ξερουμε ποιος θα ναι δημαρχος,ξερουμε και τους αντιδημαρχους,τον προεδρο του δημ.συμβουλιου.και το χειροτερο.. ξερουμε και το συνθημα, ΕΜΠΡΟΣ ΕΜΠΡΟΣ .. ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ! και μεις γονυπετης να παρακαλαμε για ενα θαυμα.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ. ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΡΕΘΑ.και τον ηγεμονα να ψελνει. οταν κοιτας απο ψηλα...

Ανώνυμος είπε...

«Εμπρός, τραγούδια μου! Έπαινο απ’ τους νέους και τους αδιάλλακτους ζητήστε.
Μονάχα ανάμεσα στους εραστές του τέλειου πλανηθείτε.
Σταθήτε αγνάντια πάντα στο σκληρό Σοφόκλειο φως και τις πληγές σας με χαρά απ’ αυτό δεχτείτε.» ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών, που βεβηλώνουν τα μαρμάρινα λείψανα που λάμπουνε μέσα στα σκοτάδια της νύκτας, τα λείψανα ενός μεγάλου πολιτισμού που φύτρα του και συνέχειά του είμαστε εμείς, οι τελευταίοι Έλληνες. Αυτών που θέλουν τους ιερούς τόπους, όπου γράφτηκαν οι πιο χρυσές σελίδες δόξας της παγκόσμιας ιστορίας, να τις κάνουν «σούπερ-μάρκετ» και σκουπιδότοπους.
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών, που τους βολεύει να πιστεύουν ότι με «καθώς πρέπει» μεταρρυθμίσεις και ψηφοφορίες κάλπικες είναι δυνατόν να αλλάξει η ιστορία. Εναντίον όλων αυτών, οι οποίοι αδιαφορούν ή και χαίρονται για μια πατρίδα που χάνεται, για ένα έθνος, που αργοπεθαίνει, εναντίον όλων των προδοτών και των προσκυνημένων.
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!