Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Με ρυθμούς χελώνας στελεχώνει την κρατική μηχανή το ΠΑΣΟΚ,ακόμα ο Διοικητής του ΚΑΦΚΑ

Σε ρυθμούς Πασοκ κινείται η Κυβέρνηση Παπανδρέου,με αργούς ρυθμούς στην παραγωγή έργου,αργοπορία που γίνεται ακόμα πιο αφόρητα στην φάση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η οικονομία και η Χώρα!Ενδεικτικό της αργοπορίας πως ακόμη δεν έχει στελεχωθεί μεγάλο μέρος του Κρατικού μηχανισμού,με τους Γενικούς Γραμματείς να μην έχουν μπει στο σύνολο τους,με την ΕΡΤ ακέφαλη,με τα Νοσοκομεία χωρίς Διοικήσεις και με αρκετές ακόμα νευραλγικές θέσεις κενές!Στην Αμφιλοχία αυτή η αργοπορία εστιάζεται στο θέμα του ΚΑΦΚΑ όπου δεν έχει οριστεί ακόμη ο νέος Διοικητής με τον κ Αρβάλη να παραμένει στην θέση του,ουσιαστικά ανήμπορος να κάνει το οτιδήποτε μετά την αλλαγή Κυβέρνησης!Η διαδικασία ορισμού Διοικητή ειναι εδώ και αρκετό καιρο στο τελευταίο θεωρητικά στάδιο,έχοντας τελειώσει η διορία εκδήλωσης ενδιαφέροντος και παραμένει πλέον η τελική απόφαση της Υπουργού!Όλη αυτή αργοπορία,εκτός του κενου από θέμα έργου αυτή την περίοδο,φθείρει και τον όποιο νέο Διοικητή με την παραφιλολογία και τις κόντρες που δημιουργούνται εν αναμονή του διορισμού!Αν και οι πληροφορίες λένε πως ο νέος Διοικητής θα αργήσει ακόμα,εμείς ελπίζουμε πως η νέα Κυβέρνηση θα αντιληφθεί πως προυπόθεση μιας καλής διακυβέρνησης είναι το να υπαρχουν πρόσωπα και δει κατάλληλα στις σημαντικές αυτές θέσεις του Δημόσιου τομέα!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το 1998, η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επέλεξε να εξευτελίσει τον Καποδίστρια, δίνοντας το όνομά του στο εκτρωματικό σχέδιο συνενώσεων που είχε εκπονηθεί με σκοπό να εξασφαλίσει τη νίκη του κόμματος αυτού στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης. Τώρα, τα μπουμπούκια της κυβέρνησης αποφάσισαν να εξευτελίσουν τον Καλλικράτη, δίνοντας το όνομά του στο δεύτερο σχέδιο κοπτοραπτικής που ετοιμάζουν ώστε, βοηθούσης και της παροχής ιθαγένειας και ψήφου στους λαθρομετανάστες, να εξασφαλιστεί η κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ στη Αυτοδιοίκηση.

Τη συνταγή τη γνωρίζετε: τα όρια των νέων δήμων θα γίνουν βάσει των εκλογικών συσχετισμών στις διάφορες περιοχές, το ίδιο θα γίνει και με τα όρια των νέων Περιφερειών. Για την περίπτωση, τώρα, που κάποιες Περιφέρειες ξεφύγουν από τον έλεγχο του ΠΑΣΟΚ, οι κυβερνώντες φτιάχνουν το θεσμό των 7 Γενικών Διοικήσεων, οι επικεφαλής των οποίων θα διορίζονται από την κυβέρνηση!!!

Ανώνυμος είπε...

Οπως διοριστηκε ο Αρβαλης μαζι με αλλους 23 δεξιους ετσι θα γινει και τωρα με τους αντιστοιχους Πασοκους!!τι'χες Γιαννη'μ τι'χα παντα....

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΟΓΑ ΚΟΥΡΣΑΣ- ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.

Ανώνυμος είπε...

αληθευει οτι τοπικα κομματικα στελεχη προτειναν νεο επιστημονα,χωρις κομματικη ταυτοτητα, για το ΚΑΦΚΑ και ο δημαρχος με ολοι την νομεκλατουρα του, εχουν ενοχληθει σφοδρα?? τα υπολοιπα οταν ανακοινωθει το ονομα.(για να μαθαινει και ο κοσμος).

Ανώνυμος είπε...

βεβαια και αληθευει. και μαλιστα εφεραν και βουλευτη του ΠΑΣΟΚ πρωην υπουργο να πει δημοσιως οτι δεν μετρανε τα πτυχια και οτι στην ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι. σα δεν ντρεπεται αυτος ο ανθρωπος κυβερνησε κιολας. αλλα αυτος μαζι με το δημαρχο εβλεπε ψηφους στο ΚΑΦΚΑ ενω τα αλλα λαμογια οι αντιδημαρχοι εχασαν τον τριτο μισθο που θα επαιρναν απο τη συγκεκριμενη θεση. ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

πρωτοπαλήκαρα του σοσιαλισμού δυστυχώς δεν θα σας φανούν χρήσιμες οι νέες μασέλες που είχατε παραγγείλει για το ΚΑΦΚΑ.
Αρχισε η παρακμή σας.Αντε γειάααα...