Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Ψηφοφορία:"Πως κρίνετε την δεύτερη θητεία του Δημάρχου Απόστολου Κοιμήση?"

Νέα ψηφοφορία ξεκινά το Αμφιλοχία Press με θέμα την Δεύτερη θητεία του κ Κοιμήση στον Δήμο της Αμφιλοχίας!Η ψηφοφορία έχει προηγηθεί άλλες 2 φορές μα τώρα δείχνει πιο επίκαιρη από ποτέ!Έτσι λοιπόν ζητάμε να απαντήσετε στην ερώτηση: "Πως κρίνετε την δεύτερη θητεία του Δημάρχου Απόστολου Κοιμήση?" και τα αποτελέσματα θα συγκριθούν και με τα παλιότερα αποτελέσματα!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ . ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΑΛΛΟΠ,ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.( ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.)ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ 1 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ,..

Ανώνυμος είπε...

15 Ιανουαρίου 2010
Η επικίνδυνη ιδεοληψία του Γιώργου Παπανδρέου
Και τα χειρότερα... έπονται...

O Κωστάκης ο Καραμανλής ήταν πολύ μικρός για πρωθυπουργός: άτολμος, αδιάφορος, τεμπελάκος, καλοπερασάκιας. Δεν ήταν διεφθαρμένος, αλλά ήταν άτολμος και τελικά φυγομάχησε.
Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι τίποτα από τα παραπάνω. Ούτε διεφθαρμένος βέβαια. Αλλά είναι κάτι άλλο: ιδεοληπτικός. Και ο άνθρωπος που διακατέχεται από ιδεοληψίες μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο κακό. Ακομα και αν είναι αδιάφθορος. Ο Πολ Ποτ δεν ήταν διεφθαρμένος, ιδεοληπτικός ήταν και δολοφόνησε εκατομμύρια πολιτών για να ικανοποιήσει το αρρωστημένο του εγώ...
Αυτή τη στιγμή ο Παπανδρέου απεργάζεται τη δημιουργία στον τόπο μας μίας τεράστιας κοινότητας μουσουλμάνων Αφροασιατών, προκειμένου να ικανοποιηθεί η πολυπολιτισμική ιδεοληψία του.
Οι Ευρωπαίοι και Βαλκάνιοι μετανάστες δεν του κάνουν, γιατί αυτοί αφομοιώνονται, τα παιδιά τους σιγά-σιγά γίνονται Ελληνόπουλα. Ο Γιώργος Παπανδρέου και οι όμοιοί του είναι hardcore: Θέλουν τους “άλλους”, τους Ασιάτες, τους Αφρικανούς, τους μουσουλμάνους. Αυτούς που θα εγγυηθούν την εσαεί μετατροπή της Ελλάδας σε πολυπολιτισμική σούπα και όχι αυτούς που θα δώσουν μία νότα πολυπολιτισμού, για να χαθεί αυτή στη συνέχεια λόγω του εκκεντρισμού των απογόνων τους στον Ελληνισμό.
Δεν έχει κανένα δικαίωμα ο κύριος Παπανδρέου να κάνει πειράματα πάνω σε μία χώρα στην οποία ΔΕΝ γεννήθηκε και, το σπουδαιότερο, ΔΕΝ βίωσε ποτέ του. Με τη λέξη βίωσε εννοώ τον εκκεντρισμό του σε αυτό που λέγεται ελληνικός πολιτισμός. Τον εκκεντρισμό στην Ελλάδα της πέτρας και της θάλασσας, του μυκηναϊκού τάφου, του αρχαίου κίονα, της βυζαντινής εκκλησίας, του μεσαιωνικού κάστρου, της κυκλαδίτικης “κατοικιάς”, του χωριατόσπιτου, του προσφυγικού, του νεοκλασικού και της αθηναϊκής αστικής πολυκατοικίας, του Σολωμού, του Καβάφη, του Σικελιανού, του Πεντζίκη, του Παπαδιαμάντη, του Τσίρκα, του Γύζη, του Κόντογλου, του Γκίκα, του Μόραλη, του Σκαλκώττα και της Μπέλλου.
Ο ιδεοληπτικός πρωθυπουργός μας, την Ελλάδα την έβλεπε πάντα λίγο ως μικρός Μεσσίας, σαν κάτι συμπαθητικό, όμορφο αλλά και παράξενο, ολίγον καθυστερημένο, με εμμονές που θέλουν διόρθωση, σαν τον συμπαθή, αλλά άξεστο χωριάτη που χρειάζεται διαφώτιση. Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ η χώρα του Γιώργου Παπανδρέου...
Ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να κάνει πολύ κακό στη χώρα ΜΑΣ εν αγνοία του. Πάρα πολύ καλό, που δεν θα διορθώνεται με τίποτα.
Το συντομότερο που θα φύγει από την πρωθυπουργία, όπου βρέθηκε κατά λάθος μάλλον, το καλύτερο.
Επείγει να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:"Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ",από τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ το 1981!!!
Δείτε τα βίντεο:το ένα,περιέχει την πασίγνωστη ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου,ενώ το άλλο επιχειρεί μια σύγκριση μεταξύ εκείνου και του γιου του Γιωργάκη!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ αυτά τα βίντεο παντού:και κάθε φορά που θα βρίσκονται "προοδευτικοί" να σας χαρακτηρίσουν φασίστες,ρατσιστές,ακροδεξιούς,ξενοφοβικούς κλπ επειδή θέλετε Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,δείξτε τους ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ και ΤΙ ΛΕΕΙ ο γιος!

Ανώνυμος είπε...

Εχει δικιο ο φιλος,βαλε και ενα γκαλοπ για το αν θα πρεπει να ξανακατεβει ο Κοιμησης με τους ιδιους συμβουλους η αν θα πρεπει να τους αλλαξει ολους και να βαλει νεους και αφθαρτους!