Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Μαζι με τις προετοιμασίες ξεκίνησαν και οι κόντρες για το "καρναβάλι"

Οι συσκέψεις για την προετοιμασία του Καρναβαλιού ξεκίνησαν και μαζί με αυτές και οι κόντρες!Η συνεχής μείωση του ενδιαφέροντος που φθίνει σιγά σιγά τον θεσμό φαίνεται πως έφθινε και την υπομονή της αρμόδιας Αντιδημάρχου οι οποία βλέποντας πως είναι δύσκολα τα πράγματα για το φετινό καρναβάλι ανέβασε τους τόνους στην σύσκεψη μιλώντας για αδιαφορία των τοπικών συλλόγων,πράγμα που προκάλεσε και την αντίδραση συνομιλιτών και τίναξε την συσκεψη στον αέρα!Η Αντιδήμαρχος θα δυσκολευτεί αλλά θα τα καταφέρει να αναβιώσει την "σούπα" που βλέπουμε κάθε χρόνο για Καρναβάλι...δεν είναι τόσο δύσκολο δα!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε πραγματικο ξεμαλιασμα μεταξυ αντιδημαρχηνων εξελιχθηκε η προχθεσινη συγκεντρωση , με θεμα το καρναβαλι. Βεβαια ο ηγεμονας σε ολο αυτο το ρεζιλικι σφυριζει αδιαφορα (ελεω Μαριου και ΜΑΡΙΑΣ).

Ανώνυμος είπε...

Και ξαφνικά η κυβέρνηση του Γιωργάκη… είδε φώς και ανακάλυψε πως για το οικονομικό πρόβλημα της χώρας μας ευθύνεται η συμμετοχή των μηχανοκίνητων μονάδων του στρατού στις παρελάσεις των εθνικών μας επετείων, που γίνονται δηλαδή δύο φορές τον χρόνο! Το σέρβιραν πολύ ωραία στον λαό. Καταργείται η συμμετοχή των μηχανοκίνητων τμημάτων στις παρελάσεις προς… εξοικονόμηση χρημάτων λόγω της οικονομικής κρίσης. Μία “εξοικονόμηση” που γίνεται πάντοτε επιλεκτικά και ποτέ όταν έχει να κάνει με το μαύρο χρήμα, τους υπέρογκους μισθούς και τις μίζες των πολιτικών μας ταγών και των διαφόρων κομματικών gloden boys που διορίζουν.

Η είδηση έχει ως εξής: «Στις παρελάσεις με την ευκαιρία εθνικών εορτών ή επετείων θα μετέχουν στο εξής μόνο πεζοπόρα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων» ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος«Τα μηχανοκίνητα μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων και το έργο των σχετικών μονάδων θα επιδεικνύεται κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων στους τόπους που εδρεύουν οι μονάδες αυτές» πρόσθεσε ο υπουργός, σημειώνοντας ότι ενημέρωσε σχετικώς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.”

Ανώνυμος είπε...

Το εθνομηδενιστικό ΠΑΣΟΚ φοβάται το αύριο. Το φοβάται πολύ. Στην αρχή, οι «πράσινοι» μας πρήξανε με το διαδίκτυο, με τη συμμετοχική δημοκρατία, με τις «διαβουλεύσεις» που τους βγήκαν μπούμερανγκ. Μέχρι που κατάλαβαν ότι στον κόσμο του internet...
δεν φτουράνε, δεν είναι αγαπητοί. Κάποιοι μάλιστα, τους σιχαίνονται. Εκεί, στα ηλεκτρονικά υψίπεδα, κάποιος μπορεί να μιλήσει χωρίς φόβο, χωρίς αναστολές. Και να λέει αυτά που θέλει, χωρίς να εξαναγκάζεται σε κοσμιότητες ή ψεύτικα χαμόγελα και λοιπά φτιασιδώματα, ξεδιπλώνοντας τα όποια ταλέντα του.

Και άρχισε η ηλεκτρονική αντιπολίτευση, εκεί στο διαδίκτυο. Σκληρή, ανελέητη, καυστική και αυθόρμητη, δημιουργώντας πονοκεφάλους στην «πράσινη» εξουσία. Μια καλή εναλλακτική λύση το internet λοιπόν, δεδομένου ότι η ΝΔ στα συστημικά μέσα μαζικής επικοινωνίας δεν είναι αγαπητή και ό,τι και να λέει, φιμώνεται. Κάποιος κάπου, πρέπει και να αντιδρά, εκτός αν «αποφασίστηκε» η μετατροπή της χώρας μας σε ΕΣΣΔ.

Και άρχισε η καταστολή, με τη «συνδρομή» κρατικών υπηρεσιών που ελέγχονται από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και άλλων που θέλουν οι άνθρωποι (τους καταλαβαίνω απόλυτα) να έχουν τα νώτα τους καλυμμένα, γιατί έχουν υπόψη τους ότι αυτοί που κυβερνούν είναι αδίστακτοι.

Μη ζορίζεστε όμως: «έχει υπηρεσίες το ΠΑΣΟΚ μέσα στο Δημόσιο», άλλωστε… Δεν το έχω πει εγώ αυτό. Το είπαν αυτοί, χρόνια πριν και το αποδεικνύουν τώρα. Δεν χάνουν ευκαιρία. Πριν καλά-καλά κατατεθούν οι μηνύσεις, να και οι «υπηρεσίες».

Για το indymedia που ευθύνεται για κακουργηματικές πράξεις, τουμπεκί ψιλοκομμένο. Απόλυτη ασυλία για τα αγαπημένα και εξεγερμένα παιδιά της αριστεράς. Εκεί κάνει τζιζ… Πώς να μπουν άλλωστε οι διωκτικές στο Πολυτεχνείο;

Θα φωνάζει η αριστερά (που τώρα λουφάζει υποκριτικά μπροστά στην καταστολή που ασκείται στο διαδίκτυο) και οι εφημερίδες της, θα εξαπολύσουν μύδρους οι «προοδευτικοί» δημοσιογράφοι από τα κανάλια και η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κάνει στο μεταξύ μια χαρά τη δουλειά της.

Προσπάθησε λοιπόν το εθνομηδενιστικό και ολοκληρωτικό στη θεώρησή του ΠΑΣΟΚ, να σταματήσει το αύριο, το ίδιο αύριο που ευαγγελίζεται (ή μάλλον, ευαγγελιζόταν).

Πως; Με καταστολή, με «σεντράρισμα» προσωπικών δεδομένων (αλήθεια, αυτό δεν είναι παράνομο;) μέσω «προθύμων» και με αστείες στην κυριολεξία ποινικές διώξεις (που φυσικά, ενώπιον των δικαστών θα καταπέσουν, χωρίς όμως τότε να το μάθει κανείς, χορηγία των «προοδευτικών» και κατευθυνόμενων ΜΜΕ).

Επικαλούμενο νομοθεσίες, με «ψαρώματα» και με χειραγώγηση των υπηρεσιών. Ψέματα, προβοκάτσιες, συνεργασία με άτομα που περιφέρονται στην πιάτσα του λεγόμενου journalistic underworld (του δημοσιογραφικού υπόκοσμου, ναι υπάρχει και αυτός), έτοιμα για κάθε λογής εργολαβίες σπίλωσης, υπονόμευσης και διασποράς φημών, συνθέτουν το παζλ μιας κυβέρνησης, με τόσα πολλά ηθικά ανομήματα, μέσα σε τόσο λίγο χρόνο. Σταλινισμός με τα όλα του. Αλήθεια, πόσο καιρό ακόμα θα τους αντέξουν οι πολίτες;

Νίκος Χιδίρογλου

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΑΣΟΚΟΥΛΗΔΕΣ ΣΟΣΙΑΛΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΕΥ


Καμένο χαρτί είναι πια για την Κυβέρνηση η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μπατζελή. Μετά τους σημερινούς χαρακτηρισμούς στο Βήμα για τους αγρότες ότι είναι σεξιστές και τραμπούκοι άρχισαν οι συζητήσεις για απομακρυνσή της.
Μετά το αδιέξοδο της συνάντησης το μεσημέρι με τους αγρότες ο προβληματισμός στα κορυφαία κλιμάκια της κυβέρνησης έγινε πολύ έντονος. Από αύριο αρχίζει σύμφωνα με δηλώσεις των εκπροσώπων τους, κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων και η απομάκρυνση της Υπουργού θα γίνει μονόδρομος ......

Ανώνυμος είπε...

Πήγε στα μπλόκα ο Νομάρχης του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία και θύμισε με δηλώσεις του ότι η Υπουργός αποζημίωσε(μέσω ΕΛΓΑ) τους παραγωγούς στη Φθιώτιδα σε αντίθεση με την Αιτωλοακαρνανία

Η Υπουργός με σκληρό τρόπο σήμερα στο Βήμα επιτέθηκε στους αγροτοσυνδικαλιστές που πρωτοστατούν στις κινητοποιήσεις λέγοντας πως υποκινούνται από κομματικά συμφέροντα! Σκληρή γραμμή από την κυβέρνηση για το θέμα των κινητοποιήσεων και ενώ αρκετοί βουλευτές πάγωσαν την διάθεση τους να επισκεφθούν τα μπλόκα το ίδιο δεν έπραξαν αρκετοί αυτοδιοικητικοί του ΠΑΣΟΚ! Ένας από αυτούς ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θύμιος Σώκος που επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας χαρακτηρίζοντας δίκαια τα αιτήματα των αγροτών και τον αγώνα τους σημειώνοντας ότι οι αγρότες της περιοχής του αδικήθηκαν διαχρονικά αλλά και σήμερα από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας(ΕΛΓΑ)! Εν συντομία ο Νομάρχης σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ θύμισε ότι στην Φθιώτιδα η Υπουργός αποζημίωσε τους παραγωγούς της εκλογικής περιφέρειας πράγμα που δεν έπραξε στην περιοχή του!
Αναρτήθηκε από το παρόν της Αιτωλοακαρνανίας στις 24.1.10

Ανώνυμος είπε...

ολα τα ειχε η μαριωρη...ο φερετζες της ελειπε!!!!!μπουαχαχαχαχα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

η αντιδημαρχος πολιτιστικων προσπαθει για το καλυτερο με πολυ φιλοτιμο...κριμα για αυτους που προσπαθουν να της δημιουργησουν προβλημα πατωντας σε πλατες αλλων....φτανουν πια οιεκδρομες πολιτιστικων συλλογων με σκοπο τους ψηφους καποιων γιαγιαδων απο τα χωρια...