Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Στην τελική ευθεία το ζήτημα του Αιγιαλού της Μπούκας

Οι ενέργειες του Υφυπουργού Περιβάλλοντος κ Θάνου Μωραίτη δείχνουν να ανοίγουν παράθυρο λύσης στο θέμα ζωτικής σημασίας για τον Αιγιαλό στην Μπούκα!Οι πληροφορίες μας λένε, πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένονται θετικές εξελίξεις για το πρόβλημα που επνιξε τον παραθαλάσσιο οικισμό στην αρχή του χρόνου!Εν αναμονή λοιπόν των οριστικών εξελίξεων,οι οποίες αν έχουν θετική έκβαση θα λύσουν πλέον τα χέρια του Δημάρχου,ο οποίος άμεσα θα πρέπει βάλει μπροστά για την οριστική επίλυση του προβλήματος στην Μπούκα!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν τελικα ο κος Μωραιτης τα καταφερει, μερικοι απ τους τοπικους αρχοντες του χρωστανε μια συγνωμη .για τον πολεμο που του κανανε προεκλογικα στο δημο. βλεπετε ο υφυπουργος δεν ειναι πιονι στα χερια τους ,οπως κατι αλλοι ονομα και μη χωριο.

Ανώνυμος είπε...

ακουραστος, μεθοδικος,ο νεαροτερος υφυπουργος ,δικαιωνει ολους εμας που απο την νεολαια ακομα τον πιστεψαμε και μας δικαιωνει. οσο για το βατικανο (δημαρχειο) και τον παππα του, υπομονη η εκδικηση τρωγεται παντα κρυα... και θα κανει κρυο τον Νοεμβριο που θα ναι εκλογες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΘΑΝΟΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο λάθος κάναμε άραγε όταν χαρακτηρίζαμε την κυβέρνηση του Γιώργου σαν «κυβέρνηση τσίρκο» ή σαν «κυβέρνηση παιδικής χαράς»; Δυστυχώς, τεράστιο…! Περάσαμε πλέον σε ένα επίπεδο τέτοιο, που σε λίγο καιρό θα ευχόμαστε να είχαμε κυβέρνηση «τσίρκο» ή «παιδική χαρά»…
Η αποδοχή του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Γιώργου Παπανδρέου, στην έκκληση του Ταγίπ Ερντογάν, να συζητηθούν μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας όλα τα θέματα που προβληματίζουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αποτελεί πραγματικό κόλαφο για την ελληνική πολιτική και δυστυχώς για την μελλοντική κυριαρχία της Ελλάδας στο Αιγαίο και την Θράκη…
Η Τουρκία κατάφερε, κάτω από την συνεχή στρατιωτική πίεση, να σύρει τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, τον Γιώργο Παπανδρέου, σε εφ’ όλης της ύλης συζητήσεις…!
Το γεγονός, όσο παράδοξο και αν φαίνεται, όσο και αναπάντεχο και αν θεωρείται, δεν αποτελεί ουσιαστική έκπληξη, εάν λάβουμε υπόψη μας τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του κυρίου Παπανδρέου. Ο άνθρωπος, εξάλλου, το είχε πει προ ετών στον Καναδά, «καλύτερα να δώσουμε μερικά στρέμματα γης για να μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι»… Και για όποιους δεν το κατάλαβαν, ο κύριος Παπανδρέου επιθυμεί να μην του χαλάσει κανείς τον ύπνο, οσοδήποτε και αν είναι το κόστος…