Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Θέμα ημερών η ανακοίνωση του ονόματος του νέου Διοικητή του ΚΑΦΚΑ

Εν αναμονή του ορισμού του νέου Διοικητή του ΚΑΦΚΑ και ενώ οι κόντρες καλά κρατούν ακόμη σε τοπικό επίπεδο,η επιλογή δείχνει να έχει κλειδώσει και αναμένεται να ανακοινωθεί τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου!Η επιλογή της Υπουργού κ Ξενογιαννακοπούλου,της οποία θα περιμένουμε και την τυπική ανακοίνωση για να την παρουσιασουμε, ανταποκρίνεται πλήρως στις εντολές που έχει δώσει ο Πρωθυπουργός για την επιλογή στελεχών και έγινε μέσα από την διαδικασία της ανοιχτής διαβούλευσης!Τώρα όσα κουβεντιάζουν οι τοπικοί παράγοντες για το ποιον θα βάλουμε στο ΔΣ,είναι όλα όνειρα θερινής νυχτός,καθώς και για τις 2 θέσεις του ΔΣ θα επιλεγούν ανθρώποι από αυτούς που εκδήλωσαν ενδιαφέρον στην ανοιχτή διαδικασία!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ,ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ .ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ. ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΓΑΖΑΝ ΔΗΘΕΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΚΥΡΗΤΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ . ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ,ΕΔΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ Κ.Ε.Π. ΔΗΛ. ΝΥΧΤΑ

Ανώνυμος είπε...

28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008 -28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010.ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ XΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ

Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, o μόνος Έλληνας ηγέτης σε μία κοινωνία παρακμής, υποτέλειας και αθλιότητας.
Είτε συμφωνούμε μαζί του είτε διαφωνούμε, είτε πιστεύουμε είτε όχι, ο Χριστόδουλος υπήρξε η πιό μαχητική φωνή εναντίον του νεοφιλελεύθερου εκσυγχρονισμού και της παγκοσμιοποίησης της απανθρωπιάς .
Γι αυτό τον μίσησαν, τον έβρισαν και τον πολέμησαν όσο καμμία άλλη προσωπικότητα τα τελευταία χρόνια.
Ας μην επιχαίρουν όμως οι ανελέητοι εχθροί του. Ο Χριστόδουλος έδειξε τον δρόμο της αντίστασης. Δεν θα τον ξεχάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τραγικό ή Γραφικο??????

Ανώνυμος είπε...

εμενα μου αρεσε πιο πολυ ο σεφερλης οταν τον υποδυοταν! στο εργο η δεξια του Κυριου.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ,ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΑΛΛΟΝ ΠΙΘΑΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ, ΤΩΝ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟ 2007!

Ανώνυμος είπε...

το ΚΑΦΚΑ το θελανε σαν τιτλο πολλοι απ τους συνταξιουχους , ταληροφονιαδες ,στο περιβαλλον του δημαρχου. ελα ομως που ειχανε πονταρει στα κουτσα αλογα στις βουλευτικες,και τωρα τι ρεστα να παιξουν?? ας αρκεστουν σε λαμπαδαριοι της ενοριας τους.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΣΟΚΙΑ.

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ....

ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ 96 ΤΗΣ ΜΗΖΕΝΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ...ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ Ο ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ ΤΩΝ ΔΟΜΗΜΕΝΩΝ. ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΜΠΜΕ.

ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΙ.

ΕΛ.ΤΥΠΟΣ.

ΟΙ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΙΕΣ ΜΟΥΓΚΑ Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.

ΕΠΙ ΝΔ ΘΑ ΛΑΛΟΥΣΑΤΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ.