Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Πνιγμός 17χρονου στην Αμφιλοχία

Συγκλονισμένη η πόλη της Αμφιλοχίας από τον πνιγμό 17χρονου νεαρού από την Πετρώνα Ινάχου στην πλαζ της πόλης!Ο άτυχος νεαρός λίγο μετά τις 10 κι ενώ εκανε μπάνιο άρχισε να φωνάζει βοήθεια,μα στην παραλία υπήρχαν μόνο 2 ηλικιωμένοι,ανήμποροι να βοηθήσουν το νεαρό παιδί που δυστυχώς αβοήθητο βρήκε τραγικό θάνατο!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

krima re paidia mipws kseroume to onoma tou?????

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΕ ΜΟΥΛΩΧΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ 15 ΜΟΝΟΚΟΥΚΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ;

Admin είπε...

Το όνομα το γνωρίζουμε αλλά επιλέξαμε να μην δημοσιευθεί απο το blog!Ουτως ή άλλως δεν θ'αργησει να γίνει γνωστο!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν υπηρχε ναυαγοσωστης; Γιατι;

Ανώνυμος είπε...

Διαρροή μαζούτ με απρόβλεπτες συνέπειες προς τον Αμβρακικό αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στις άμεσες ενέργειες της Γενικής Γραμματέα Περιφέρειας Ηπείρου κ. Γεωργακοπούλου-Μπάστα...



Από εγκαταλειμμένο εργοστάσιο στο φράγμα του Πουρναρίου της Άρτας παρατηρήθηκε διαρροή μαζούτ, η Γενική Γραμματέας έδωσε εντολή να διακοπεί η ροή του νερού στο φράγμα προκειμένου να μην μολυνθεί ο Αμβρακικός κόλπος, παράλληλα δόθηκε εντολή για καθαρισμό, ενώ άμεσα ενημερώθηκε και το αρμόδιο υπουργείο.

Ήδη αποφασίστηκε να σταλούν εμπειρογνώμονες προκειμένου να αποτιμήσουν την κατάσταση και να αναζητηθούν ευθύνες και να αποδοθούν όπου υπάρχουν.

www.epiruschannel.gr