Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Επιστολή της κ. Σωτηρίου

«Διάβασα με προσοχή τις αναρτήσεις και τα σχόλια σας.. Είναι ιδιαιτέρως άκομψο το γεγονός φορώντας κουκούλα κάποιος να εκτοξεύει είτε με τη μορφή αναρτήσεων, είτε με τη μορφή σχολίων λάσπη σε πρόσωπα που έχουν το θάρρος τουλάχιστον να αποκαλύπτονται στην κοινωνία έστω με τα λάθη τους και τις αστοχίες τους. Σέβομαι την προσπάθεια του Amfiloxia Press για ενημέρωση στην περιοχή αλλά έχω και το αναφαίρετο δικαίωμα να διαφωνώ με τους τακτικισμούς και τη συμπεριφορά του διαχειριστή του ενημερωτικού μέσου όσον αφορά το πρόσωπο μου. Είναι βέβαιο πως όσοι προσπάθησαν να με δολοφονήσουν πολιτικά , κυκλοφορούν ελεύθεροι και έτσι έχουν ακόμη την πρόσβαση στα σύγχρονα μέσα της τεχνολογίας από τα οποία συνηθίζουν μέχρι και σήμερα να μου πετούν λάσπη . Το δικό σας ηλεκτρονικό μέσο είναι γνωστός τόπος φιλοξενίας όλων αυτών που επιθυμούσαν και επιθυμούν διακαώς την ηθική και πολιτική εξόντωση μου. Ευτυχώς η λάσπη δεν κολλάει πάντα και φεύγει πιο εύκολα από πάνω μας όταν αποφασίζουν και καταφέρνουν να την αποτινάξουν μεταξύ άλλων και κάποιοι καλοί φίλοι. Δεν ντρέπομαι ποτέ για τους πολλούς φίλους της καρδιάς μου που στάθηκαν και στέκονται κοντά μου μέχρι σήμερα στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Αυτή ίσως ήταν και η σημαντικότερη κατάκτηση μου , μέσα από την ενασχόληση μου με την αυτοδιοίκηση, το γεγονός ότι κέρδισα ανθρώπους και όχι νεκρούς τοίχους . Με τιμά η φιλία και η αγάπη όλων των ανθρώπων και δεν την αποποιούμαι . Όσον αφορά το κ. Νίκο Μουρτζιάπη για να σας λύσω όποια απορία εσάς και των «ψαγμένων» αναγνωστών – σχολιαστών σας τον γνωρίζω από την εκδοτική και δημοσιογραφική του δραστηριότητα στην περιοχή (όπως και τόσα άλλα τοπικά πολιτικά στελέχη) αφού είχε την τύχη – ατυχία να μην είναι οπαδός της κουκούλας στο διαδίκτυο, όπως κάποιοι άλλοι!»
Mαρία - Κυβέλη Σωτηρίου


Αμφιλοχία Press: Σεβόμενοι απόλυτα το δικαίωμα του οποιουδήποτε να κρίνει και να αξιολογεί την δουλειά που κάνει το Αμφιλοχία Press , διεκδικούμε και εμείς το δικαίωμα της γνώμης μας και της κρίσης ενεργειών και πεπραγμάνων των ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά του τόπου μας!Ασκώντας λοιπόν αυτό το δικαίωμα,μετά τις αποκαλύψεις του καλοκαιριού ασκήσαμε κριτική σε μία συγκεκριμένη επιλογή της κ Σωτηρίου για το ψηφοδέλτιο,μία επιλογή για την οποία δεν κάνουμε τους μετά Χριστού προφήτες,καθώς ήταν σαφές πως επρόκειτο για λάθος επιλογή εξ'άρχής!Από εκει και πέρα,όσο πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές είναι λογικό και επόμενο να ασχολούμαστε με το θέμα και να εκφράζουμε τις απόψεις για το σκηνικό που δημιουργείται!Σ'αυτό το σκηνικό λοιπόν εμείς εκφράσαμε την άποψη πως η επιλογή Σωτηρίου από την Νέα Δημοκρατία θα είναι μία επιλογή ηττοπάθειας,μία έσχατη λύση χωρίς ουσιαστικές πιθανότητες επιτυχίας!Αυτή είναι η θέση μας,αυτό βλέπουμε και αυτό λέμε,αν τελικώς κάνουμε λάθος...ο Νοέμβριος είναι κοντά!Μέχρι τότε όμως έχουμε κάθε δικαίωμα να λέμε αυτό που πιστεύουμε για τα κοινά του τόπου μας!Όσον αφορά τα σχόλια,ελέγχουμε το περιεχόμενο τους και δημοσιεύουμε το κάθετι,ακόμα και τις επιθέσεις εναντίον μας,αρκει να μην θίγουν ανθρώπους και υπολήψεις!Τέλος,η ανωνυμία πιστεύουμε πως είναι το τελευταίο προπύργιο της αδούλωτης και ανεξάρτητης ενημέρωσης στους καιρούς μας,την ώρα που ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωση έχουν υποταχθεί στα συμφέροντα!Αυτά τα λίγα από έναν ανώνυμο blogger...

50 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βρε βρε,καλως την

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ Τ ΑΡΜΑΤΑ! ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ... ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ BLOGΣΦΑΙΡΑ, ΟΜΩΣ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ!! ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΨΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΕΡΜΑΙΟ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ,ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΡΙΑ - ΚΥΒΕΛΗ ΘΑ ΡΘΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ .. Ε, ΟΧΙ ...ΝΙΣΑΦΙ Υ.Γ. ΑΠΑΝΤΑ Σ ΑΥΤΟ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η αφαντη επικεφαλής της αντιπολιτευσης τα τελευταια 8 χρόνια επιστρέφει με νέα επεισοδια...ο θεος να φυλάει!

Ανώνυμος είπε...

Οι οικογένειες των θυμάτων της αιματηρής καταστολής των διαδηλώσεων υπέρ της δημοκρατίας, τον Ιούνιο του 1989 στην πλατεία Τιενανμέν, κάλεσαν και πάλι την κοκκινη φασιστικη Κίνα να βάλει τέλος στη σιωπή που περιβάλλει τα γεγονότα αυτά με αφορμή την 21η επέτειο της σφαγής, την Πέμπτη.

Σε ανοικτή επιστολή, 128 μέλη της οργάνωσης των Μητέρων της Τιενανμέν, στην οποία συμμετέχουν οικείοι των θυμάτων, κατήγγειλαν τη σιωπή των δικτατορικων κινεζικών Αρχών αναφορικά με την απόφαση του καθεστώτος να καλέσει το στρατό για να θέσει ένα αιματηρό τέλος στο κίνημα τη νύκτα της 3ης προς την 4η Ιουνίου 1989.

«Οι κινεζικές κομμουνιστικές αρχές θα έπρεπε να είχαν ακούσει τις φωνές μας, όμως εξακολουθεί να μην υπάρχει απάντηση» αναφέρεται στο κείμενο, το οποίο καταγράφει τα επανειλημμένα αιτήματα της οργάνωσης για διάλογο και διεξαγωγή έρευνας.

Η οργάνωση διερωτάται μήπως οι Αρχές «περιμένουν να πεθάνουμε για να εξαφανιστεί το πρόβλημα με φυσικό τρόπο» αναφέρεται στην επιστολή που διανεμήθηκε από τη μη κυβερνητική οργάνωση Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Κίνα, η οποία έχει την έδρα της στη Νέα Υόρκη.

Εκατοντάδες, ίσως χιλιάδες διαδηλωτές, φοιτητές και πολίτες που τους συμπαραστέκονταν, σκοτώθηκαν τη νύκτα της 3ης προς την 4η Ιουνίου 1989, όταν τα ειρηνικα....κινεζικά άρματα μάχης βγήκαν στους δρόμους του Πεκίνου.

Με διαταγή του Ντενγκ Σιαοπίνγκ, ο στρατός επενέβη για να καταστείλει τις ειρηνικές διαδηλώσεις υπέρ της δημοκρατίας, οι οποίες είχαν ήδη διαρκέσει επτά εβδομάδες. Η Κίνα έχει αποσιωπήσει το θέμα μέχρι σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Koita yperaspisi sto nikolaki , oyte gia to salma den ekane etsi

Ανώνυμος είπε...

γιαυτο ο κοιμησης κανει παρτι καθε 4 χρονια, γιαυτο οι αντιδημαρχοι τσακωνονται μονο για τα ποστα, γιαυτο δεν γινεται τιποτα αλλο εκτος απο κατι εργα της πλακας, επειδη δεν υπαρχει αντιπολιτευση, και συνεπως εχθρος. οταν η αρχηγος της καθεται καπου στα βορεια προαστεια και ασχολειται με τα bloggs, ποιος τις φταιει που δεν την ψηφηζουν ουτε στα γκαλοπ?? μα φυσικα παντα οι αλλοι, ποτα η ιδια.

Ανώνυμος είπε...

Χάντε το όποιο δίκιο σας κα Σωτηρίου υπερασπιζόμενη τον Νικολάκη.
Σας αναφέρω μόνο ότι πρόκειται για το άτομο που τα έχωνερ στον γαμπρό του Βουλγαράκη και σήμερα γράφει όσα γράφει.
Για να μην σας θυμίσω την περίπτωση Γιαννακά και πρόσφτα Κουρουμπλή...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ..ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ Η ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ 4 ΖΩΕΣ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ..ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΣΤΙΣΕ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ..ΠΟΥ 'ΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΫ;..ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ..ΠΟΥ 'ΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΥΣΗ..ΟΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΧΑΛΙΚΙΑ ΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΟ..ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΎ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΑΠΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ; ΠΟΙΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ..ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ..ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ..

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε 10.26 οχι μονο αυτα , ο νικολακης ειναι και γραφειο τυπου του κ, Βουλγαρακη σημερα αν αυτο το αγνοειες , αλλα αλλη η σχεση με το γαμπρο του Πελεκη και αλλη με τον ιδιο του νικολάκη , τοτε βεβαια δεν τον ήξερε το Βουλγαράκη

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρέπει να ξέρετε οτι εκτός απο τη μαρία στα βόρεια προάστια έχει μετακομίσει και ο νικολάκης , είναι γείτονες όπως έχω μάθει και τα λένε καθημερινά , Ε με άλλο αέρα την μεταφέρεις την είδηση απο την εκάλη και τη κηφισσιά. Λογικό πάντως μου φάνηκε εμένα να αντιδράσει η Μαρία για το φίλο της το νικολάκη.

Ανώνυμος είπε...

H MARIA HTAN KAI TA EINAI I DHMARXOS STIS KARDIES MAS OSO KAI NA PROSPATOYN KAPOIOI NA TIN PARAGKONISOYN KAI NA TIN APAKSIOSOYN

Ανώνυμος είπε...

Tόσο πολυ φίλοι είναι με το Μουρτιζάπη , ωστε να στείλει απάντηση; Μήπως σκεφτόντουν να του παραδώσει το Δήμο; Α όχι μπερδεύτηκα ο άλλος ΜΟυρτζιάπης ήθελε να έρθει στο Δήμο Αμφιλοχίας αυτός ήθελε Αγρίνιο και Μαρία στην Αμφιλοχία.

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ.
ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΑΖΙ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς η κ. Σωτηρίου δεν έχει και πολλά στο μυαλό της να κάνει για τις Δημοτικές Εκλογές , αυτό για μένα φανερώνεται απο την ανοιχτή σύγκρουση και με εσάς. Βέβαια υπάρχουν και δικοί σας δυσαρεστημένοι αναγνώστες και μπορεί έντεχνα να θέλησε να συνασπίσει μαζί της και αυτό το κομμάτι. Ο Κοιμήσης αν υπάρχει και δεύτερος συνδυασμός απο το ΠΑΣΟΚ δύσκολο θα καθαρίσει απο την πρώτη Κυριακή, οπότε αν το Μαράκι περάσει στο δεύτερο γύρο τότε και έχει τη συνδρομή του αποτυχών αντάρτη στη δεύτερη τότε μπορεί να δείτε και την μεγάλη έκπληξη. Μπορεί η συμφωνία εξάλλου που διαδίδεται μεταξύ του αντάρτη και της κ. Σωτηρίου να εχει να κάνει με στήριξη αμφίδρομη τη δεύτερη Κυριακή. Κάτι τέτοια φτάνουν στα αυτιά μου

Ανώνυμος είπε...

Είστε τόσο αδαείς που δεν μου κάνει εντύπωση ότι και αν σας γράφει ο Νικολάκης . Τον εγκαλείτε για την συμπεριφορά του απέναντι στο Πελέκη και τη Γιαννακά. Έτσι βγαίνετε στη σέντρα μαζί του; Τόσα και τόσα υπάρχουν για να ασκήσετε κριτική απέναντι του! Είναι δυνατόν; Το θέμα δεν είναι πως και γιατί βγήκε στην κόντρα μαζί τους(Πελέκη – Γιαννακά) . Το ζουμί της υπόθεσης και για τη μια και για την άλλη περίπτωση είναι γιατί τώρα έχουν συνασπιστεί για διαφορετικούς λόγους μαζί . Ο Πελέκης βέβαια δεν θέλει ούτε να ακούει για το Νικολάκη παρότι έχει αποσύρει τις μηνύσεις , δεν ξεχνάει ποτέ ποιοι προσπάθησαν να τον δολοφονήσουν όπως λέει και το Μαράκι στην επιστολή της και σήμερα περισσότερο από ποτέ δεν θέλει να ακούει για Μουρτζιάπη και για άλλους λόγους που δεν πρέπει να αναφέρω γιατί θα πέσει μαχαίρι. Η Σοφία τώρα με το κ. Μουρτζιάπη όπως λέει και η Δήμαρχος είναι ένα και το αυτό το τελευταίο χρόνο. Έχουν συνασπιστεί μπροστά στους κοινούς μεγάλους εχθρούς που έχουν στην πόλη του Αγρινίου, και θυμούνται ως μια κακή παρένθεση στη σχέση τους που από πάντα ήταν καλή την περιπέτεια της μήνυσης . Η Σοφία και ο Νικολάκης εξάλλου ανήκουν και οι δύο όπως έχει γίνει γνωστό σε ένα λόμπυ και προστατεύονται. Ξέρετε τι μου κάνει πάντως την μέγιστη εντύπωση; Σκεφτείτε με όλα αυτά που συμβαίνουν εδώ τι μπορεί να γίνεται και τι συμφέροντα παίζονται με τα μεγάλα εκδοτικά και δημοσιογραφικά συγκροτήματα των Αθηνών; Αν εδώ . στην νεκρή αιτωλοακαρνανία υπάρχει τέτοια κωλοτούμπα και τέτοια διαπλοκή σκεφτείτε τι γίνεται στην αθήνα. Εγώ πάντως τρομάζω στην ιδεά και να σκεφτώ .

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΟ ΞΑΝΑΠΗΓΕΣ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ;

Χ.Π. Μοσχανδρέου είπε...

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος Νικολάκη .
Χ.Π. Μοσχανδρέου

Ανώνυμος είπε...

poylaei to didimo maraki - nikolakis i idea moy einai; leo na katierosete kai stili monimi

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά η κ. Σωτηρίου έθιξε κάτι που κανείς σας δεν σχολίασε . Έβαλε με την επιστολή της ένα σημαντικό ζήτημα , που δεν είναι άλλο από αυτό της φιλίας μεταξύ των ανθρώπων και την τιμά ιδιαίτερα που το χαρακτήρισε ως τη μέγιστη κατάκτηση της . Τη κ. Σωτηρίου τη γνωρίζω , το κ. Μουρτζιάπη πάλι όχι αλλά διακρίνω ότι και οι δύο ξέρουν να βάζουν πάνω από όλα τη φιλία και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς αυτό είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση. Έχει δίκιο η Δήμαρχος που τονίζει ότι οι νεκροί τοίχοι δεν της λένε κάτι. Οι εποχές είναι σκληρές και για να πετύχουμε θα πρέπει να έχουμε ο ένας τον άλλον. Αλλά τι να πεις . Οι καλοί και οι ξέσκεποι όπως λένε και στο χωριό μας πάντα την πληρώνουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο Βουλγαράκης πάντως πάντα από το νομό ψωνίζει
Πότε γυναίκα, πότε συνεργάτες γιατί εκτός από το Νικολάκη είναι χρόνια φίλος και συνεργάτης του Υπουργού και Αμφιλοχιώτης στο γραφείο του

Ανώνυμος είπε...

MAΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΓΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Κ Μοσχανδρέου και λίγα λέτε
Αλλά του είχατε παρέχει φιλόξενη στέγη κι εσείς και δεν λέγατε να ξεκολήσετε από πάνω του. Δεν ξέρω αν σας έφερνε ψήφους αλλλά θα σας πουλούσε με μαθηματική ακρίβεια όπως και έγινε. Σας κόστισε από κάθε άποψη ο μικρός σας λέω

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάτε να βολευτείτε εσείς που γράφετε όπως ο Νικολάκης και μην του κάνετε άλλο διαφήμιση
Άντε γιατί μου φαίνεται πως με τόσο προβολή κινδυνεύουμε έχουμε αναγάγει σε πρότυπα τέτοιου είδους συμπεριφορές και πρόσωπα

Ανώνυμος είπε...

http://paronetol.blogspot.com/2010/06/offshore.html γέλασα πάρα πολύ σήμερα , θυμήθηκα την αλησμόνητη λαϊκή ρύση που ο ίδιος ο Νικολάκης είχε ανασύρει στη μνήμη μας για τη Βουλευτίνα του νομού μας

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΧΡΗΣΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ
ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ο Μουρτζιάπης ενώ κολλητός της κ. Σωτηριου χτυπούσε με τα γραπτά του πάντα το κ Αρβάλη ; Δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ;

Ανώνυμος είπε...

pote aliteia exete skopo na petaksete thn koykoyla kala ta leei i maria den mporeite na grafete tosa kai tosa kriptomenoi

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΧΩΡΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΕΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ να βάλετε μια φωτογραφία του κ. Μουρτζιάπη έχω αγωνία να δω για ποιον γίνεται όλος αυτός ο ντόρος

Ανώνυμος είπε...

Είναι τοσο λυπηρό να αφιερώνουν κάποιοι τόσες γραμμές για μερικα πρόσωπα
Θα ασχοληθεί κανείς με τη Μαρία;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΖΕΙ Ο ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΑΚΟΣ , ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ! ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΤΟΝ ΠΕΘΑΜΕΝΟ... ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΜΑΡΙΑ -ΚΥΒΕΛΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ , ΜΕΤΑΞΥ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΝΔΡΩΝ?? Ο ΜΟΝΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.. ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?? ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΕΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

με την μαρια ο νικος εχει ιδαιτερη σχεση εδω ειχε βγει μεχρι το extra για παρτυ της . η σχέση τους ειναι καθαρά φιλική φυσικά αλλα σχεδόν ερωτική χρωσταέι πολλά απο το ταπεραμέντο και την μαεστρία του ο νικολάκης ή ο νίνο όπως τον αποκαλούν οι πιο φίλοι του και η Μαρία χαιδευτικά στην πρώην δήμαρχο. Ήταν φυσικό λοιπόν οτι θα σας έκραζε
Απο την άλλη με το σάκη έχουν μια επίσης εξαιρετική σχέση και μπορεί να ελπίζει και σε συνεργασία μαζί του εξάλλου ο Σάκης αγαπάει και αναδεικνύει τους δεξιούς

Ανώνυμος είπε...

simfono me to 12: 41

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε το παιδί και έχει δουλειά αυτές τις ημέρες για να πείσει την κοινωνία ότι δεν έχει οφ σορ ο Βουλγαράκης

Admin είπε...

Επειδη τα σχολια ειναι πολλά και οι διαμαρτυρίες για μη δημοσιυεση επίσης,να σας ενημερώσω όπως λέω και στην ανάρτηση πιο πάνω πως δεν δημοσιεύονται σχόλια που εμπεριέχουν μομφή και προσβολη προσώπου!Στην διαδικασία αυτή ίσως έχουν κοπεί και μερικά που ήταν στο όριο αλλά έτσι έπρεπε να γίνει!Μπορείτε να πειτε ότι θέλετε κόσμια και χωρίς ονόματα και αμέσως θα δημοσιευθεί!

Ανώνυμος είπε...

Ολοι αυτοί δυστυχώς μας κυβερνούσαν αυτά τα χρόνια ..αυτή είναι η δυσάρεστη πραγματικότητα

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο Κ. ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗΣ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ
Ο Κ. ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΠΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΗΣ ΦΙΛΕΝΑΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Εύστοχη επικοινωνιακά η κίνηση της Μαρίας να απαντήσει

Ανώνυμος είπε...

Μοσχανδρέου για φυλάξου εσύ γιατί έκανες πολλά λάθη με το μικρό και άνοιγες πολύ το στόμα σου όταν ήσασταν μαζί
Οπότε συνιστώ προσοχή

Ανώνυμος είπε...

Δεν ιδρώνει το αυτί της Μαρίας και του Νικολάκη
Είναι του ίδιου θηράματος αυτοί και οι δύο , Ρωτάτε εμένα που τους ξέρω από πρώτο χέρι και τους δύο .

Ανώνυμος είπε...

Τι έκανε στη Κω ο μπλοκερ πρόσφατα; Έτσι έμαθα ότι έκανε ένα ταξιδάκι να δει ένα παλιό και αγαπημένο φίλο. Ποιόν άραγε πήγε να δει εκεί που αυτός δεν μπορούσε να έρθει να τον δει με καμιά δύναμη;

Ανώνυμος είπε...

Μαρια και Νίκος το δίδυμο που σαρώνει τα σχόλια στα blog

Ανώνυμος είπε...

Τι ακριβώς υπηρεσίες προσφέρει ο κ. Μουρτζιάπης στο κ. Βουλγαράκη αδυνατώ να καταλάβω . Αφού ο Βουλγαράκης δεν είναι πουθενά; Θα το μάθω όμως

Ανώνυμος είπε...

Mia fora kai ena kairo eixe gennitei enas poi megalos paranomos erotas
Perissotera den mporo na sas po
Prepei na exete kai ligo fantasia
Ego exo kai oxi mono fantasia alla kai kalous pliroforiodotes
Etsi gia na min pistuoyn kapoioi pos an kanoun tis bromies toys ektos nomoy den matenontai

Ανώνυμος είπε...

Eίστε στο σύνολο σας όλοι μηδενιστές και στεγνοί συκοφάντες αφού σχολιάζετε καταστάσεις που είτε δεν είστε σε θέση να γνωρίζετε , είτε έχει φανταστεί εξ ολοκλήρου

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΤΟ PRESS .GR ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑΚΙΑ
ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΙΖΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ
ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΩΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΛΕΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ
ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΚΟΒΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ

Ανώνυμος είπε...

Η είδηση είναι μια
Ο Μοσχανδρέου είναι ζωντανός

Admin είπε...

Τέρμα τα σχόλια γιατι το θέμα έχει πλατιάσει ανουσίως!

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθω το blog καθημερινα αλλα.........Βαρεθηκα αυτη την ανωνυμια επιτελους οποιος θελει να σχολιασει κατι ας γραψει επωνυμα, οχι μονο γι αυτο το θεμα αλλα γενικοτερα στο blog. Ας σταματησει αυτη η αμφιλοχιωτικη τακτικη του "κουτσομπολιου" και του "τα γνωριζω ολα" Νεκταριος Παππας.......