Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ...ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…!


Επιστολή Δημότη Αμφιλοχίας

Έχω την απορία να δω τι θα κάνει η νέα δημοτική αρχή που θα βγει από τις δημοτικές εκλογές με τα νέα δεδομένα του Καλλικράτη.
Οι Δημοτικοί άρχοντες που πέρασαν από την περιοχή μας,εκτός ελαχίστων περιπτώσεων,δεν έκαναν κανένα σημαντικό έργο για την ανάπτυξη της περιοχής αντίθετα ήρθε ο μαρασμός γι’αυτήν .Τέλος τα ψέματα και τα παραμύθια ότι έγιναν τεραστία σημαντικά έργα στην περιοχή μας.Παραδείγματα αρκετά,πλατείες σε χώρια σε τραγική κατάσταση,χόρτα, σκουπίδια διάσπαρτα πάντου,παραλίες αναξιοποίητες με κανένα πρόγραμμα για τουρισμό ,παρκινγκ στο Δήμο Αμφιλοχίας…μια ώρα για να βρεις να παρκάρεις,ύδρευση σε χώρια, ειδικά το καλοκαίρι το νερό με το σταγονόμετρο, για την νεολαία καμία πρόταση από κανέναν και αλλα πολλά που δεν έγιναν… Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αμφιλοχίας τι κάνατε όλα αυτά τα χρόνια στην περιοχή μας,δώστε μια απάντηση στο κόσμο που σας ψήφιζε… Πολύ φοβάμαι ότι θα πάθετε σαν τους βουλευτές που δεν κυκλοφορούν πουθενά γιατί τους κράζει ο κόσμος. Κύριοι πρέπει να καταλάβετε,δεν λύνονται τα προβλήματα στις καφετέριες της Αμφιλοχίας με καφέ και τσιγάρο,ο κόσμος γελάει μαζί σας γιατί δεν έχετε προτάσεις να φέρετε για την ανάπτυξη της περιοχής μας.Ο τόπος χρειάζεται σοβαρούς Δημοτικούς σύμβουλους με μόρφωση και επίπεδο για να γίνει κάτι σε αυτόν τον τόπο και όχι σύμβουλους που κοιτάνε την καρέκλα και δεν την αφήνουν να καθίσει κανένας άλλος που θα έχει ιδέες και όρεξη για δουλειά.Ο λαός της Αμφιλοχίας και του Βάλτου θα σας ταρακουνήσει με προτάσεις ,γι’αυτό να είστε σίγουροι και μην επαναπαύεστε ότι θα έχετε εύκολο έργο.Πρεπει όλοι οι συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν το Δήμο Αμφιλοχίας να φέρουν προτάσεις υλοποιήσιμες και όχι προτάσεις ουτοπικές που μένουν στα συρτάρια του Δημαρχείου. Αυτά τα λίγα για σας που κυβερνήσατε και θα κυβερνήσετε αύριο αυτό το τόπο...

11 σχόλια:

Christos είπε...

Σε δέκα μέρες περίπου θα κατεβουμε Αμφιλοχία από Σουηδία όπου μένουμε, για να περάσουμε τις διακοπές μας όπως πάντα. Όπως τα τελευταία χρονια, έτσι και φέτος θα έρθουμε με αυτοκίνητο. Όπως καταλαβαίνετε, διασχίζουμε όλη την Ευρώπη, και πουθενά δεν έχω δει τέτοιο κυκλοφοριακό χαλι και έλλειψη parking στην Ευρώπη, όπως μέσα στην Αμφιλοχία.

Το 2004 μου υποσχεθηκαν ότι ο δήμος πήρε την Ένωση, μπροστά στην Αστυνομία, και ότι σε λίγους μήνες θα γίνει parking. Πέρασαν 6 ολόκληρα χρονια και ακόμα θα προσπαθώ να βρω parking...Το 2004 μου υποσχεθηκαν ότι και το σπίτι μας, διπλα στην Αγια Παρασκευή, θα μπει σε λίγο καιρό στον βιολογικό. Πέρασαν 6 ολόκληρα χρονια και ακόμα θα κάνουμε οικονομία στο μπάνιο... Και φυσικά θα συνεχίζουμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο για νερό...

Ανώνυμος είπε...

H HΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ BLOG ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ PARKING.ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ 1998 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΒΕΒΑΙΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

E KAI SY CHRISTO KATSE SOUHDIA ...TI ERXESAI AFOU 8A XALASTEIS?

Ανώνυμος είπε...

file ellhnosouide to parging sthn enosh einai anoikto mporeis na parkareis mono poy den exei fylaka, oso gia to biologiko arkei na plhroseis ta telh syndeshs kai amesos leinete to provlima sou. a kai poy eisai mhn erxeste mono gia na ta brhte ola etoima, ektos apo sxolia afhste kai kati pio oysiodes, giati nai men souidia alla h nootropia........

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή κυριε πρασινοφρουρε όταν έλεγε παρκινγκ εννοουσε αυτό?εχεις πάει ποτε?πορευθειτε με τις παροπίδες σας και θα πάμε καλα!Ακους εκει παρκινγκ...το ανεκδοτο της ημερας...μετα το υποθαλασσιο παρκινγκ βεβαια!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Ανώνυμε! Μένω στην Σουηδία 30 χρονια και δεν μπορείς να ζητάς από μένα να σου λύσω τα προβλήματα της πόλης που γεννηθικά και μεγάλωσα ερχόμενος για ένα μηνα διακοπών. Ποτε δεν διαμαρtηρηθηκα όταν διανυκτερεύω στην Austria και στην Γερμανία γιατί απλούστατα στην Ευρώπη (εκτος Ελλάδος) τέτοια προβλήματα δεν υπάρχουν.

Φιλε μου στο κάτω-κάτω έφερα και λίγο συνάλλαγμα στην Ελλάδα όταν έκτισα το σπίτι μου στην Αμφιλοχία. Και ακόμα πληρώνω και δημοσια τέλη για όλο τον χρόνο ενώ ζω εκεί μονο 30 μέρες, και πληρώνω και ΕΡΤ ενώ δεν έχω και ούτε βλέπω τηλεόραση στις διακοπές μου.

Όσον αφορά το parking, ένας από τους αντιδημάρχους μου είπε ότι θα γκρεμίσουν την Ένωση για να γίνει κανονικό parking. Είναι τόσο δύσκολο αυτό το έργο? Το κόστος του δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από ένα frappe για κάθε πολίτη. Όσο για τον βιολογικο, για να συνδεθώ, πρέπει πρώτα να σκάψει ο δήμος τον δημόσιο δρόμο μπροστά από το σπίτι μου, κάτι που ακόμα περιμένω. Αλλα ο δήμος κρατάει τις υποσχέσεις του όπως όλοι οι Έλληνες πολιτικοί μετά την μεταπολίτευση...

Και κάτι ακόμα. Στην Σουηδία που ζω, αν κάποιος ιδιοκτητης κάποιου εγκατελειμένου σπιτιού (όπως πάνω από την Αγια Παρασκευή)έχει αφήσει το σπίτι του σε τέτοια κατάσταση, επειδή δεν έχει κατοικηθεί πάνω από 30 χρονια)ο δήμος θα του το είχε πάρει αντί ενός συμβολικού ποσού και θα το είχε κάνει κάτι για τον δήμο. Αυτά βεβαια συμβαίνουν μονο σε σοβαρές χώρες και όχι στην Αμφιλοχία...Και κάτι ακόμα. Με τον Αποστολη είμαστε παιδικοί φίλοι και με τον Βασίλη Γάκη παίζαμε μαζί μπάλα...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΛΗ..ΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

file apo souidia h amfiloxia den einai xora einai mia mikrh polh kai anikei sto moyrdelo poy legete ellada
se ayth thn polh loipon poy anhkei se ayth th xora exoyme pio symantika provlimata logo ths xoras fysika, den mas apasxolei pou 8a parkareis ti limo sou afoy eftiakses spiti xoris parking, emeis ta tapeina mas car ta voleyoyme mia xara, se perimenoume na er8eis me to kalo ki epidh gnorizoume oloi poso mprosta einai oi xores ekei pano 8a 8elame apo sas symvoules me oysia kai protaseis proxorimenes!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΕΤΕ ανωνυμε των 4:46 ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΛΥΝΕΙΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΕΡΜΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ? ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΗΣΟΥΝ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΤΟΥΣΕΣ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΡΗΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ LIMO ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ ΜΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ `ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ`. ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΕΞΗΠΗΡΕΤΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΛΗ ΕΚΛΗΣΕ .