Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Μέσα στην ημέρα κλείνουν οι εκκρεμότητες σε Δήμο και Περιφέρεια

Κατά την διάρκεια της ημέρας ελπίζουμε πως θα έχουμε στην διάθεσή μας τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας για την Αμφιλοχία,τα οποία και θα δημοσιεύσουμε!Νωρίς το μεσημεράκι ακόμα λογικά θα έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα που έχει προκύψει με τον Ιναχο έτσι ώστε να ανακοινώσουμε και τους εκλεγέντες σε Ιναχο,Μενίδι ούτως ώστε να εχουμε την πλήρη εικόνα του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου του Καλλικρατικού Δήμου Αμφιλοχίας!Άλλο ένα σίριαλ που θα λάβει τέλος ως το απόγευμα,ελπίζουμε με θετική εκβαση,είναι αυτό της εκλογής του Γιώργου Τσόγκα στο Περιφερειακό Συμβούλιο,πράγμα που λίγο πριν το νήμα δείχνει να ειναι πολύ κοντά για τον Αμφιλοχιώτη υποψήφιο!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλπόσ κ Βασίλασ στο Μενίδι, Καρδάρα στον Ίναχο..Αυτά γνωρίζω μέχρι στιγμήσ..Θα δούμε..

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ 100% ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ.ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΧΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ .ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΤΟΝ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟ ,ΜΗΠΩΣ Η ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ;Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΑΞΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην Παρασκευή Ψωφάκη και στην Σοφία Ανδρίκουλα για τις πρωτιές τους! Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα νέα πρόσωπα και σε ηλικία αλλά και με διάθεση για δουλειά!

Ανώνυμος είπε...

Βαριέμαι τόοοοοοοοοοοσο πολύ να ακούω όλα αυτά τα άσχημα για τον κύριο Κοιμήση! Σαφώς και είναι αλήθεια ότι είναι αντικοινωνικός, αλλαζόνας, υπερόπτης και αδιάφορος.Μπορεί τότε κάποιος να μου πει ποιος τον ψηφίζει και παίρνει 54% ?? Πάντως όχι εγώ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΛΑ,ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΤΗΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ Ψ'ΧΑΛΑΣ. Η ΑΝΔΡΙΚΟΥΛΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΑΝΔΡΙΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ 11.25, ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ Η ΚΑΜΑΡΙΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ 24ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ. ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ε, μα πόσοι είναι πια αυτοί?? Και γιατί τους επιτρέπουμε να βυθίζουν την πόλη αλλά και τον ευρύτερο δήμο όλο και περισσότερο στο σκοτάδι???

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω. Ξέρω ότι είναι τεράστιος ο πόνος αλλά πρέπει να σταματήσει αυτο το πράγμα. Βγαίνετε όλοι οι δεξιοί και λέτε, οτι φταίει ο κόσμος της αμφιλοχίας που είναι χαζός και δεν θέλει να πάει μπροστά ο τόπος κτλ κτλ κτλ. Όταν η Αμφιλοχια έβγαλε δήμαρχο την κυρία Σωτηρίου, πως πρέπει να χαρακτηρίσουμε τον κόσμο της Αμφιλοχιας για αυτή την επιλογή; Δηλαδή αν έβγαινε δήμαρχος ο Πρεβεζανος θα ήταν σοφός ο κόσμος της αμφιλοχίας; Είναι τόσο μεγάλος πολιτικός; Αυτός που έχασε στο μενίδι από Βασιλα. Δηλαδή το 2002 οι μενιδιάτες ήταν σοφοί και βγάλαν Πρεβεζάνο και το 2006 κομματοσκυλα και βγάλαν το Βασιλα; Η απλά δεν έμειναν ικανοποιημένοι; Τέλος πάντων, το ότι ο κόσμος δε θελει να παει μπροστά ο τόπος είναι αυτονόητα λάθος. Δεν χρειάζεται καν επιχειρήματα. Είναι προφανές ότι όταν σε ψηφίζει το 55%, είσαι η καλυτερη επιλογή. Δείτε την αλήθεια. Ιναχος και Μενίδι ήταν νέες περιοχές για τον Κοιμήση. Δεν τους έχει κάνει ούτε ένα ρουσφέτι. Αλλά τον εμπιστεύτηκαν. Κάτι λέει κι αυτό. Ακόμα και στο Μενίδι, οριακά μπροστά ήταν ο Πρεβεζάνος. Και για αποχή, μη λέμε ότι θέλουμε...Οι δεξιοί σήκωσαν και τους πεθαμένους. Κάντε αυτοκριτική και μην κρίνετε έτσι στα τυφλά. Τα πράγματα είναι καθαρά: η ΝΔ αν είχε άτομα άξια να κατέβαζε έναν υποψήφιο Αμφιλοχιώτη. Επιλογή από Ιναχο κ Μενίδι ήταν εξαρχής επιλογή ήττας.
Ο κοιμήσης σάρωσε γιατί εσείς που γράφετε δεν είστε ο μέσος πολίτης που έχει παράπονα γιατι δεν του στόλισε το δέντρο μπροστά από το μαγαζί, ή γιατί δεν του εστρωσε το πάρκινγκ να σταματάνε οι περαστικοί. Βαρέθηκα να ακούω για τους μαγαζάτορες της αμφιλοχίας που είναι το καρκίνωμα που τόσα χρόνια κράτησε πίσω τον τόπο. Αυτοί που δεν πλήρωσαν ποτέ εφορία και τώρα διαμαρτύρονται για το χαρτί της περαίωσης και για το ΔΝΤ. Πριν μιλήσουμε, ας κοιτάμε λίγο τον καθρέφτη.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 1.49, ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΕΣ ΕΙΝΑΙ.