Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κοιμήση στην Αμφιλοχία

Νωρίς το βραδάκι θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε σίγουρα τους Δημοτικούς Συμβούλους του κ Κοιμήση μα μέχρι τώρα και μετά απο αρκετές ανατροπές εκλεγονται οι: Ψωφάκη Παρασκευή,Σταμούλης Γιώργος,Γάκης Βασίλης,Μαργάρη Ρία,Κοπίδης Κώστας,Παπούλιας Άκης,Θεοδώρου Χρήστος,Τσόλκας Χρήστος και παλεύουν για την 9η θέση οι Μπαλάσκας,Μπίνας και Νικολέτος με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πήξαμε στα καινούργια πρόσωπα!!!
Με φρέσκιες ιδέες.....
Είμαι 30 χρονών και βαρέθηκα να τους βλέπω.Αυτοί δε βαρέθηκαν να τρώνε και να μην κάνουν τίποτα??

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και δεν βαρέθηκαν! Αλλά δεν βρέθηκε κανένας νέος άνθρωπος από τον χώρο τους να διεκδικήσει θέση στο συμβούλιο, να έχει όρεξη για δουλειά, ιδέες, μεράκι για τον τόπο?? Κανείς?? Απολύτως???

Ανώνυμος είπε...

πως δεν κανουν ρε φιλε..στρωνουν πισα στα μαντρια προεκλογικα αλλα ο κοσμος της αμφιλοχιας τετοιος ειναι.σταχτη στα ματια θελει κι ολα καλα.γι αυτο ειμαστε πισω σ ολους τους τομεις.κοιταμε 20 τα μετρα πισα και δεν κοιταμε το μελλον μας.Βλεπουμε κυριοι αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.Σας καλυπτει το συστημα,οτι ειναι νομιμο δεν ειναι και ηθικο.

Ανώνυμος είπε...

Το βραδακι είπεσ κ είναι μεσάνυχτα...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΑΚΗΣ ΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΨΩΦΑΚΗ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

Ανώνυμος είπε...

να πατε εκει που σας αρεσει αν δεν σας αρεσει η Αμφιλοχια. Η ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΞΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ . ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

πληρώστε τους......τζάμπα είναι άλλωστε, έτσι δεν είναι...ε ρε που πάνε τα ελλείματα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε μεγάλε, φυσικά και θα πάμε εκεί που μας αρέσει, δεν έμεινε και κανένας άλλωστε στην πόλη. Να μείνετε εσείς με τις άπειρες λακούβες, τα τσίγκινα άθλια φαναράκια στην παραλία και να κουβαλάτε νερό με τους κουβάδες! Ωχ τώρα...