Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Η τελευταία προεκλογική συνέντευξη του Γ.Πρεβεζιάνου


1_ ΕΡΩΤΗΣΗ“MENOUMEAITO.GR”

Πως αποφασίσατε να θέσετε υποψηφιότητα για το δημαρχιακό αξίωμα στο νέο διευρυμένο δήμο Αμφιλοχίας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Μετά από σκέψη που είχε να κάνει με τη βούλησή μου να συνεισφέρω σε ένα διευρυμένο Δήμο, ως συνέχεια της προσπάθειάς μου για (8) οχτώ χρόνια στο Δήμο Μενιδίου και αφού τηρήθηκαν οι διαδικασίες επιλογής στο πρόσωπό μου. Η κατά γενική ομολογία πετυχημένη θητεία μου ως Δήμαρχος στο Δήμο Μενιδίου μου έδινε δύναμη για να διεκδικήσω το Δημαρχιακό αξίωμα στο νέο διευρυμένο δήμο Αμφιλοχίας.



2_ ΕΡΩΤΗΣΗ “MENOUMEAITO.GR”

Θεωρείτε ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να πάρουν τον χαρακτήρα δημοψηφίσματος υπέρ ή κατά του μνημονίου και της εν γένει οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οι περιφερειακοί Δήμοι θεωρώ ότι έχουν να επιλύσουν βασικά προβλήματα καθημερινότητας και οι δημότες γι’ αυτό κυρίως ενδιαφέρονται. Η οικονομική πολιτική ασφαλώς και απασχολεί όλους τους πολίτες, νομίζω όμως ότι ο δημότης όταν αντικρίζει τον υποψήφιο το πρώτο που σκέπτεται είναι ότι ποιόν θα επιλέξει για Δήμαρχο σε σχέση με την προσωπικότητα, τον χαρακτήρα και τα επιχειρήματα για λύση προβλημάτων που απασχολούν το Δήμο.



3_ ΕΡΩΤΗΣΗ“MENOUMEAITO.GR”

Ποιο είναι το όραμα σας και ποιες οι προτεραιότητες έργων που θέτετε για το διευρυμένο δήμο Αμφιλοχίας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Το πρώτο που σκέπτομαι είναι το πώς θα βάλουμε το Δήμο σε τροχιά ανάπτυξης και τούτο βεβαίως είναι ζήτημα επιστημόνων που θα πρέπει να συνεισφέρουν μελετώντας και προτείνοντας την πορεία που θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να γνωρίζουν οι πάντες τα πάντα. Όσον αφορά τις προτεραιότητες αυτό που εισπράττω ως αίτημα είναι γενικότερα η επίλυση του προβλήματος της ύδρευσης γενικά στο διευρυμένο Δήμο μας κυρίως όμως στον Καποδιστριακό Δήμο Αμφιλοχίας. Η προστασία του περιβάλλοντος με την ολοκλήρωση των υπαρχόντων ήτην έναρξη κατασκευής νέων βιολογικών καθαρισμών, την οδοποιία κυρίως σε διαμερίσματα που πράγματι το πρόβλημα είναι μεγάλο, την εξυπηρέτηση γεωργών και κτηνοτρόφων με τη δημιουργία βασικών υποδομών που έχουν πράγματι ανάγκη και θα αποτελέσουν προτεραιότητα της νέας Δημοτικής αρχής.



4_ ΕΡΩΤΗΣΗ“MENOUMEAITO.GR”

Πώς κρίνεται το έργο της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η απερχόμενη δημοτική αρχή αν μη τι άλλο κρίνεται από αναποτελεσματικότητα. Βλέπονταςτην κατάσταση που επικρατεί κυρίως στην πόλη της Αμφιλοχίας, αλλά και στα διαμερίσματα του δήμου. Άλλωστε οι προσπάθειες των τελευταίων ημερών για«παραγωγή» έργου που δεν τιμά κανέναν αποδεικνύει και το ανακόλουθο των λόγων για επίλυση προβλημάτων από τη σημερινή δημοτική αρχή, αλλά κυρίως μια παλιά αντίληψη για το πώς πρέπει να διοικείται ένας Δήμος.



5_ ΕΡΩΤΗΣΗ“MENOUMEAITO.GR”

Ποιο είναι το έργο που έχετε να προτάξετε στους δημότες για να σας επιλέξουν, ως την καλύτερη λύση για τον τόπο;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αν πρέπει να σας απαντήσω μόνο για ένα έργο θα σας πω ευθέως η ύδρευση και γιατί είναι καθολικό αίτημα όλων των Δημοτών και γιατί το θεωρώ ΝΤΡΟΠΗ για τον τόπο να παρακαλούν οι δημότες να γίνει έστω και προσπάθεια για την επίλυσή του.



6_ ΕΡΩΤΗΣΗ“MENOUMEAITO.GR”

Αισθάνεστε ότι έχετε την αντοχή και τα ψυχικά αποθέματα για να αντεπεξέλθετε στη νέα«Καλλικράτεια» εποχή;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν έχω μόνο την αντοχή και τα ψυχικά αποθέματα αλλά κυρίως τη βούληση να πετύχω. Άλλωστε η συμμετοχή μου στα κοινά εξαντλείται στο Δήμο και για τούτο δεν θα έχω άλλη σκέψη η οποία ίσως θα με κούραζε και θα ήταν αποπροσανατολιστική για την επιτυχία στο έργο μου ως Δήμαρχος.



7_ ΕΡΩΤΗΣΗ“MENOUMEAITO.GR”

Τα οικονομικά των ΟΤΑ βρίσκονται σε διαρκή κρίση τα τελευταία χρόνια. Το κλίμα δεν φαίνεταιαισιόδοξο ούτε για την επόμενη περίοδο. Πώς σκοπεύετε να αναστρέψετε αυτό το δυσμενές κλίμα, πώς θα εξασφαλίσετε τους απαραίτητους πόρους; Και μην ξεχνάμε ότι ο διευρυμένος Δήμος Αμφιλοχίας, θα έχει πολλά δημοτικά διαμερίσματα, στα οποία υπάρχει ακόμα η ανάγκη για βασικές υποδομές όπως η ύδρευση και η αποχέτευση.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πράγματι το ζήτημα των οικονομικών των ΟΤΑ μας βάζει όλους σε σκέψεις κυρίως και μετά την μείωση των ΚΑΠ και της ΣΑΤΑ τον τελευταίο χρόνο. Επιτρέψτε μου όμως να πω ότι πάντα θα υπάρχουν πηγές χρηματοδότησης και για τη νέα Δημοτική περίοδο θα είναι το ΕΣΠΑ και το Καλλικρατικό πρόγραμμα «ΕΛΛΑΔΑ» το οποίο θέλω να πιστεύω ότι θα χορηγηθεί στους Δήμους έστω και σε μικρότερο από το προβλεπόμενο ποσό. Αυτά πέραν των άλλων πόρων που εισρέουν στους Δήμους.



8_ ΕΡΩΤΗΣΗ“MENOUMEAITO.GR”

Σύμφωνα και μετον Εθνικό Χωροταξικό Σχεδιασμό πολλές περιοχές, έχουν διαφορετικούς προσανατολισμούς και στόχους ανάπτυξης, αλλά και διαφορετική ιστορική, πολιτική και κοινωνική δομή, διαφορετική οικονομική παράδοση και λειτουργία.

• Ίναχος= 52χιλιόμετρα απο την αμφιλοχία - ορεινός δήμος με φυσικές ομορφιές, έντονη πολιτιστική παράδοση και με πολλές δυνατότητες για εναλλακτικό τουρισμό όπως θρησκευτικό, ιαματικό και αθλητικές δραστηριότητες όπως το αλεξίπτωτο πλαγιάς.

• Μενίδι = 25 χιλιόμετρα περίπου από την αμφιλοχία. Φέτος η επισκεψιμότητα στο όμορφο τουριστικό θέρετρο του Μενιδίου αυξήθηκε κατακόρυφα, ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.

Ως γνωστόν στο συνδυασμό σας θα συνυπάρχουν σύμβουλοι προερχόμενοι από όλους τους πρώην Δήμους και ο καθένας αναμένεται ναζητήσει τα ανάλογα «ανταλλάγματα» σύμφωνα με τη βοήθεια που σας πρόσφερε στις εκλογές...

Πως σκέφτεστε να λειτουργήσετε και πόσο θα αντέξετε στις διάφορες “πιέσεις”;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σας ανέφερα προηγουμένως ότι η αναπτυξιακή πορεία των Δήμων θα πρέπει να αποτελέσει μέλημα επιστημονικής ομάδας η οποία βεβαίως θα λάβει υπόψη όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν και τους τρείς Δήμους και θα μας καταθέσει την άποψήτης. Όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας και τις «πιθανές» πιέσεις που μπορεί να ασκηθούν να είστε βέβαιος ότι δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα γιατί δεν έχω διάθεση ούτε κάποιος να αδικηθεί ούτε να υπάρξουν ανταλλάγματα. Αν αυτά εμένα με επηρέαζαν να ξέρετε ότι θα ήμουν στο σπίτι μου και όχι υποψήφιος.



9_ ΕΡΩΤΗΣΗ“MENOUMEAITO.GR”

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Μενίδι πριν από ένα χρόνο περίπου εντοπίστηκαν περισσότεροι από 1.000 τόνοι νεκρών ψαριών σε κλωβούς ιχθυοκαλλιεργειών, που επίσης έχουν κατακλύσει την περιοχή. Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι ο Αμβρακικός προστατεύεται από τη Συνθήκη Ραμσάρ και είναι από τις σημαντικότερεςπεριοχές της Ελλάδας σε οικολογική αξία! Υπάρχει μέριμνα απο τον Δήμο γι' αυτό το πρόβλημα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τη θέση μου για το θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών την έχω καταθέσει και θα επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι θα πρέπει να υπάρξει πρόταση χωροθέτησης για την εγκατάσταση αυτών των μονάδων, λαμβάνοντας υπόψη και το ότι είναι η κύρια πηγή εσόδων για τη χώρα μας.



10_ ΕΡΩΤΗΣΗ“MENOUMEAITO.GR”

Πολλές φορές τακριτήρια επιλογής των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων εξαρτώνται από το ανανήκουν σε πολυπληθείς οικογένειες, αν δραστηριοποιούνται σε ομάδες ή συλλόγουςκαι έχουν μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα, αν είναι στελέχη του κόμματοςστην τοπική κοινωνία και όχι με κριτήρια αξιοσύνης, τυπικών καιουσιαστικών προσόντων, δυνατοτήτων και διάθεσηςπροσφοράς.

Εσείς με ποιακριτήρια επιλέξατε τους συνεργάτες σας; Θα χρησιμοποιήσετε και εξωτερικούς συνεργάτες με συγκεκριμένες εξειδικεύσεις σε τομείς όπου πιστεύετε ότι υπάρχει πρόβλημα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Για μένα σε αυτήτην εκλογική αναμέτρηση, λόγω και του μικρού χρονικού διαστήματος, τα κριτήρια επιλογής δεν ήταν δυνατόν να ήταν άλλα παρά μόνο η σχετική ταύτιση των δικών μου απόψεων για την πορεία και τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου και η βούληση των ατόμων αυτών να συνεργαστούν για την κατά το δυνατό καλύτερη πορεία του Δήμου. Βεβαίως θα πρέπει να υπάρξουν εξωτερικοί συνεργάτες με συγκεκριμένες εξειδικεύσεις όπου και εφόσον απαιτηθεί.



11_ ΕΡΩΤΗΣΗ“MENOUMEAITO.GR”

Kανένας Δήμαρχος, δεν έχει κατανοήσει τη βασική του αρμοδιότητα: Ότι πρωτίστως είναι σκουπιδιάρης επειδή οι δημότες απαιτούν καθαρές πόλεις και ότι οι άνθρωποι είναι το αντικείμενο της δουλειάς του.

Παρ’ όλα αυτά αυξάνουν τα δημοτικά τέλη και μειώνουν την προσφορά των υπηρεσιών τους.

Σ' ένα τοπικό Blog, στο AMFILOXIA PRESS, κάποιος κάτοικος της περιοχής έγραψε το ακόλουθο μήνυμα:

"Πλατείες σε χωριά σε τραγική κατάσταση, χόρτα, σκουπίδια διάσπαρτα παντού, παραλίες αναξιοποίητες με κανένα πρόγραμμα για τουρισμό , πάρκινγκ στο Δήμο Αμφιλοχίας…μια ώρα για να βρεις να παρκάρεις, ύδρευση σε χωριά ειδικά το καλοκαίρι το νερό με το σταγονόμετρο, για τη νεολαία καμία πρόταση από κανέναν και άλλα πολλά που δεν έγιναν… «Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αμφιλοχίας τικάνατε όλα αυτά τα χρόνια στην περιοχή μας, δώστε μια απάντηση στο κόσμο που σας ψήφιζε… ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ!»

Δώστε μας τις δικές σας απαντήσεις για όλα αυτά τα προβλήματα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σε όλη την μέχρι τώρα διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και προκειμένου να φανώ συνεπής στους δημότες δεν ακολουθώ την πεπατημένη χρόνων με υποσχεσιολογία που πιθανόν να καταλήξει ανέκδοτο πχ σαν το υποθαλάσσιο Παρκινγκ της Αμφιλοχίας. Είμαι φειδωλός στα λόγια και σας διαβεβαιώνω ότι αυτού του είδους τα ζητήματα θα είναι και σε προτεραιότητα για την επίλυσή τους, αλλά κυρίως σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα δώσω κανενός είδους δικαίωμα στους δημότες ότι τους υποσχέθηκα πράγματα που είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν. Τουλάχιστον στα θέματα της καθημερινότητας όπως (φωτισμός, καθαρισμός κοινοχρήστων χώρων, συντηρήσεις και αποκαταστάσεις βλαβών στα δίκτυα ύδρευσης κ.α.) θα τα παρακολουθούμε και θα τα λύνουμε άμεσα. Το θέμα των δημοτικών τελών μια και το θίξατε είναι ζήτημα το οποίο θα με απασχολήσει γιατί η τιμή με την παροχή υπηρεσιών κυρίως από το Δήμο Αμφιλοχίας δεν ικανοποιεί κανέναν.



12_ ΕΡΩΤΗΣΗ“MENOUMEAITO.GR”

Το ΛΟΥΤΡΟ έχει καταντήσει ΧΩΜΑΤΕΡΗ από τα σκουπίδια του Δήμου! Το κοινοτικό γραφείο έχει ρημάξει, η πλατεία σε κακό χάλι, οι δρόμοι έχουν καταντήσει parking βαρέων οχημάτων, αστυνόμευση νωχελική!

Το συνεταιριστικό ελαιοτριβείο επίσης διοχετεύει τα απόβλητα κατευθείαν στα χωράφια και τοποτάμι. Αυτές οι διαρροές των λυμάτων στον υδροφόρο ορίζοντα κάνουν το πόσιμο νερό που αντλούμε να είναι τοξικό. Το φαινόμενο είναι θλιβερό και εξοργιστικό.Yπάρχει κάποιο σχέδιο για όλα αυτά;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όλα όσα αναφέρετε έχουν να κάνουν με την αναποτελεσματικότητα της δημοτικής αρχής, την έλλειψη επικοινωνίας του δημότη με τη δημοτική αρχή, την αποφυγή ενημέρωσης και κυρίως με την απουσία όλων από τα τεκταινόμενα στον Δήμο. Να είστε βέβαιος ότι δεν θα δεχτώ να υπάρχει πλήρης αδιαφορία για τα δημοτικά διαμερίσματα και τα προβλήματά τους, γιατί αυτό το οποίο λείπει σήμερα είναι το ενδιαφέρον για την επίλυση του προβλήματος. Και ότι έχει να κάνει με αυτό που λέτε σχέδιο είναι άλλο ζήτημα, η παρέμβαση στην πλατεία ας πούμε και άλλο το θέμα του λιοτριβιού. Όλα όμως θα με απασχολήσουν και σας διαβεβαιώνω για άλλη μια φορά ότι το χάλι στο Λουτρό με τα σκουπίδια θα εκλείψει μια για πάντα.



13_ ΕΡΩΤΗΣΗ“MENOUMEAITO.GR”

Είναι γεγονός επίσης ότι για τους περισσότερους Δημάρχους ισχύει το «από έξω μπέλα μπέλα κι από μέσα κατσιβέλα».

Οι Δήμαρχοι νομίζουνότι οι πόλεις περιορίζονται μόνο στο κέντρο όπου εκεί και εξαντλούνται συνήθως όλες οι προσπάθειες και παραμελούν την περιφέρεια.

Οι νέοι δήμοισ τους οποίους μεταφέρεται η συντριπτική πλειοψηφία των αρμοδιοτήτων των νομαρχιών, πρέπει να είναι ισχυροί, πληθυσμιακά και οικονομικά αυτάρκεις για ναμπορούν να ανταποκριθούν στον ρόλο τους, για την τοπική ανάπτυξη και τηνεξυπηρέτηση των πολιτών (Δημιουργία ΚΕΠ και ΑΤΜ σε μεγάλα τοπικά διαμερίσματα). Υπάρχει σκέψη για αποκέντρωση κάποιων υπηρεσιών; Ποιά είναι η πρότασή σας;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Θα σας πω με δύο λέξεις αυτό το οποίο και λέω πάντα τόσο κατ’ ιδία με τους δημότες όσο και δημοσίως,ότι: ο Δήμος θα πρέπει να πάει κοντά στο δημότη και να μην έρχεται ο δημότης στο Δήμο. Και βέβαιαο Δήμος πρέπει να λειτουργεί αποκεντρωμένος και αυτή θα είναι η μέριμνά μου μετά και την μεταφορά υπηρεσιών από τις καταργούμενες Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις.



14_ ΕΡΩΤΗΣΗ“MENOUMEAITO.GR”

Ένα απο τα πιό σημαντικά θέματα που επείγει στην πόλη της Αμφιλοχίας είναι η επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος. Υπόσχεστε ότι θα δώσετε μεγάλη μάχη την προσεχή τετραετία για να δημιουργήσετε θέσεις στάθμευσης και γκαράζ ώστε να ανακουφίσουμε την κυκλοφορία;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το μόνο που δεν υπόσχομαι είναι το υποθαλάσσιο Πάρκινγκ. Αυτό το οποίο υπόσχομαι είναι η κατ’ αρχάς αξιοποίηση των χώρων που η σημερινή δημοτική αρχή αγόρασεαλλά δεν αξιοποίησε σ’ αυτούς τους χώρους θα πρέπει να δούμε πως μπορούμε να παρέμβουμε προκειμένου να έχουμε το δυνατόν μεγαλύτερο όφελος.Σε κάθε περίπτωση όμως να είστε βέβαιος ότι δεν μπορεί να ισχύσει αυτή η χαώδεις σημερινή κατάσταση.



15_ ΕΡΩΤΗΣΗ“MENOUMEAITO.GR”

Άχαρες και ελάχιστες οι παιδικές χαρές του Δήμου Αμφιλοχίας. Σύμφωνα με τη Σύμβαση του Ο.Η.Ε. για τα Δικαιώματα του Παιδιού πρέπει να διασφαλίζεται σε κάθε παιδί ένα επίπεδο ζωής που να επιτρέπει τη σωματική, πνευματική, ψυχική, ηθική και κοινωνική ανάπτυξή του.

Τέτοια ευαισθησία πραγματικά δεν την έχω δεί εως τώρα στο δήμο! Εσεί τι θα κάνετε;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Να συνδυάσω αυτή σας την ερώτηση με την προηγούμενη και να σας πω ότι προτίθεμαι να αξιοποιήσω όλους τους χώρους να προσφέρονται για το σκοπό αυτό, αν οι αγορές που έγιναν είναι όπως τις ισχυρίζεται η σημερινή δημοτική αρχή.



16_ ΕΡΩΤΗΣΗ“MENOUMEAITO.GR”

Κύριε Γ. Πρεβεζιάνε, ο προεκλογικός αγώνας έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνετε στους συνυποψηφίους σας, στον καθένα ξεχωριστά;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το μήνυμα είναι να αναδείξουμε τον πολιτικό μας πολιτισμό και αφού σεβαστούμε το αποτέλεσμα της βούλησης των δημοτών να συνεισφέρουμε όλοι για το συμφέρον του Δήμου ξεπερνώντας πιθανές στρεβλώσεις του παρελθόντος.



Ευχαριστούμε για την προσοχή σας, Καλή επιτυχία στην εκλογική σας αναμέτρηση.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ

Πηγή:Menoumeaito.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗ, ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ''ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΦΑΕ , ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΗΝ ΛΕΣ''. ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ''ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ''. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Η ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗ ΤΡΑΒΗΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ . ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΣ ΕΠΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑΛΕΠΟΡΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΣΑ ΙΣΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΗΓΕΜΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΜΙΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟ............ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΛΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ, Η ΜΑΡΙΑ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΚΗΝΙΤΑ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΗΝΥΓΗΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ?ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΗΚΕ?ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ BLOG ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ!