Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Μετεκλογική Ραστώνη


Αυτή είναι η φράση που περιγράφει πλήρως την εικόνα της Δημοτικής Αρχής της Αμφιλοχίας! Υποτονικότητα, ραθυμία και άκρα του τάφου σιωπή, επικρατεί αυτή τη στιγμή στα του Δήμου!

Η μόνη έννοια για τους κυρίους του Δημαρχείου πλέον είναι η 1η Ιανουαρίου και η κατάληψη των αξιωμάτων! Μέχρι τότε έργα μηδέν, πάγωμα των εκκρεμών θεμάτων και πάμε φουλ για Χριστούγεννα να στολίσουμε και την πόλη!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ,ΚΑΘΕΣΕ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ.... ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΡΝΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!!!! ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ ,ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΕΝΕΝ ......ΠΥΘΩΝΑ ΑΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ. ....ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ .....ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ. ΑΛΛΑ ,ΑΥΤΟΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ante re paidia na doume ligo xristougenna stoliste..!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

TON ΜΕΞΙΚΑΝΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ Η΄ ΕΜΑΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΚΕΔΚΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΟΥΝ..ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΦΥΣΙΚΑ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ..ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000,00 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ..

Ανώνυμος είπε...

ΩΠΑ, ΛΕΓΕ ΚΙ'ΑΛΛΑ,ΛΕΓΕ ΚΙ'ΑΛΛΑ. ΚΑΤΣΕ ,ΕΣΥ,ΜΕΤΑ, Μ..... ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ...ΕΜ, ΒΕΒΑΙΑ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΛΙ ''ΑΦ'ΥΨΗΛΟΥ''ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ..ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΑΛΛΑ, ΤΩΡΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ''ΦΤΥΝΩ ΨΗΛΑ, ΦΤΥΝΩ ΤΑ ΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΦΤΥΝΩ ΚΑΤΩ, ΦΤΥΝΩ Τ'Α.......'' ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ.