Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2010

Ανακατατάξεις μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων στο Πρωτοδικείο

Εκτός Δημοτικού Συμβουλίου φαίνεται να μένει η κα. Α. Κοσμά, καθώς της είχαν καταχωρηθεί περισσότεροι ψήφοι από όσους έλαβε σε ένα εκλογικό κέντρο της Αμφιλοχίας, με αποτέλεσμα ο κ. Γ. Νικολέτος να εκλέγεται ως δέκατος.

Υπάρχουν ακόμα κάποιες ανακατατάξεις για τους ήδη εκλεγμένους, τις οποίες θα αναφέρουμε όταν θα έχουμε τα επίσημα στοιχεία του Πρωτοδικείου.

Τέλος η κα. Α Κοσμά έχει ήδη καταθέσει ένσταση κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου.

5 σχόλια:

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΟ BLOG ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΟΥ.ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ!ΓΙΑΤΙ?ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ?ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ?
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/9.html#more


Άσχετο με το θέμα σου, αλλά αρκετά ενδιαφέρον!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μου, σήμερα ή αύριο θα αντιμετωπίσουμε πολυάριθμο, επικίνδυνο και καλά εξοπλισμένο εχθρό, φανατικό στην εγκληματική του ιδεολογία. Πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μας με την ίδια αποφασιστικότητα και την ίδια πίστη που επέδειξε το σώμα της Χωροφυλακής από τα παλιά χρόνια μέχρι σήμερα Πιθανόν να υποχρεωθούμε να αμυνθούμε μέχρις εσχάτων, και πιθανόν να χρησιμοποιήσωμεν και την λόγχη, ακόμα και να έλθωμεν σώμα με σώμα με τους κομμουνιστές. Η θυσία για την πατρίδα πρέπει να μας εμπνέει και το υπέρτατο χρέος προς την τιμή των όπλων μας, πρέπει να μας οιστρηλατεί. Καμιά ανθρώπινη δύναμη στον κόσμο δεν είναι δυνατόν να μας λυγίσει και να μας υποτάξει, όταν έχουμε μπροστά μας το παράδειγμα των Σουλιωτών και των πολιορκημένων του Μεσολογγίου, που αναγκάστηκαν να τρέφονται και με φύλλα δένδρων ακόμα για να μην παραδοθούν. Η Ελληνική ιστορία είναι γεμάτη από δάκρυα και αίμα, ηρωισμούς και θυσίες. Γι’ αυτό συνεχίζει τον ένδοξο δρόμο της η αθάνατη αυτή φυλή που λάτρεψε την ανδρεία και θεοποίησε την παλικαριά. Δεν θα λογαριάσουμε τον αριθμό των αντιπάλων μας. Τον Οκτώβριο του 1940 το ίδιο πράξαμε. Η ανδρειωμένη ψυχή της φυλής μας δεν λογάριασε τα εκατομμύρια των λογχών του εχθρού, γιατί η παλικαριά δεν μετριέται με τον πήχη, ούτε ζυγίζεται. Δημιουργεί, εξυψώνει και επιτυγχάνει θαύματα. Ο εχθρός δεν πρέπει να καταλάβει το οχυρό μας.

«ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ»

Αυτό είναι το σύνθημα μας, αυτές οι λέξεις πρέπει να σας εμπνέουν και να σας καθοδηγούν.

«ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ»

Φώναξαν αμέσως οι Χωροφύλακες…

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑ ΖΗΤΗΜΑ ΟΙ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ..ΑΛΛΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ.ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΑΛΛΑ ΣΕ ΝΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.