Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Χάνει και την Αμφιλοχία το ΠΑΣΟΚ

Ένα ακόμη σοβαρό πρόβλημα έρχεται να προστεθεί στο ΠΑΣΟΚ λίγες ημέρες πριν τις εκλογές.

O αντιπρόεδρος της ΚΕΔΚΕ και βασικός υπεύθυνος για τον «Καλλικράτη», Απόστολος Κοιμήσης, όπως όλα δείχνουν θα ηττηθεί στο Δήμο Αμφιλοχίας.

Σύμφωνα με στελέχη της Ιπποκράτους έφτασε πριν δύο ημέρες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ δημοσκόπηση για τη Δυτική Ελλάδα, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Κοιμήσης εισπράττει τη δυσαρέσκεια των πολιτών της Αμφιλοχίας, λόγω του ανύπαρκτου έργου του την περασμένη οκταετία. Οι πολίτες του νέου Δήμου έχουν υψηλή δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι ο Κοιμήσης ποτέ δε διεκδίκησε δυναμικά για τον τόπο του.

Σύμφωνα πάλι με τα ίδια στελέχη, στην ίδια μέτρηση ο κυβερνητικός υποψήφιος βρίσκεται πίσω από τον βασικό αντίπαλό του -ο οποίος έχει συγκροτήσει ένα πολυκομματικό ψηφοδέλτιο- με διαφορά που είναι στα όρια του στατιστικού σφάλματος, ενώ στο δεύτερο γύρο ο Κοιμήσης χάνει με διαφορά της τάξεως των πέντε μονάδων. Αυτή η εξέλιξη έχει πανικοβάλει ιδιαίτερα τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ ο οποίος τις τελευταίες ώρες δείχνει ανύμπορος να αντιδράσει. Σε κάθε περίπτωση και όπως λέει ο λαός μας, «Κυριακή κοντή γιορτή»

Πηγή:Parapolitika

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ?ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ?ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ,ΠΕΦΤΕΙ ΗΡΩΙΚΑ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ!ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ,ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ!Δ

Ανώνυμος είπε...

ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ.ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ.