Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Καρβασαριώτικη Αποκριά 2010


Πρόγραμμα εκδηλώσεων
Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου «Τσικνοπέμπτη»

21:00 μ.μ. Αποκριάτικο πάρτυ μασκέ, του Πολιτιστικού κέντρου Αμφιλοχίας, στο Club «Casa»
Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 20:30 μ.μ.
Αποκριάτικος χορός του ΚΑΠΗ Αμφιλοχίας στο κέντρο διασκέδασης «ΑΦΩΝ ΝΑΚΑ»
Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου
5:00 μ.μ Παιδικός Αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρού, στο Δημοτικό Σχολείου Λουτρού
17:30μ.μ Παιδικός Αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου
21:00μ.μ. Παιδικός Αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Κέντρου Στάνου στο κέντρο διασκέδασης «ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΙΝΤΖΑ»
Σάββατο 13 Φεβρουαρίου
18:00 μ.μ. «ΓΙΟΡΤΗ ΤΥΡΙΝΗΣ» Υπαίθριο αποκριάτικο γλέντι, με πίτες, τυριά και τσίπουρο κ.λ.π., με τη συμμετοχή χορευτικών τμημάτων του Π.Κ. Αμφιλοχίας και των συλλόγων του Δήμου μας, στην πλατεία «ΛΕΚΚΑ»
21:30μ.μ. Αποκριάτικος χορός του Γυμναστικού Ομίλου Αμφιλοχίας στο κέντρο διασκέδασης «ΑΦΩΝ ΝΑΚΑ»
21:30μ.μ. Αποκριάτικος χορός του μορφωτικού Συλλόγου Μπούκας, στο κέντρο διασκέδασης ΑΜΦΙΛΟΧΙΚΟ
Κυριακή 14 Φεβρουαρίου
17:30μ.μ. Παρέλαση αρμάτων και μασκαρεμένων. Θα ακολουθήσει το κάψιμο του Καρνάβαλου κάτω από τις λάμψεις και τους κρότους των βεγγαλικών.
21:00μ.μ Αποκριάτικος χορός του πολιτιστικού Συλλόγου Ανοιξιάτικου, στο κέντρο διασκέδασης «ΛΕΩΦΟΡΟΣ»
Καθαρά Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου
Γιορτή Μυδιού στο Σπάρτο (παραλία κουλούρι) και Κούλουμα στο Ανοιξιάτικο (δημοτικό σχολείο).

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έλα να ζήσει το Σπάρτο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

πληροφοριες αναφερουν οτι θα υπαρχει δρωμενο με θεμα...ΤΟ ΞΕΜΑΛΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ, το βρισκω πολυ προχω.

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι εντελώς φαντασιώσεις όσων τα διακινούν. Ούτε μια στο εκατομμύριο δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση αλλά και ούτε ενδιαφέρον απο τον άνθρωπο για κάτι τέτοιο. Και πως θα ήταν δυνατόν αλλωστε να συμβαίνει αυτό. Η Ν.Δ. για την Αμφιλοχία έχει πρόσωπα και θα τα μάθετε πολύ-πολύ σύντομα. Ποιοί είναι αυτοί όμως που περασαν τη Ν.Δ. για κόμμα μπλουκι-ασκερ και διακινούν τέτοια φανταστικά σενάρια;. Μήπως όμως δεν είναι νεοδημοκράτες και απλά όλα αυτά που γράφετε είναι ευσεβείς πόθοι των παρετρεχάμενων του δημάρχου;

Ανώνυμος είπε...

ποια ειναι τα προσωπα που θα μας κανουν να χασουμε την φωνη μας? 3 τετραετιες μια ωριμη κυρια και ενας συρφετος απο καθε λογης τυχοδιωκτες,εμφανιζονται ως αντιπαλο δεος του κοιμηση. βρεστε πρωτα ποσοι ειστε με τη Ν.Δ. και μετα πεστε το και σε μας.

Ανώνυμος είπε...

Πριν από μερικές ώρες μαγειρεύτηκε κομματικά και είναι έτοιμη προς ανακοίνωση η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος με έδρα το Αγρίνιο! Η σύνθεση της νέας διοικούσας όπως ήταν αναμενόμενο (από τις μέχρι τώρα τοποθετήσεις Γενικών Γραμματέων και Διοικητών σε Οργανισμούς) περιλαμβάνει μόνο κομματικά μέλη του ΠΑΣΟΚ παρότι θα σερβιριστεί με το γνωστό τρόπο της αξιοκρατικής επιλογής!! Ικανά και διακεκριμένα πρόσωπα από το χώρο των Επιστημών και των Γραμμάτων που περιελάμβανε η σύνθεση της προηγούμενης επιτροπής «ξηλώθηκαν» στο σύνολο τους από την Υπουργό Άννα Διαμαντοπούλου για να παραχωρήσουν τη θέση τους σε πράσινα στελέχη κατά βάση! Τον απερχόμενο πρόεδρο της Διοκούσας Π. Κοντό διαδέχεται ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Δημήτρης Σερπάνος και αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης Νίκολαος Καλογεράκης. Η προσφορά του κ. Κοντού , ο οποίος μαζί με το Μ. Σαλμά πρωτοστάτησαν στην αυτονόμηση αποδομήθηκε καθώς δεν προτάθηκε στον Μεσολογγίτη ακαδημαϊκό ούτε να συμμετέχει ως απλό μέλος! Η συμβολή του Π. Κοντού ενός ανθρώπου που έχει δείξει έμπρακτα την αγάπη του στην Αιτωλοακαρνανία αλλά και ενός ανθρώπου που έδωσε μάχες πριν από μερικούς μήνες για να αυτονομηθεί η ακαδημαϊκή κοινότητα του Αγρινίου ποδοπατήθηκε εντελώς από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου η οποία ετοιμάζεται να ανακοινώσει μια επιτροπή σχεδόν γεμάτη κομματικούς παράγοντες! Είναι προκλητική η απομάκρυνση σε κάθε περίπτωση του κ. Κοντού καθώς πέρα από τους αγώνες του για την αυτονόμηση είναι από τις ελάχιστες προσωπικότητες Αιτωλοακαρνάνων που έχουν κινήσει πέντε πράγματα για την ιδιαίτερη πατρίδα τους χρησιμοποιώντας το κύρος της επαγγελματικής και επιστημονικής τους οντότητας! Ντροπή λοιπόν και αίσχος γιατί και το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ δεν έχει καμιά απολύτως διαφορά με το παλιό ΠΑΣΟΚ που εξοστράκιζε άξιες προσωπικότητες και κυνηγούσε με μανία όσους δεν ήταν στις κλαδικές του κόμματος!

Αναρτήθηκε από το παρόν

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ.ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ Κ.Ε.Π

Ανώνυμος είπε...

λαθος η προκυρηξη θα παει αβα βα. οπως ο περισσοτερες στο δημο.

Ανώνυμος είπε...

προκυρηχθηκε θεση δημοσιογραφου στο δημο ?? με ετησιο κοστος 15000 ευρω. καλα ο δημαρχος δεν ηταν που εβγαζε δελτια τυπου για αμισθι θεσεις, ποιον ετοιμαζει να βολεψει παλι στα κρυφα??

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΟΛΟΓΟ.
Η ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΣΧΟΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΛΗΓΕΙ 19/2/2010
ΣΤΑ ΚΕΠ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΜΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ.
ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΟΝΙΤΣΑΣ,ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!ΜΕ ΤΟ ΓΛΗΓΟΡΑΚΗ ΤΟΝ ΠΤΣΑΡΑ ΚΑΝΟΥΜ' ΚΑΙ ΦΕΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑ!!