Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Παρασκηνιακά παιχνίδια και μεθοδεύσεις φέρνουν τα πάνω κάτω στο ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας...

Τα γραφικά παιχνίδια συμφερόντων των παραγόντων του ΠΑΣΟΚ στο Νομό τείνουν να οδηγήσουν τον ορισμό του νέου Διοικητή του ΚΑΦΚΑ σε μία τραγελαφική φαρσοκωμωδία!Ενέργειες και πολιτικές προηγούμενων δεκαετιών κάθε άλλο παρά συμβαδίζουν με τα όσα πρέσβευε ο κ Γ.Παπανδρέου και για τα όσα επιλέχθηκε τελικά το ΠΑΣΟΚ να κυβερνήσει την Χώρα σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή.Παρακάμπτωντας κάθε ιχνος λογικής και υποκύπτοντας σε μικροπολιτικά συμφέροντα, εν μία νυχτί ήρθαν τα πάνω κάτω για το ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας και με βεβαιότητα πλέον μπορούμε να σας πούμε πως ο νέος Διοικητής θα είναι από την Βόνιτσα σε αντίθεση με τα μέχρι τώρα δεδομένα που έφεραν ως βέβαιο αντικαταστάτη του νυν Διοικητή συμπολίτη μας Ακαδημαικό!Μέσα σε ένα σκηνικό που δεν τιμά και ιδιαίτερα το ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως ο ορισμός του συγκεκριμένου προσώπου για τη θέση αυτή χαλούσε την σούπα καποιων και έμπαινε σφήνα στα σχέδια της πλήρους επιβολής τους στην περιοχή!Μία ακόμα αρνητική εξέλιξη είναι πως κατά πασα πιθανότητα,εκτός του ότι ο Διοικητής θα είναι Βονιτσάνος,δεν θα υπάρχει καν Αμφιλοχιώτικη εκπροσώπηση στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας!Αρκετά ενοχλημένα φαίνονται τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μιλάνε για μεθοδεύσεις μηνών που για να εξυπηρετήσουν προσωπικά οφέλη θα προκαλέσουν κακό στη σχέση του ιδρύματος και τοπικής κοινωνίας αλλά και τριγμούς στους κόλπους του Κινήματος! Αυτά μέχρι νεοτέρας,καθώς τα όσα γίνονται στο παρασκήνιο ποτέ δεν σταματούν και δυστυχώς σπάνια φέρνουν θετικά αποτελέσματα!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς οι κυριοι του ΠΑΣΟΚ δεν φαινεται να βαλαν μυαλο!!!

Ανώνυμος είπε...

ο ακαδημαικος υποψηφιος προεδρος μαλλον χαλαγε τα σχεδια στα γνωστα πεπαλαιωμενα τσιρακια του πασοκ...δεν θα μπορουσαν να κανουν τις δουλειες τους...κριμα στην προσπαθεια νεων αφθαρτων στελεχων να φερουν το τιμιο και καινουργιο στην πολη..μια απο τα ιδια παλι..βαρεθηκαμε κυριοι..βουλιαξατε την πολη...γινατε κουραστικοι και βαρετοι...

Ανώνυμος είπε...

Ας πάει τώρα ο κ. Δήμαρχος και οι συν αυτού να προσκυνήσουν τον βουλευτή τους που μέρες τώρα τον περιέφεραν και τελικά τους έφερε εισαγόμενους διοικητές!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΟΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΗΣΒΕΡΙΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΦΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

einai alitheia oti i ksenogiannakopoulou proteine anepifylakta ton syntopiti mas akadimaiko ypopsifio??? einai alitheia oti stis vathmologies tis moriodotisis eixe spasei ta rekor??? an einai etsi kai oi YPOURGOI kai VOULEFTES moirasan tin PITA allios kai den antedrasan tote den prepei na ksanaperasoun kato apo to gipedo!!!! alla oute kai oi dimarxaioi pou tous fernoun kai tous priferoun.....

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ο Δημαρχος & οι 'αρχες' αυτης της πολης να εκαναν τον κοπο να ανεβουν ως το ΚΑΦΚΑ ωστε να εχουν μια ολοκληρωμενη εικονα της πραγματικα σπουδαιας δουλιας που γινεται εκει!!!!
Μηπως θα'πρεπε να δειξουν μεγαλυτερη σοβαροτητα?
Οσο για τα αλλα,καλα θα κανουν καποιοι να εχουν μια σφαιρικη εικονα του τι γινεται στι Ιδρυμα...
Αυτα τα λιγα προς το παρον.....

Ανώνυμος είπε...

,,,Βλεπω ο συγγραφεας του ιστολογιου αυτου επετρεψε την παρουσια του κειμενου μου,,,,, ΕΙΜΑΙ & εγω απο την Αμφιλοχια ξερετε,& τα Blogs δεν ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!
Αλλωστε,αυτη την ενοια εχουν....
Οταν δω αυτο το κειμενο αναρτημενο,θα βαλω & το ονομα μου...
η φωτογραφια μου...
Οπως μου τη δωσει....
,,,Θα επανελθω....
Καποιος πραγματικα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΤΟ ΚΑΦΚΑ ΚΑΠΙΟΙ ΕΦΤΙΣΑΝ ΑΙΜΑ. ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ,ΤΟ ΑΦΙΣΑΝ ΕΡΜΕΟ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΤΑΥΛΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ,Κ.Λ.Π.ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΗ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΟΒΛΙ ΤΟΥ 15,000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ Η ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΤΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ