Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Βροχή VS Καρναβάλι...σημειώσατε 1...!

Ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος τελικά των καρναβαλιστών στην πόλη μας και έτσι λογω της έντονης βροχόπτωσης το απόγευμα της Κυριακής η καθιερωμένη παρέλαση δεν πραγματοποιήθηκε προς απογοητευση των νεαρών λιλιπούτειων καρναβαλιστών και όσων μόχθησαν προκειμένου να διοργανωθεί όλο αυτο!Χαμένοι λόγω του βροχερού 3ημέρου βγήκαν και οι εμποροι και καταστηματάρχες οι οποίοι περίμεναν αυτές τις μέρες να κινηθεί η αγορά!Τουλάχιστον την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας ο καιρός καλυτέρευσε και τα χωριά όπως η Μπούκα,το Σπάρτο και το Ανοιξιάτικο μάζεψαν αρκετό κόσμο!Χειμωνιάτικες Απόκριες ήταν και πέρασαν...πάμε γι'αλλα!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΕΥΣΑΝ ΚΥΡΙΕ ΚΟΙΜΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

TA BEGALIKA STO GAMO TOY KARAGKIOZH

Ανώνυμος είπε...

Νεκρός ένας 25χρονος Έλληνας από την Βόρειο Ήπειρο, τραυματίες αστυνομικοί. Αυτά είναι τα καλά της “πολυπολιτισμικής κοινωνίας”, μάχες με όλη τη σημασία της λέξεως σε μια κεντρική συνοικία των Αθηνών και με νεκρό έναν αθώο διερχόμενο πολίτη. Να την χαίρεστε αυτήν την κοινωνία αντιρατσιστές της εξουσίας και της δήθεν «αντι-εξουσίας»

Ανώνυμος είπε...

τα μεγαφωνα μεγαλε χρησιμευαν μηπως και παρουν μυρουδια καποιοι κακεντρεχεις σαν εσενα οτι αυτη η πολη εχει ανθρωπους που προσπαθουν εστω να κανουν κατι..συγχαρητηρια στη νεολαια και σε ολους τους φορεις που προσπαθησαν και εντελει εβαλαν την υγεια των παιδιων πανω απο ολα ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗς ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ...ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΜΙΡΛΙΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΧΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΦΤΥΣΙΜΟ...

Ανώνυμος είπε...

Την απάντηση για τα μεγάφωνα τα βεγγαλικά και για όλα τα έξοδα που έκανε ο Δήμος σας τις δίνει ο διαχειριστής στην επικεφαλίδα και στα σχολιά του . Χειμωνιάτικες Απόκριες ήταν και πέρασαν...πάμε γι'αλλα!

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

28/02/10 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΛΟΧΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ?ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΥΤΕ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΩΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

To επαναλαμβάνω για να γίνει πλήρως κατανοητό:

Το ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και τώρα ο Γιωργάκης Παπανδρέου την ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!

"Εκσυγχρονιστής"

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ!ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ!ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ?ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ!ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΩΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ!ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΦΕΣ ΕΙΧΕ 2 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ(ΝΑΥΛΑ Ή ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ),Η ΤΙΜΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ 2,5.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ!!!!