Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2010

Τ.Ο.ΠΑΣΟΚ: Ανοικτή επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Πρωθυπουργό κ Γεώργιο Παπανδρέου

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε του Κινήματος

Σας αποστέλουμε την επιστολή αυτή για να προλάβουμε και να διορθώσουμε μια άδικη απόφαση η οποία δεν συνάδει ουδόλως με την Κάθαρση,την Πρόοδο και την Αξιοκρατία που ευαγγελιζόταν η παράταξή μας στις τελευταίες εκλογές. Σήμερα 4 μήνες μετά και σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες θέλουμε σαν αγανακτισμένοι πολίτες του Δήμου ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ να καταγγείλουμε την εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου στο Νοσοκομειακό Ίδρυμα ΚΑΦΚΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ με μεθόδους που θυμίζουν άλλες εποχές. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες η πανηγυρική εκλογή συντοπίτη μας που δραστηριοποιείται στον ακαδημαϊκό χώρο και ο οποίος φαίνεται να ήταν πρώτος στη μοριοδότηση της Υπουργού κας Ξενογιαννακοπούλου, και αποτελούσε κοινή αποδοχή της πόλης ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων χάλασε τη σούπα κάποιων ντόπιων βουλευτών η οποίοι έχουν συνηθίσει σε μεθόδους άλλης εποχής και είχαν μοιράσει την πίττα διαφορετικά. Το γεγονός αυτό θίγει μια ολόκληρη τοπική κοινωνία η οποία είναι εξοργισμένη και έτοιμη να εκραγεί για την κατάφωρη αδικία σε βάρος της όχι μόνο λόγω της εντοπιότητας του ακαδημαϊκού υποψηφίου μας αλλά και λόγω του ότι προκρινόταν και αντικειμενικά. Ευθύνη σ’αυτή τη φαρσοκωμωδία φέρουν οι ντόπιοι βουλευτές και οι συν αυτώ. Η ευαίσθητη και πάντα υποβαθμισμένη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και πολύ περισσότερο ο υπερήφανος λαός της Αμφιλοχίας που σας έχουν εμπιστευθεί στις δυο τελευταίες αναμετρήσεις με ποσοστά πάνω από 55% δεν μπορεί να ανεχθεί τέτοιες παρεμβάσεις από ανθρώπους που εκλέχτηκαν «από εμάς για εμάς».

Κύριε Πρόεδρε

Κατανούμε ότι την περίοδο αυτή επιτελείται γιγάντιο έργο προσπαθώντας να μαζέψετε τα συντρίμια που οι προηγούμενοι μας κληροδότησαν. Καταλαβαίνουμε ότι το πρόβλημα μας αυτό είναι σταγόνα στο ωκεανό μπροστά σε αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτή την εποχή. Παρ’όλα αυτά σας καλούμε με το ήθος και το θάρρος που σας διακρίνει και αφού επαληθεύσετε τα λεγόμενά μας να παρέμβετε ώστε να διορθωθεί η παράφορη αυτή αδικία σε βάρους του τόπου μας. Μην ξαναγίνουν λάθη του παρελθόντος που αγνοήθηκαν μικρά καθημερινά προβλήματα τοπικών κοινωνιών. Καλούμε έστω και την ύστατη ετούτη στιγμή που δεν έχουν ανακοινωθεί αποτελέσματα την κα Υπουργό να αποκαταστήσει τη δικαιοσύνη και να συμπορευθεί με τις προεκλογικές εξαγγελίες του κινήματος και τις δικές σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Αμφιλοχίας

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ & ΤΑ ΜΕΛΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ......ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Qiz??? Ποιος ειναι ο/η βουλευτης που εκαναν παρεμβαση?? Ποιοι ειναι οι συν αυτω???

Ανώνυμος είπε...

Αμέσως μετά την άνοδό του στην εξουσία το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου θέλησε να εδραιώσει την παραμονή του ίδιου και του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία για πάρα πολλά χρόνια, βάζοντας τη Δεξιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, όπως αρεσκόταν να λέει. Όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος τα κατάφερε πολύ καλά. Για να το επιτύχει αυτό έπρεπε να ελέγξει τους δύο κύριους παράγοντες που καθόριζαν και καθορίζουν πάντα τα πολιτικά πράγματα: Την άρχουσα τάξη και το εκλογικό σώμα. Κινήθηκε λοιπόν προς δύο κατευθύνσεις.
ΠΡΩΤΟΝ, διέλυσε την παλιά άρχουσα τάξη με συνεχείς κρατικοποιήσεις (την οποία άρχουσα τάξη, για να λέμε την αλήθεια είχε αρχίσει ήδη να την διαλύει ο εθνάρχης Κ. Καραμανλής, κρατικοποιώντας μεγάλες επιχειρήσεις, βλ. Ολυμπιακή, Ηλεκτρικά Τραίνα κ.λ.π.) και αυτή την παλιά άρχουσα τάξη την αντικατέστησε με τα «Νέα Τζάκια», δηλαδή με νέα και άγνωστα μέχρι τη στιγμή εκείνη επιχειρηματικά συμφέροντα, τα οποία ανέπτυξαν ως κύριο επιχειρηματικό έργο τους τις κρατικές προμήθειες, τα Δημόσια έργα και την ενημέρωση μέσω των εφημερίδων, δεδομένου ότι τότε δεν υπήρχαν ιδιωτικοί τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, αλλά μόνο κρατικοί, τους οποίους έλεγχε φυσικά απόλυτα το ΠΑΣΟΚ.
Ταυτόχρονα την τάξη αυτή πλαισίωσε μια ψευτοκουλτουριάρικη αριστερίστικη πνευματική ελίτ, με κύριο στόχο τις δημόσιες απολαβές.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, εδραίωσε σταθερή εκλογική βάση κομματικοποιώντας το κράτος και μετατρέποντας ένα μεγάλο κομμάτι του λαού σε δημοσίους υπαλλήλους, με μόνο εφόδιο το «πράσινο» χαρτί των κομματικών και κλαδικών (διάβαζε συνδικαλιστικών) οργανώσεων. Για να το επιτύχει αυτό κρατικοποίησε χιλιάδες επιχειρήσεις, ακόμα μέχρι και επιχείρηση που έφτιαχνε κάλτσες. Δεν φτάνει ότι κρατικοποιήθηκαν χιλιάδες επιχειρήσεις, αλλά ταυτόχρονα επανδρώθηκαν με υπεράριθμο προσωπικό, κοστίζοντας στον έλληνα φορολογούμενο εξωφρενικά ποσά. Εννοείται φυσικά ότι όλες αυτές οι επιχειρήσεις έγιναν ελλειμματικές και προβληματικές, με τεράστιο κόστος συντήρησης, από το Δημόσιο Χρήμα φυσικά. Την ίδια στιγμή έδωσε μέχρι και αντιστασιακές συντάξεις, ικανοποιώντας το αριστερό ακροατήριο, ενώ θέσπισε και την ΑΤΑ, οδηγώντας την οικονομία σε ένα φαύλο κύκλο ανατιμήσεων. Πέραν δε αυτών και προκειμένου να εξασφαλίζει σταθερή εκλογική πελατεία, δεν δίστασε να χωρίσει το λαό σε δύο τμήματα με τη θεωρία των διαχωριστικών γραμμών (ΠΑΣΟΚ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις από το ένα μέρος και Επάρατη Δεξιά από το άλλο), με το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά», καθώς και με τη μέθοδο των «μπλε» και «πράσσινων» καφενείων για να ελέγχει κυρίως τις κλειστές κοινωνίες στην ύπαιθρο, όπου η επικοινωνία μεταξύ των πολιτών είναι ευχερέστερη, απ’ ότι στις μεγάλες πόλεις.