Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Αργότερα,όλο το παρασκήνιο γύρω από το ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας

Όλο το παρασκήνιο και οι ζυμώσεις για το ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας,η συσκεψη στο Υπουργείο,η πρόταση της Υπουργού,ποιοι Βουλευτές αντέδρασαν,τα πρόσωπα που καταλαμβάνουν τις θέσεις του Προεδρου και του Αντιπροέδρου καθώς και οι αντιδράσεις στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ της Αμφιλοχία για τον "φερτό" Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΣΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ, ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΦΚΑ - ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ - ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ MEMORIAL HOSPITAL!!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΟΠΙΚΕΣ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΚΤΛ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ MANAGER ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΕΚΛΕΞΑΜΕ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά το όνομα του νέου Διοικητή του ΚΑΦΚΑ Αμφιλοχίας έχει γίνει ήδη γνωστό από άλλα blogs του νομού. Πρόκειται για τον κύριο Καπότη, Οδοντίατρο από τη Βόνιτσα. Δημοσιεύστε το επιτέλους, γιατί δεν θα είναι και τόσο νέο το νεό σας.

Ανώνυμος είπε...

Piso exei i axlada tin oura.....