Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

10 Συμβούλους στην Αμφιλοχία ο Κοιμήσης,η Κοσμά την έκπληξη

10 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του κ Κοιμήση στην Αμφιλοχία και η κ Κοσμά δείχνει να κάνει την υπέρβαση και να καταλαμβάνει την 10η θέση!Εκτός Δημοτικού Συμβουλίου μένουν οι κκ Μπίνας και Νικολέτος οι οποίοι έμειναν πίσω από Μπαλάσκα και Κοσμά!Οι υπόλοιποι του Δημοτικού Συμβουλίου είναι όπως τους αναφέραμε χθες!Όταν επιτέλους θα έχουμε τα τελικά νούμερα θα τα αναρτήσουμε άμεσα,γιατι δεν αξίζει να βάλουμε αυτά που έχουμε με κάποια τμήματα να λειπονται!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ.ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΓΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑΓΜΕΝΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Σε παρακαλώ πεσ γράψε κ στο Μενίδι τι γινεται με τουσ δημοτικούσ συμβούλουσ!

Ανώνυμος είπε...

Αν και εν μερει θα συμφωνήσω με το αρχικό σχόλιο θα ήθελα να επισημάνω την ανυπαρξία ικανών και "μορφωμένων" από την πολιτική σκακιέρα του τόπου μας. Τυχαίο?
Κακά τα ψέματα λίγοι είναι εκείνοι που αναλαμβάνουν το ρίσκο να εκτεθούν ,να δοκιμαστούν, να προσφέρουν ουσιαστικά. Από λόγια χορτάσαμε!!!! Εύχομαι την επόμενη τετραετία να δούμε ένα νέο άφθαρτο συνδυασμό από νέους, μορφωμένους, καταξιωμένους, με σύνεση, όραμα, όρεξη και προπάντων άνευ ίδιον όφελος. Ποια η γνώμη σας; Νομίζεται ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να υπάρξει;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ,ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ....(ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑΣ)

Ανώνυμος είπε...

an den prokeitai gia psonia 'h gia tyxodioktes poy prospathoun na lytrothoun kai na niwsoun oti kapioi einai mesa apo tin politiki tote kai mono tote isws!giati apo ola ta parapanw xortasame?y.g.:neos kai kataksiwmenos kai nomimos kai mi psonio!yparxei auto to eidos stin ellada kai idiws stin amfiloxia?