Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Η Αποχή ρεκόρ στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές

Σε ποσοστό ρεκόρ έφτασε η αποχή στις Περιφερειακές - Δημοτικές Εκλογές 2010, που άγγιξε την Α’ Κυριακή για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το 37,17%





Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Α’ Κυριακή
Ενώ τη δεύτερη Κυριακή το 58,32%

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Β’ Κυριακή



Και για το Δήμο Αμφιλοχίας τα συμπεράσματα είναι απογοητευτικά, αφού η αποχή έφτασε το 37,23%


Η αποστροφή των πολιτών έναντι των εκάστοτε Κυβερνήσεων και εν γένη του πολιτικού συστήματος, έχει απομακρύνει το κόσμο από την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.
Κλείνοντας με το κεφάλαιο των Δημοτικών Εκλογών, θα θέλαμε να ευχηθούμε ο κόσμος να πάρει ξανά την κατάσταση στα χέρια του, έτσι ώστε να εκλέγονται αυτοδιοικητικοί άρχοντες με ουσιαστική πλειοψηφία.
Εμείς από τη πλευρά μας να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες, υποστηριχτές του ουσιαστικού έργου και δεινοί επικριτές της απραξίας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που σε μάθαμε δεν την ξαναπατάμε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΟΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.
ΨΥΧΩΣΗ ΕΧΕΙΣ? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ? ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ? ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ OI ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ?
ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ.
ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΒΑΡΕΤΟ ΤΟ BLOG ΣΟΥ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BLOG ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΦΡΑΝΚ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΚΟΙΜΗΣΗ, Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ. ΚΑΜΙΝΗΣ Η ΚΟΥΡΑΚΗΣ Ο ΥΠΟΨ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΔΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ. ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΜΠΟΘΕΚΛΑ ΚΑΙ ΑΥΛΑΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΑΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΜΠΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΚΗ , ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΑΛΛΑ....ΜΠΟΡΕΙ?? ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΟΥΠΙ, ΟΠΩΣ ΕΚΡΑΖΕ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΔΥΡΟΝΤΑΝ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΡΔΗΝΙΝΩΝ? ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ?

Ανώνυμος είπε...

Για το πιο πολυσυζητημένο "σκάνδαλο" του Βατοπεδίου, σχεδόν τίποτε δεν αποδείχθηκε, και όλα τα πορίσματα που εκδόθηκαν, απάλλασσαν από κάθε κατηγορία τους εμφανιζόμενους ως διαπλεκόμενους υπουργούς!..
Κι' όμως… Σ’ αυτήν την υπόθεση επέμεναν το ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνησή του να επιδοθούν στην πιο άθλια και υποκριτική μικροπολιτική!..
Όσο και αν την ψάξει την υπόθεση του Βατοπεδίου, μόνο στην πολιτική του πλευρά μπορεί να σταθεί κανείς. Με τις κινήσεις Ρουσόπουλου – Αγγέλου, που εμφανίζονταν ως εκπρόσωποι του… Εφραίμ! Το ΠΑΣΟΚ, όμως, τραβώντας την υπόθεση "από τα μαλλιά" και συνεπικουρούμενο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, έφερε το θέμα στη Βουλή με ΠΕΝΤΕ κατασκευασμένες και ανυπόστατες κατηγορίες!..
Και εξευτελίστηκαν!..
Ακόμη και οι ΠΑΣΟΚοι βουλευτές καταψήφισαν τις 4 από τις 5 κατηγορίες και παρέπεμψαν αφελώς τρεις πρώην υπουργούς για μία, χωρίς κανένα στοιχείο εις βάρος τους και μάλιστα εις γνώση του ΠΑΣΟΚ ότι και γι’ αυτή τη δήθεν κατηγορία έχει επέλθει ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ!
Ολα, όμως, χάρη στη μαύρη προπαγάνδα και στη δημιουργία εντυπώσεων…
Κυρίως στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την πρωτοφανή αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και την οργή των πολιτών!..
Και μετά απορούν ακόμα γιατί ο λαός τούς "έφτυσε" κυριολεκτικά κατά τις τελευταίες εκλογές!..