Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Η σταυροδοσία στις 3 Εκλογικές Περιφέρειες για την παράταξη Κοιμήση










Εκλογική Περιφέρεια Αμφιλοχίας

1.ΨΩΦΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1457
2.ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1034
3.ΓΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 1001
4.ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 891
5.ΚΟΠΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 865
6.ΜΑΡΓΑΡΗ ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 821
7.ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 722
8.ΤΣΟΛΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 640
9.ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 626
10.*ΚΟΣΜΑ ΜΑΛΙΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 544
11.ΝΙΚΟΛΕΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 553
12.ΚΑΡΔΟΥΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 519
13.ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 481
14.ΜΠΙΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 466
15.ΣΑΚΑΠΕΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 441
16.ΦΡΑΓΚΑΘΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 406
17.ΠΑΠΠΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ 399
18.ΜΠΕΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 366
19.ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 304
20.ΒΛΑΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 260
21.ΒΛΑΧΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ 254
22.ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 210
23.ΜΑΣΑ ΓΕΩΡΓΙΑ 197
24.ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΕΛΕΝΗ 169

Εκλογική Περιφέρεια Ινάχου
1.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ 1173
2.ΚΑΡΔΑΡΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ (ΈΦΗ) 1065
3.ΚΑΚΑΡΟΥΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 908
4.ΣΙΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 796
5.ΒΕΛΑΩΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 781
6.ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 589
7.ΣΠΑΝΟΜΗΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΚΙΚΗ) 586
8.ΚΛΙΑΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 526
9.ΚΑΠΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 516
10.ΚΟΚΟΡΟΣΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 513
11.ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 512
12.ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 300

Εκλογική Περιφέρεια Μενιδίου
1.ΒΑΣΙΛΑΣ ΜΑΡΚΟΣ 820
2.ΑΛΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 435
3.ΜΠΑΚΕΛΑ ΜΑΡΙΑ 366
4.ΚΡΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 311
5.ΡΕΒΙΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 308

*Λείπουν δύο τμήματα στην Στάνο

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα στραβά του Καλλικράτη: Ο Βασίλας, δήμαρχος μενιδίου πήρε μόλις και με τα βίας 45 σταυρούς μέσα στο μενίδι και περίπου 260 στο συνολο του πρωην δήμου και έλαβε τελικά 820 σε όλο το διευρυμένο δήμο, με διαφορά περίπου 400 από τον δεύτερο. Δηλαδή θα μπορούσε να κατέβει για πλάκα, να πάρει 0 στο στο Μενίδι και παλι να βγει. Για ποια αντιπροσώπευση της τοπικής κοινωνίας μιλάμε;

Ανώνυμος είπε...

9.06 Το σχολιό σου είναι άτοπο.

Ο Βασίλας δεν αντιπροσωπεύει μόνο τους 900 κατοίκους του Μενιδίου αλλά όλο τον πρώην δήμο συμπεριλαμβανομένων και των χωριών. Όλοι οι άλλοι που έβαζαν για δημοτικοί σύμβουλοι (και από την παράταξη του Πρεβεζιάνου)απο την περιοχή πήραν λιγότερες ψήφους. Εκτος αν θεωρείς ότι οι ψήφοι των δημοτικών συμβούλων του Μενιδίου θα έπρεπε να συγκρίνονται με τις ψήφους του Ινάχου και της Αμφιλοχίας πράγμα μαθηματικά απίθανο αφού το Μενίδι είναι η μικρότερη εκλογική περιφέρεια του διευρυμένου δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή κάποιοι τραβάνε ζόρι με τον Βασίλα έχω να επισυμάνω τα εξής:
1. Το Μενίδι είχε μονοσταυρία και όχι τρισταυρία όπως ο Ίναχος και η Αμφιλοχία άρα οι σταυροί των υποψηφίων θα είναι πολύ λιγότεροι και δεν θα έχουν τοπική διασπορά άρα ο Αλπός θα έχει τους σταυρούς στο Θεριακήσι, ο Βασίλας στη Φλωριάδα κ.λ.π.
2. Παρόλα αυτά ο Βασίλας έχει πάρει σταυρούς σόλο το δήμο καιέχει πάρει το 31% των ψήφων(270) του συνδυασμού και οιάλλοι 4 μοιράστηκαν τα υπόλοιπα. Βγήκε δε πρώτος με διαφορά σόλο το Δήμο και ξεπέρασε τους 850 σταυρούς στο σύνολο
3. Όποιος προσπαθήσει να συγκρίνει όλους τους υποψηφίους λαβαίνοντας υπόψη του την μονοσταυρία του Μενιδίου και το πλήθος των ψηφοφόρων του καθε δήμου θα συμπεράνει αβίαστα ότι ο Βασίλας είναι πρώτος.Αν κοιτάξει κάποιος την απόλυτη σειρά των 41 υποψηφίων συμβούλων θα δει ότι ο Βασίλας είναι 9ος και ο επόμενος από το Μενίδι που εκλέγεται κιόλαςείναι 28ος( Ο Κοιμήσης εκλέγει 16)
4.Αυτά λένε τα αποτελέσματα για τον Βασίλα χωρίς παροπίδες και αν δεν αντιπροσωπεύει το Μενίδι ο σύμβουλος που πήρε το 31% των δημοτών ποιος το αντιπροσωπεύει;
Ο Βασίλας τόλμησε και δικαιώθηκε ...και αυτό ενοχλεί. Άρε Βασίλα ...τι σε περίμενε αν κάτι δεν πήγαινε τόσο καλά και στράβωνε...

Ανώνυμος είπε...

παιδια μη βαζανιζεστε με βαθυστοχαστες αναλυσεις. Ο μαρκος κατέβηκε σύμβουλος ως δήμαρχος και μέσα στο μενιδι πάτωσε. Αν καποιος δεν το βλεπει αυτο στρουθοκαμηλιζει. Οταν παιρνεις ολοκληρος δημαχος 15 ψηφοδελτια σε δυο εκλογικα τμηματα όπου ο κοιμησης πηρε πάνω από 200 ψηφοφεδελτια, τι να μας πειτε; Το 31% οφειλεται στους ψηφους της φλωριαδας οπου κατεβηκε ΜΟΝΟΣ του!!!
Και κατι τελευταιο, μην πειραζετε τον Αλπό, γιατί αν είχε ένα μενιδιώτη λιγότερο ως συνυποψήφιο, θα βλέπαμε ποιος θα ήταν πρώτος. Αλλά έτσι είναι τα εκλογικα μαγειρεματα.

Ανώνυμος είπε...

6.48 είμαι ο δευτερος σχολιαστης (9.54)

Πρώτον εγώ δεν τα έβαλα με τον Αλπό.
Δευτερον μάλλον σκέφτεσαι τοπικιστικά, κ αδυνατείς να καταλάβεις ότι στο δήμο Μενιδίου ανήκει κ η Φλωριάδα ,το Θεριακήσι κλπ, δεν ανήκει μόνο το Μενίδι. Ο Αλπός κ ο Βασίλας μπορεί να πήραν τις λιγότερες ψήφους μέσα από το Μενίδι αλλά δικαίως εκλέχθησαν δημοτικοί σύμβουλοι γιατί πήραν τις περισσότερες ψήφους σε όλο πρώην δήμο Μενιδίου. Δε με απασχολεί λοιπόν πόσες ψήφους πήραν μέσα από το Μενίδι.

(Σύμφωνα με το δικό σου σκεπτικό αυτός που θα πρεπε να βγει πρώτος είναι ο Ρεβίθης επειδή κ μόνο πηρε τις περισσότερες ψήφους μέσα από το Μενίδι!)

Ανώνυμος είπε...

Τα προεκλογικά τσιμέντα έπιασαν τόπο…….
Βγάλαμε Δήμαρχο Τσιμέντο -Μπετονιέρα………………
Να τον χαιρόμαστε…..
Τέτοιοι είμαστε…. Τέτοιον Θέλουμε………….
Οι Βαλτινοί είναι άξιοι της μοίρας τους………………….
Εκείνο που δεν κατάλαβα…..
Αντιδήμαρχο είχαμε!!!!!
Αντιδήμαρχο θα έχουμε !!!!!!!
Θυροφύλακα Αυτός που φυλάει την πόρτα……
Θαλαμοφύλακα Αυτός που φυλάει τον θάλαμο…….
Θηροφύλακα Αυτός που φυλάει τα άγρια ζώα……..
Αλλοίμονο αυτό τον τόπο………..

Ανώνυμος είπε...

Προς Διαχειριστή του Blog,

Μπορούμε να μάθουμε, επιτέλους μετά από 5 μέρες, την σταυροδοσία όλων των υποψηφίων- εκλεγμένων και μη - των συνδυασμών του κου Πρεβεζιάνου και του κου Γιανακκάκη??

Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είμαι βέβαιος ότι τουλάχιστον το 90% των συμμετασχόντων στους συνδυασμούς που διεκδίκησαν την εκλογή τους στις Δημοτικές Εκλογές, αλλά και όσων με την ψήφο τους αποφάσισαν γιά τους "Καλλικράτειους Αρχοντες" , γενική, ασαφή και θολή εικόνα έχουν γιά το " Σχέδιο Καλλικράτης" θα ήταν χρήσιμο πιστεύω εκ μέρους σας να αρχίσετε τη δημοσίευση των βασικών άρθρων του προς ενημέρωση των Πολιτών.
Βέβαια στην Ελλάδα γενικώς, τρώμε πριν μαγειρέψουμε .....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ .....ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ''ΟΨΙΜΩΣ ΜΗΔΙΣΑΝΤΕΣ''ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ , ΑΡΝΙΑ, ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ, ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΑ, ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ(ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ, ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ,ΚΛΠ). ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΑ, ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ,ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.... ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟ ΠΑΛΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟΥ!!!! ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ , ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ''ΚΑΡΚΟΘΕΙΤΕ'' .ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ, ΚΑΙ Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ...ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ. ΔΗΜΑΡΧΕ, ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ''ΚΡΑΤΕΙ'', ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. ΕΚΤΟΣ , ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ'ΑΝ ''ΕΠΑΝΑΜΗΔΙΣΟΥΝ'' ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ''ΦΥΣΙΚΟ'' ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ'' Σ'ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ''....

Ανώνυμος είπε...

Τι βλακώδης αναλύσεις γίνονται για το Μενίδι για τον Αλπό και τον Βασίλα; Δηλαδή φίλε μου στο Θεριακήσι που ο Αλπός πηρε100 και ο Βασίλας 2 σημαίνει ότι δεν θέλουν το Βασίλα και στη Φλωριάδα που πήραν αντίστροφα δεν θέλουν τον Αλπό; Δεν πάνε να ρωτήσουν για το Δίδυμο.Μονοσταυρία ρε!!!Αν ήταν δισταυρία οι δύο θάχαν φύγει πολύ μπροστά΄. Οσο και να μην θέλουν μερικοί το αποτέλεσμα λέει ότι ο Βασίλας και ο Αλπός (το δίδυμο) βγήκαν πρώτοι στο Δήμο τους με διαφορά απλά ο Αλπός δεν πήγε καλά εκτός και έμεινε πίσω και τον πλησίασε η Μπακέλα ...τα άλλα είναι λόγια για να τα λέμε...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΕΜΗΣΕΣ, ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ,ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ Μ......ΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΕΑΜΑ , ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ΕΦ' ΟΣΟΝ , ΒΕΒΑΙΩΣ, ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΗΝΑΙΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ'' ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΟΥΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΠΕΛΩΡΙΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΚΑΤΑ ΠΟΥΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ Η ΠΟΛΗ? ΕΤΣΙ, ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΜΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑ ΝΟΤΙΑ- ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ? ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ...ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ? ΕΚΕΙ, ΟΜΩΣ,'' Η ΩΡΑ ΠΑΕΙ ΕΝΤΕΚΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΝΑ ΨΗΛΩΣΕΙ''. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣ ,ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 9.42 συμφωνώ!!

Το Δίδυμο βγήκε πρώτο και αυτο ενοχλεί...