Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Στις 8 το βράδυ πεφτει η προεκλογική αυλαία με την ομιλιά Κοιμήση στην Αμφιλοχία

Σήμερα ολοκληρώνει τον προεκλογικό του αγώνα ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ Απόστολος Κοιμήσης με την κεντρική του ομιλία στην παραλία της Αμφιλοχίας!Μετα την εντυπωσιακή ομολογουμένως συγκέντρωση του Κοιμήση χθες βράδυ στον Ίναχο,σήμερα περιμένουν όπως υποστηρίζουν μία μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Αμφιλοχία,όπου ποντάρουν στον 3πλασιο κόσμο από αυτούς που είχε ο κ Πρεβεζιάνος χθες!Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμη δεν εχει στηθεί το πατάρι καθώς υπήρχε η σκέψη αν θα στηθεί προς την θαλασσα ή προς το στρογγυλο,καθώς οι επιτελείς του Κοιμήση τονίζουν πως αν ο κ Πρεβεζιάνος μιλούσε προς το στρογγυλό τότε θα φαινόταν πραγματικά ο μικρός όγκος της συγκέντρωσης!Αναμέμυομε λοιπόν ως το βράδυ να δούμε τι μας περιμένει...καθώς αναβουν τα αίματα σιγά σιγά,έστω και αργά!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ?ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΑΛΛΟΥ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ.Ο Δ......ΑΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΡΤΟ ΤΟ ΠΑΤΑΡΙ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ. Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ , ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ. ΤΟΝ ΓΑΚΗ ΜΟΝΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .....ΕΒΑΖΕ ΚΙ'ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.....ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ...ΕΡΑΝΟ.