Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Έπεσε η προεκλογική αυλαία χωρίς να εντυπωσιάσει η συγκέντρωση του Δημάρχου

Έπεσε και τυπικά η αυλαία στην προεκλογική εκστρατεία με την κεντρική ομιλία του Δημάρχου Αμφιλοχίας κ Κοιμήση στην παραλία της πόλης!Η συγκέντρωση αν και είχε κόσμο σε καμία περίπτωση δεν άγγιξε τις προσδοκίες του επιτελείου του Δημάρχου,οι οποίοι προσπαθούσαν να πείσουν τους παρευρισκόμενους αλλά και τους εαυτούς τους πως ο κόσμος είναι υπεραρκετός!Ο στόχος του να γίνει μία επιβλητική συγκέντρωση,η οποία θα τελείωνε το θέμα αμφισβήτησης της υπεροχής δεν επετεύχθη και ο Δήμαρχος μάλλον κακώς δεν άλλαξε τα εισαγωγικά του λόγια περί λαοθάλασσας!Θα πρέπει λοιπόν οι επιτελείς του κ Κοιμήσης να ξέρουν που βάζουν τον πήχη γιατί το να επιδιώκεις σε τέτοιους δύσκολους καιρούς μαζικές συγκεντρώσεις είναι αν μη τι άλλο ουτοπικό!Τέρμα λοιπόν τα των επιτελείων και από εμας...θα ακολουθήσουν καποιες αναρτήσεις για την μέρα των εκλογών και την διαδικασία ενώ από σήμερα σας ενημερώνουμε αύριο το βράδυ θα έχουμε στο Αμφιλοχία Press την πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος,με κάρτες,από άνθρωπο που έχει φάει την αυτοδιοίκηση με το κουτάλι,καθώς και την Κυριακή το μεσημέρι θα έχουμε άλλη μία εκτίμηση και με την εικόνα που θα έχουμε από την κίνηση στα εκλογικά τμήματα!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!

Ανώνυμος είπε...

Εάν κάνεις σύγκριση της γενικής απροθυμίας του κόσμου για συγκεντρώσεις (βλέπε συγκέντρωση κκε στην Αμφιλοχία) τότε ο κόσμος στην συγκέντρωση του Κοιμήση ήταν υπέρ αρκετός . ( πρέπει να έχει κάποιος εικόνα συγκεντρώσεων και από άλλες πόλεις και σε διαφορετικούς καιρούς.)

Ανώνυμος είπε...

BLOGER ΕΙΣΑΙ Α Κ Ρ Ι Β Ε Σ Τ Α Τ Ο Σ. ΟΧΙ, ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΑΙΟΥΣ. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, ΘΑ ΤΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΚΑΝΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΑΧΝΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑΣ . ΤΩΡΑ Ο ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΣ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΟ..ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΣΩ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ. ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ ...ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΑΝ...ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΓΑΠΗΘΗΚΑΤΕ? ΠΟΙΟΣ , ΤΕΛΙΚΑ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ, Ο ΚΟΙΜΗΣΗΣ ,ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΦΩΝΑΖΕ, Ω , ΤΙ ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ!!!!!! ΑΕΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΕΚΛΟΓΕΣ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ(ΓΙΑ ΕΥΡΩ ΜΙΛΑΜΕ)ΚΑΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΙΣΣΑ,ΚΑΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΡΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΣΚΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ!ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ!ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ??????????????????


ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΝΕΡΟΟΟΟΟΟ.................
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥ Ο ΘΕΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ (ΒΑΣΙΛΑΣ ΑΛΠΟΣ)
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΡΕΧΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΒΡΥΣΕΣ ΤΟΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥ ΜΕΝΙΔΙΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΜΕΡΙΑ
ΩΡΑΙΟ ΕΡΓΟ Ε ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΑΞΕ

"ΕΤΟΙΜΟ"ΗΤΑΝ

ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ...........................

Ανώνυμος είπε...

ενω ο πρεβεζιανος θα το εφτιαχνε ε? 2 τετραετιες εκει και δεν εκανε τιποτα!