Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Πολύ πιθανές οι εκπλήξεις στην εκλογή Δημοτικών Συμβούλων

Μην εκπλαγεί κανένας αργά το βράδυ όταν θα γίνεται η καταμέτρηση των σταυρών αν ακούσει να εκλέγονται άνθρωποι που δεν είχαν ακουστεί καθόλου έως τώρα!Στο στρατόπεδο Κοιμήση ειδικά,αν εξαιρέσουμε κάποιους σίγουρους που θα είναι με διαφορά μπροστά,οι άλλοι φαίνεται να δίνουν σκληρη μάχη πίσω για τις υπολοιπες θέσεις!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΟΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ Κ. ΠΡΕΒΕΖΙΑΝΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ρε κοιμηση πρες ποτε εκλεισαν οι καλπες απ τις 6; τι γραφετε εκει;αλλα τ ακουσες καλα και το παιζες 50 50 τις τελευταιες μερες μεχρι και που τα χωνες(και καλα)στον κοιμηση.Το καταλαβαμε τι ρολο βαρας εδω και καιρο μην προσπαθεις..καλα κανεις αλλα μην προσπαθεις να κρυφτεις.Υποστηριξε αυτο που εισαι και τελος.τι φοβασαι;τον ανεμο;μην σε παρει μετα και σε παει απο τον πρεβεζιανο αν τυχον βγει;

Ανώνυμος είπε...

ARIADA 40 KOIMHSHS 18 PREBEZIANOS

Ανώνυμος είπε...

να δουμε μεχρι το βραδυ.. τπτ δεν ειναι σιγουρο ακομη

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ!!!!!!!!!!ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 60 ΕΤΩΝ!!!!ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ?ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ?ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ "ΕΔΩΣΑΝ"?ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ?ΟΙ ΑΜΦΙΛΟΧΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ.ΤΕΛΟΣ.