Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος ο Γ.Τσόγκας

Η Αμφιλοχία και ο Βάλτος θα έχουν την δική τους φωνή στο πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο της Δυτικής Ελλάδας!Ο Γεώργιος Ν.Τσόγκας εκλέχτηκε πανηγυρικά με την παράταξη του κ Α.Κατσιφάρα στον Περιφερειακό όργανο συγκεντρώνοντας 5788 σταυρούς!Η στήριξη του Αμφιλοχιώτη υποψηφίου από όλους τους Βαλτινούς ήταν πραγματικά συγκλονιστική,καθώς ο κ Τσόγκας στον Καλλικρατικό Δήμο Αμφιλοχίας έφτασε τους 3340 σταυρούς!Για τους νεότερους,ο Γιώργος είναι ο γιος του πρώτου Γραμματέα της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ,του Νικολάου Τσογκα,ενός αγωνιστή για το κόμμα και τον τόπο,που αν η μοίρα δεν του επιφύλασσε άλλη τύχη,η ιστορία της Αμφιλοχίας ίσως να ήταν διαφορετική!Ο Γιώργος λοιπόν φέρει βαριά ευθύνη απέναντι στο παρελθόν του και την πρωτοφανή στήριξη των Βαλτινών να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για τον τόπο μέσα από το νέο αναβαθμισμένο ρόλο της Περιφέρειας!Στην Αχαϊα πλέον θα παίρνονται αρκετές σημαντικές αποφάσεις για την ζωή των κατοίκων της παρακμάζουσας δυστυχώς Δυτικής Ελλάδας και όλοι μας ελπίζουμε πως ο Γιώργος Τσόγκας θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των προσδοκιών μας και με γνώμονα μόνο το καλό του τόπου θα δώσει όλες του τις δυνάμεις στην προσπάθεια η Περιφέρεια μας να φύγει από την τελευταία θέση της Ευρώπης στον τομέα της ανάπτυξης!Του ευχόμαστε λοιπόν καλή επιτυχία με δύναμη και διεκδικητικότητα για την Δυτική Ελλάδα και το Βάλτο...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΜΕΤΕΡΟΙ ΚΑΛΟΧΤΕΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ? ΧΑΜΕΝΗ ΠΗΓΕ Η ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ. ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΛΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ" ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΗ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΒΟΥΛΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Γιωργο εισαι τυχερος που δεν προλαβανε να κανουνε Λιτανεια για να σε ξορκισουν. Καλη τυχη

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ας σοβαρευτουμε λιγο!σαν τι δυνατοτητες μπορει να εχει ενας περιφερειακος συμβουλος για να βοηθησει την πολη μας?εξαλλου ολοι γνωριζουμε οτι τη δυναμη οποτε και τις απολαβες θα τις εχει ο νομος αχαιας!Η προσωπικη επιτυχια του κ.τσογκα ασφαλως και ειναι σημαντικη ομως νομιζω περισσοτερο οτι οι δυνατοτητες που του δινονται απο τη θεση του συμβουλου ειναι ι.χ.=ιδιωτικης χρησεως!μακαρι να διαψευστω και να κανει ο κ.τσογκας οσα δεν εκαναν τοσοι αλλοι.οσο για το παραπανω σχολιο δεν πρεπει να ξεχναμε οτι και ο κ.τσογκας δεν κατεβηκε στη μαχη μονος του ο ρολος του δημαρχου αλλα και υπουργου με τον οποιο εχουν αριστες σχεσεις πιστευω οτι επηρεασαν καταλυτικα την εκλογη του κ.τσογκα.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΜΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ''ΣΥΣΤΗΜΑ'' ΚΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ. Ο ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 30ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ. ΝΑΙ, ΥΠΗΡΞΕ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ, ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΟΝΤΕΨΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ,''Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ.....''. ΗΡΕΜΑ, ΜΠΛΟΓΚΕΡ, ΗΡΕΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΕΙΣ ΟΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΤΕΘΝΕΩΤΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ'ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΣΕ...ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ, ΠΛΕΟΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ,ΑΠΕΦΥΓΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΠΑΛΕΨΕ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ. ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ. ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ..

Ανώνυμος είπε...

Pios dimarxos kai pios ypourgos re megale. An deis ta eklogika kentra kai ksereis apo ekloges apo to agrinio kai kato den stirixtike o Tsogkas. Oso gia tin poli mas polla onomata kanane voltoules aftes tis meres synodevomena apo topikous "arxontes". Ara kala na einai to paidi pou etrekse mono tou giati oute o ypourgos ton epekse opos les alla oute kai i dimotiki arxi ton proothise. Mallon tous voleve na parameinei nerokouvalitis.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι όλοι αυτοί οι σταυροί είναι αποτέλεσμα της προσωπικής μάχης του κου Τσόγκα διότι δεν φημίζεται δα και για την κοινωνικότητά του!!!! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι κακό να σε στηρίζει κάποιος δήμαρχος ή κάποιος βουλευτής.Οπότε, συγχαρητήρια έτσι κι αλλιώς για το αποτέλεσμα.

Ανώνυμος είπε...

συμφωνω με τον 7,16 μαλλον για καμμενο χαρτι τον ειχαν... τωρα θα τρεχουν να του δηλωνουν φιλια. ας ειναι καλα η αμφιλοχια που ψηφισε ομαδικα ενα παιδι της.