Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Νέος Δήμαρχος Αμφιλοχίας ο Απόστολος Κοιμήσης με μεγάλη διαφορά


Η διαφορά ανοίγει λεπτό με το λεπτο και ο Απόστολος Κοιμήσης πλεόν μπορεί να θεωρείται εκ νέου Δήμαρχος Αμφιλοχίας!Η διαφορά έχει ξεπεράσει τις 1500 ψήφους και δείχνει να ανοίγει όσο προχωράει η νύχτα!

11 σχόλια:

Katerina είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

katse na teleiwsei h nyxta...

Ανώνυμος είπε...

Ελπιδα να λενε την πεθερα σου! panik

Ανώνυμος είπε...

Τώρα φίλοι και παλιοί συναγωνιστές νεοδημοκρατες ηρθε η ώρα να μάθει ο κόσμος για τις αισχρές αναρτήσεις και στο χέρι σας είναι να αποβάλετε αν είναι από την παράταξη αυτά τα άτομα που δεν ταιριάζουν στην μεγάλη παράταξη. (ελπίζω επειδή το ψηφοδέλτιο του Πρεβεζιανου που ήταν αρκετά πολυσυλλεκτικό, τα άτομα αυτά να μην είναι από την νεοδημοκρατικη παράταξη, γιατί εμείς στους παλιούς αγώνες δεν είχαμε τέτοια πράγματα)

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ. ΕΙΤΕ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ , Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ. ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ''ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ''ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΤΩ ΚΙ'ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ. ΚΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΑΤΙΣΑΧ.

Ανώνυμος είπε...

Οι Βαλτινοί είναι άξιοι της μοίρας τους. Μια ζωή ψηφίζουν με κοματικά κριτήρια λες και ο εκάστοτε Δήμαρχος καλείται να λύσει τα προβλήματα της χώρας και όχι του δήμου. Ειδικά ο Ίναχος. Μετά την "χρυσή περίοδο" Τορουνίδη θα απολαύσουμε και τον Κοιμίση. Ο Μπαμπαστρούμφ λείπει τώρα. Κρίμα γι' αυτόν τον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

2335 sygxarhthria!

Ανώνυμος είπε...

2335 συγχαρητηρια?συνεχισε την ειρωνια ισως σε βαλει εκπροσωπο τυπου ο μποστολς!απ' οτι καταλαβαινουμε οι εκλογες τελειωσανε το γλειψιμο αρχισε!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα...έτσι δεν μπαίνουν όλοι αυτοί σ αυτό τον δήμο απ ότι ξέρουμε...Ας τα δει κάποιος επιτέλους, ας ανοίξουν τα μάτια τους για μια μόνο φορά..κι ας αφήσουν τις τσέπες τους λίγο άδειες.ΥΜΑΡΤΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητηρια.ελπιζω να συνεχισει ετσι.νομιζω η διαφορα απ τον δευτερο κατι λεει σ ολους αυτους που τοσο καιρο του κανουν πολεμο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΙΣΑΧ? ΜΠΡΑΒΟ!!ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΙΠΕ!!!ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ .ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥΣ?ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ.ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.ΤΕΛΟΣ.