Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Το πρόγραμμα των ομάδων του Δήμου για τις Τοπικές Κατηγορίες










ΣΑΒΒΑΤΟ 20-11-2010 ΩΡΑ 15.00

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ
ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΠΟΛΑΪΤΑΣ
ΠΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ – ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΔΡΥΜΟΥ
ΑΟ ΣΠΑΡΤΟΥ – ΑΟ ΞΗΡΟΠΗΓΑΔΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-11-2010 ΩΡΑ 15.00

ΑΙΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ – ΠΑΟ ΚΑΤΟΧΗΣ



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφία του Φορλάν που έχεις από πάνω είναι από τον περσινό αγώνα Εθνικού Γουριάς - Αμβρακικού Λουτρού; :Ρ

Christos είπε...

Καλημέρα από την χιονισμένη Σουηδία! Τι γίνεται με το γήπεδο της Αμφιλοχίας? Είναι έτοιμο το χορτάρι? Που παίζει ο Αμφίλοχος σαν έδρα? Τι γίνεται με τα έργα της Ιόνια οδού στην Αμφιλοχία? Τι γίνεται με το νερό? Τι γίνεται με το parking? Γιατί ο δήμος Αμφιλοχίας δεν έχει ένα sie όπου να γραφει τουλάχιστον μια φορα την εβδομάδα το τι γίνεται στον δήμο όπως κάνουν σε όλους τους δήμους και κοινότητες στην Σουηδία? Είναι τόσο πολύ δύσκολο? Ευχαριστώ αν κάποιος έχει την όρεξη να μου απαντήσει! Φιλικότατα Χριστος P. Καθηγητής Οικονομικών-Σουηδία

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ είπε...

Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΗ.ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΡΗΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟ 2011 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ,ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ!!!!ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ(ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 2013,ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΡΙΒΙΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΓΚΙΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ,ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΣΥΝΝΕΦΟ.ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΩΤΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΡΧΙΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια χθες ειδα μια μπουλντοζα να βγαινει μεσα απ την θαλασσα,μαλλον ξεκινησε το υποθαλασσιο προεκλογικο παρκινκ..κυριε απ την σουηδια καθιστε εκει γιατι εδω ριμαζουμε.Πολλα ομως ζητατε,να ανακοινωθουν στο διαδυκτιο αποφασεις του ΔΣ;μια ζωη κρυφα τις επερναν τις αποφασεις γιατι αν τις ανακοινωσουν κιολας θα επεμβει εισαγγελεας.

Christos είπε...

Euxaristw polu gia tis plhrofories!
Opws panta, autoi pou exoun orexh (san esena) apantoun, enw oi politikoi mas, mas grafoun kanonika...